Dodaj do ulubionych

Obiecuję sobie, że więcej tu nie zajrzę, a kusi

21.12.04, 09:49
Jak to jest?
Obserwuj wątek
    • myga Re: Obiecuję sobie, że więcej tu nie zajrzę, a ku 21.12.04, 09:53
      Jestes tu bardzo potrzebna.
      Wiec nie obiecuj sobie tego.
      Twoje przemyslenia i punkt widzenia sa bardzo cenne. A i ty sama jestes super.
      • marta9991 Re: Obiecuję sobie, że więcej tu nie zajrzę, a ku 21.12.04, 10:02
        Myga, dostałaś wczoraj list? Nie jestem pewna czy wyszedł, coś mi się pokickało.
        Ciesze się tym co napisałaś w liście, tak trzymaj.
        Pozdrawiam Cie cieplutko i mam nadzieję, ze przed świętami jeszcze pogadamy.
        Napisz co jeszcze chciałabym poczytac, a doślę.
        • myga Re: Obiecuję sobie, że więcej tu nie zajrzę, a ku 21.12.04, 10:17
          Mlody zainfekowal komp, wiec od wczoraj walcze z trojanami. Poczta mi sie nie
          otwiera, ale jest nadzieja, ze juz jestem blisko zwyciestwa. Odpisze
          natychmiast, jak tylko uda mi sie wejsc do skrzynki. Swoja droga, czy u was tez
          sa te nachalne reklamy, co to wciaz wlaza na ekran?
          • Gość: krish Re: Obiecuję sobie, że więcej tu nie zajrzę, a ku IP: *.chello.pl 21.12.04, 10:20
            witaj melu. milo widziec. rzadko bywasz.

dobrych swiat i szczesliwego nowego jorku
            • myga Re: Obiecuję sobie, że więcej tu nie zajrzę, a ku 21.12.04, 11:49
              Dziekuje, krzysiu. Tobie tez wszystkiego naj naj. Mam teraz trudne chwile.
              Chcialam do ciebie napisac. Zrobie to, kiedy bede w stanie.
    • alfika Re: Obiecuję sobie, że więcej tu nie zajrzę, a ku 21.12.04, 09:56
      to jest tak, ze najpierw kusi i nie zaglądasz
      potem kusi i zaglądasz
      potem kusi, więc jesteś przy kompie cały czas
      potem ciągle kusi, więc zaczynasz szukać kontaktu z nami na zywo
      potem znajdujesz
      a potem juz nie ma wyjścia, bo to właściwie szczerze mówiąc teren zamknięty
      to znaczy wcale to nie jest pewne, bo nikt nie próbował wyjść - bo właściwie
      nie chciał...
      ale to do sprawdzenia, wystarczy zechcieć przejść przez bramę między dwoma
      uzbrojonymi strażnikami :)

(żartowałam :))
      • ach_zycie Re: Obiecuję sobie, że więcej tu nie zajrzę, a ku 21.12.04, 10:00
        Marto, mi się bardzo, ale to bardzo podobają Twoje przemyślenia.
        Jestes super i tak trzymaj. Czytam wszystko co piszesz, każdy wątek, czasem po
        dwa razy.
        Może zacznij robić więcej szkoleń na tym forum, a pomoże to większej ilości
        osób.
        Powdziwiam Cię za Twoją wiedzę.
    • Gość: krish Re: Obiecuję sobie, że więcej tu nie zajrzę, a ku IP: *.chello.pl 21.12.04, 10:00
      tu wiekszosc tak ma

to tak samo jak z narkotykiem

leczy sie chyba podobnie
      • marta9991 Re: Obiecuję sobie, że więcej tu nie zajrzę, a ku 21.12.04, 10:02
        no właśnie się tego boję, kurcze
    • Gość: mikołajek Najlepiej by było, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 10:16
      dla forum, gdybyś juz tu nie zaglądała!!!
      Czy 9991 to numer agencji towarzyskiej?
      • marta9991 Re: Najlepiej by było, 21.12.04, 10:19
        wystarczy chyba zadzwonic i sprawdzić, nie uważasz?
        • Gość: mikołajek Re: Najlepiej by było, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 10:21
          jak ty tam pracujesz, to daruję sobię
          • marta9991 Re: Najlepiej by było, 21.12.04, 10:23
            bardzo mi przykro, nawet nie wyobrażasz sobie jak
          • marta9991 Re: Najlepiej by było, 21.12.04, 10:31
            a tak poważnie, to mamy obeje zboczenie, ja wchodzenie tutaj i dyskusje z Tobą,
            a Ty przeganiania mnie.Fajne prawda?
          • Gość: zuzia Re: Najlepiej by było, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 16:02
            wracaj do siebie wiesniaku. na forum "tuning" sobie powchodz
    • Gość: witch-witch Re: Obiecuję sobie, że więcej tu nie zajrzę, a ku IP: *.036-52-73746f40.cust.bredbandsbolaget.se 21.12.04, 10:36
      Wcale mnie to nie dziwi, takie forum to genialny pomysl naszych czasow...jednak
      niekiedy czlowiek potrzebuje podyskutowac z kims kogo wlasnie nie widzi i na
      tym polega zabawa. A poza tym tyle tu wschodow i zachodow Slonca sie przezywa,
      tyle prawdzwych i nieklamanych uczuc, radosc, smutek i wlasnie to sprawia, ze
      forum wciaga....niestety zabiera tez mase drogocennego czasu. A czas to
      pieniadz jak mowia...
      • marta9991 Re: Obiecuję sobie, że więcej tu nie zajrzę, a ku 21.12.04, 12:18
        Dobrze, że przed świetami w pracy luzik i jest na to czas.
        Obawiam się jednak co bedzie po świetach, wtedy zawsze jest urwanie głowy,
        szczególnie u mnie w pracy.
        Ale ja na szczęście zaraz po świętach smigam daleko i już się cieszę na samą
        mysl i prawie się pakuję.
        Jak ja nienawidzę zimy, wrrrrrrrrr
    • Gość: all Re: Obiecuję sobie, że więcej tu nie zajrzę, a ku IP: *.dip.t-dialin.net 21.12.04, 11:39
      bardzo dobrze ze Cie kusi,i niech Ci tak zostanie.
      Nudno byloby bez Ciebie.
      Pozdrawiam
      i szalonego Swietego Mikolaja z olbrzymim worem prezentow.
      • marta9991 Re: Obiecuję sobie, że więcej tu nie zajrzę, a ku 21.12.04, 12:16
        Ciesze się,że kogos cieszę.
        pozdrawiam
      • marta9991 Re: Obiecuję sobie, że więcej tu nie zajrzę, a ku 21.12.04, 12:21
        A Tobie all również życzę worka prezentów, ale takich chcianych, wymyslonych.
        ja juz zaczełam dostawac prezenty, ale się cieszę, to jest chyba najfajsze z
        tych całych świąt, wtedy zawsze budzi się we mnie dziecko.
        Tylko tych starych zapachów mi brakuje. Chyba pojade dzisiaj do mamy, u
        niejzawsze fajnie pachnie świętami, może poczuję jakoś bardziej atmosferę czego
        również wszystkich życzę.
    • Gość: Hubert Re: Obiecuję sobie, że więcej tu nie zajrzę, a ku IP: *.chello.pl 21.12.04, 16:10
      Uzaleznienie od Internetu?

Pozdrawiam Hubert
      • marta9991 Re: Obiecuję sobie, że więcej tu nie zajrzę, a ku 21.12.04, 18:58
        straszne uzależnienie od Internetu.
        Ja już sobie życia nie wyobrażam bez niego.
        • Gość: krish Re: Obiecuję sobie, że więcej tu nie zajrzę, a ku IP: *.chello.pl 21.12.04, 19:01
          oj, lecz, lecz... :)
    • cossa Re: Obiecuję sobie, że więcej tu nie zajrzę, a ku 21.12.04, 22:47
      od dluzszego czasu nie mam chwili,
      by zatrzymac sie tu na dluzej
      ale codziennie zagladam :)

uzalezniona.cossa
    • Gość: ryb Marta... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 21.12.04, 22:55
      Ty se chlopa bez kompa znajdz :)))
      • cossa Re: Marta... 21.12.04, 22:57
        to mowisz, ze to moze byc sekretem
        a nie jakas magia, czary, przyciaganie nas do siebie? ;)))

pozdr.cossa
        • Gość: ryb Re: Marta... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 21.12.04, 23:05
          No, tak mowie...bo to bylo tak...kiedys listy i spotkania, potem spotkania i
          listy...dalej fax i uhhh, ale super...ale ciagle byly listy i
          spotkania...nastepnie email i hurrraaaa!!! oszczedzimy na znaczkach i
          papierach...no i teraz konferencje przez internet...final tego jest taki, ze sam
          pijesz :)))
          • marta9991 Re: Marta... 22.12.04, 09:08
            Kiedys ludzie na ławeczkach i rozmowy pod blokiem, teraz tego nie ma, fakt.
            Kiedyś spotkania z przyjaciółmi przy kawce, teraz z braku czasu tego nie ma,to
            fakt.
            Kiedyś brak telewizji, dwa programy i zakłamane informacje, więcludzie szukali
            prawdy, to fakt.
            Teraz media zawładnęły nami i to tez fakt.
            Niedługo zapomnimy jak się rozmawia w cztery oczy?
    • Gość: xy2 Re: Obiecuję sobie, że więcej tu nie zajrzę, a ku IP: *.61.134.57.generic-hostname.arrownet.dk 21.12.04, 23:04
      znam to bardzo dobrze:)
    • vielonick Re: Obiecuję sobie, że więcej tu nie zajrzę, a ku 22.12.04, 01:15
      przejdzie Ci... ;)))
      wszystko sie wypala z czasem

ps. serdeczne usciski dla mygi! :)))))
    • ettrich Re: tak to jest 22.12.04, 07:23
      Jak rozpoznać ludzi których już nie znamy
      Jak pozbierać myśli z tych nieposkładanych
      Jak odnaleźć nagle radość i nadzieję
      Odpowiedzi szukaj, czasu jest tak wiele
      .....................................
      Jak oddzielić nagle serce od rozumu
      Jak usłyszeć siebie pośród spiewu tłumu

Bo ważne są tylko te dni...
      -------------------------------------
      a czego Ty tu szukasz?
      • marta9991 Re: tak to jest 22.12.04, 09:05
        własnie nie wiemczego, pewnie podobnych do siebie, jak zwykle.
        • Gość: odpowiedz Re: tak to jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 09:07
          Tutaj takich nie znajdziesz - uczciwi sa....
          • marta9991 Re: tak to jest 22.12.04, 09:08
            szkoda, ze tylko uczciwi tutaj sa, jakże mi przykro.
    • Gość: Hubert Re: Obiecuję sobie, że więcej tu nie zajrzę, a ku IP: *.chello.pl 22.12.04, 10:55
      Pomaga Ci to, dodaje sil, czy wysysa energie?
      Uciekasz od czegos? Jesli tak to od czego?
      Nie musi byc zle uciekac, ale warto byc swiadomym.

Pozdrawiam Hubert
      • marta9991 Re: Obiecuję sobie, że więcej tu nie zajrzę, a ku 22.12.04, 11:29
        chyba wysysa energię, szczególnie wieczorem po całym dniu pracy. Teraz juz może
        mniej, ale wątek o kochankach wysysał strasznie, tyle było złości w listach,że
        aż strach
        • yoosh Re: Obiecuję sobie, że więcej tu nie zajrzę, a ku 22.12.04, 11:49
          a ja sie czesto zastanawiam,jak wygląda życie "dyżurnych" uczestników tego
          forum.Czy nie jest to jakaś ucieczka od realu,brak emocji i
          wrażeń,przeżyc,kontaktów "live".Ja nigdy nie zamienię spotkan z
          przyjaciólmi,kontaktów z rodziną czy weekendowych wypadów na siedzenie przy
          kompie,no chyba że niedomagam fizycznie/co sie rzadko zdarza/-wtedy bycie na
          forach jest dla mnie zapomnieniem o chorobie.MImo,że od kilku lat jestem
          internautką ,traktuję te "literki" na monitorze tylko jako namiastkę w pewnych
          sytuacjach żywych kontaktów z drugim czlowiekiem.
    • marta9991 Re: Obiecuję sobie, że więcej tu nie zajrzę, a ku 22.12.04, 19:55
      Juz wiem czemu tu wchodzę. Po przeczytaniu dzisiaj tematu o samobójstwie, jak
      je najlepiej popełnic płakałam ze smiechu. Komandosa i madzi były najlepsze.
      Dawno nie smiałam sie tak jak małe dziecko.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka