myga Re: Obiecuję sobie, że więcej tu nie zajrzę, a ku 21.12.04, 09:53 Jestes tu bardzo potrzebna. Wiec nie obiecuj sobie tego. Twoje przemyslenia i punkt widzenia sa bardzo cenne. A i ty sama jestes super. Odpowiedz Link Zgłoś
marta9991 Re: Obiecuję sobie, że więcej tu nie zajrzę, a ku 21.12.04, 10:02 Myga, dostałaś wczoraj list? Nie jestem pewna czy wyszedł, coś mi się pokickało. Ciesze się tym co napisałaś w liście, tak trzymaj. Pozdrawiam Cie cieplutko i mam nadzieję, ze przed świętami jeszcze pogadamy. Napisz co jeszcze chciałabym poczytac, a doślę. Odpowiedz Link Zgłoś
myga Re: Obiecuję sobie, że więcej tu nie zajrzę, a ku 21.12.04, 10:17 Mlody zainfekowal komp, wiec od wczoraj walcze z trojanami. Poczta mi sie nie otwiera, ale jest nadzieja, ze juz jestem blisko zwyciestwa. Odpisze natychmiast, jak tylko uda mi sie wejsc do skrzynki. Swoja droga, czy u was tez sa te nachalne reklamy, co to wciaz wlaza na ekran? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: Obiecuję sobie, że więcej tu nie zajrzę, a ku IP: *.chello.pl 21.12.04, 10:20 witaj melu. milo widziec. rzadko bywasz. dobrych swiat i szczesliwego nowego jorku Odpowiedz Link Zgłoś
myga Re: Obiecuję sobie, że więcej tu nie zajrzę, a ku 21.12.04, 11:49 Dziekuje, krzysiu. Tobie tez wszystkiego naj naj. Mam teraz trudne chwile. Chcialam do ciebie napisac. Zrobie to, kiedy bede w stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: Obiecuję sobie, że więcej tu nie zajrzę, a ku 21.12.04, 09:56 to jest tak, ze najpierw kusi i nie zaglądasz potem kusi i zaglądasz potem kusi, więc jesteś przy kompie cały czas potem ciągle kusi, więc zaczynasz szukać kontaktu z nami na zywo potem znajdujesz a potem juz nie ma wyjścia, bo to właściwie szczerze mówiąc teren zamknięty to znaczy wcale to nie jest pewne, bo nikt nie próbował wyjść - bo właściwie nie chciał... ale to do sprawdzenia, wystarczy zechcieć przejść przez bramę między dwoma uzbrojonymi strażnikami :) (żartowałam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ach_zycie Re: Obiecuję sobie, że więcej tu nie zajrzę, a ku 21.12.04, 10:00 Marto, mi się bardzo, ale to bardzo podobają Twoje przemyślenia. Jestes super i tak trzymaj. Czytam wszystko co piszesz, każdy wątek, czasem po dwa razy. Może zacznij robić więcej szkoleń na tym forum, a pomoże to większej ilości osób. Powdziwiam Cię za Twoją wiedzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: Obiecuję sobie, że więcej tu nie zajrzę, a ku IP: *.chello.pl 21.12.04, 10:00 tu wiekszosc tak ma to tak samo jak z narkotykiem leczy sie chyba podobnie Odpowiedz Link Zgłoś
marta9991 Re: Obiecuję sobie, że więcej tu nie zajrzę, a ku 21.12.04, 10:02 no właśnie się tego boję, kurcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikołajek Najlepiej by było, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 10:16 dla forum, gdybyś juz tu nie zaglądała!!! Czy 9991 to numer agencji towarzyskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
marta9991 Re: Najlepiej by było, 21.12.04, 10:19 wystarczy chyba zadzwonic i sprawdzić, nie uważasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikołajek Re: Najlepiej by było, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 10:21 jak ty tam pracujesz, to daruję sobię Odpowiedz Link Zgłoś
marta9991 Re: Najlepiej by było, 21.12.04, 10:23 bardzo mi przykro, nawet nie wyobrażasz sobie jak Odpowiedz Link Zgłoś
marta9991 Re: Najlepiej by było, 21.12.04, 10:31 a tak poważnie, to mamy obeje zboczenie, ja wchodzenie tutaj i dyskusje z Tobą, a Ty przeganiania mnie.Fajne prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: Najlepiej by było, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 16:02 wracaj do siebie wiesniaku. na forum "tuning" sobie powchodz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witch-witch Re: Obiecuję sobie, że więcej tu nie zajrzę, a ku IP: *.036-52-73746f40.cust.bredbandsbolaget.se 21.12.04, 10:36 Wcale mnie to nie dziwi, takie forum to genialny pomysl naszych czasow...jednak niekiedy czlowiek potrzebuje podyskutowac z kims kogo wlasnie nie widzi i na tym polega zabawa. A poza tym tyle tu wschodow i zachodow Slonca sie przezywa, tyle prawdzwych i nieklamanych uczuc, radosc, smutek i wlasnie to sprawia, ze forum wciaga....niestety zabiera tez mase drogocennego czasu. A czas to pieniadz jak mowia... Odpowiedz Link Zgłoś
marta9991 Re: Obiecuję sobie, że więcej tu nie zajrzę, a ku 21.12.04, 12:18 Dobrze, że przed świetami w pracy luzik i jest na to czas. Obawiam się jednak co bedzie po świetach, wtedy zawsze jest urwanie głowy, szczególnie u mnie w pracy. Ale ja na szczęście zaraz po świętach smigam daleko i już się cieszę na samą mysl i prawie się pakuję. Jak ja nienawidzę zimy, wrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: all Re: Obiecuję sobie, że więcej tu nie zajrzę, a ku IP: *.dip.t-dialin.net 21.12.04, 11:39 bardzo dobrze ze Cie kusi,i niech Ci tak zostanie. Nudno byloby bez Ciebie. Pozdrawiam i szalonego Swietego Mikolaja z olbrzymim worem prezentow. Odpowiedz Link Zgłoś
marta9991 Re: Obiecuję sobie, że więcej tu nie zajrzę, a ku 21.12.04, 12:16 Ciesze się,że kogos cieszę. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marta9991 Re: Obiecuję sobie, że więcej tu nie zajrzę, a ku 21.12.04, 12:21 A Tobie all również życzę worka prezentów, ale takich chcianych, wymyslonych. ja juz zaczełam dostawac prezenty, ale się cieszę, to jest chyba najfajsze z tych całych świąt, wtedy zawsze budzi się we mnie dziecko. Tylko tych starych zapachów mi brakuje. Chyba pojade dzisiaj do mamy, u niejzawsze fajnie pachnie świętami, może poczuję jakoś bardziej atmosferę czego również wszystkich życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: Obiecuję sobie, że więcej tu nie zajrzę, a ku IP: *.chello.pl 21.12.04, 16:10 Uzaleznienie od Internetu? Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
marta9991 Re: Obiecuję sobie, że więcej tu nie zajrzę, a ku 21.12.04, 18:58 straszne uzależnienie od Internetu. Ja już sobie życia nie wyobrażam bez niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: Obiecuję sobie, że więcej tu nie zajrzę, a ku IP: *.chello.pl 21.12.04, 19:01 oj, lecz, lecz... :) Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Obiecuję sobie, że więcej tu nie zajrzę, a ku 21.12.04, 22:47 od dluzszego czasu nie mam chwili, by zatrzymac sie tu na dluzej ale codziennie zagladam :) uzalezniona.cossa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Marta... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 21.12.04, 22:55 Ty se chlopa bez kompa znajdz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Marta... 21.12.04, 22:57 to mowisz, ze to moze byc sekretem a nie jakas magia, czary, przyciaganie nas do siebie? ;))) pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Marta... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 21.12.04, 23:05 No, tak mowie...bo to bylo tak...kiedys listy i spotkania, potem spotkania i listy...dalej fax i uhhh, ale super...ale ciagle byly listy i spotkania...nastepnie email i hurrraaaa!!! oszczedzimy na znaczkach i papierach...no i teraz konferencje przez internet...final tego jest taki, ze sam pijesz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
marta9991 Re: Marta... 22.12.04, 09:08 Kiedys ludzie na ławeczkach i rozmowy pod blokiem, teraz tego nie ma, fakt. Kiedyś spotkania z przyjaciółmi przy kawce, teraz z braku czasu tego nie ma,to fakt. Kiedyś brak telewizji, dwa programy i zakłamane informacje, więcludzie szukali prawdy, to fakt. Teraz media zawładnęły nami i to tez fakt. Niedługo zapomnimy jak się rozmawia w cztery oczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy2 Re: Obiecuję sobie, że więcej tu nie zajrzę, a ku IP: *.61.134.57.generic-hostname.arrownet.dk 21.12.04, 23:04 znam to bardzo dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
vielonick Re: Obiecuję sobie, że więcej tu nie zajrzę, a ku 22.12.04, 01:15 przejdzie Ci... ;))) wszystko sie wypala z czasem ps. serdeczne usciski dla mygi! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ettrich Re: tak to jest 22.12.04, 07:23 Jak rozpoznać ludzi których już nie znamy Jak pozbierać myśli z tych nieposkładanych Jak odnaleźć nagle radość i nadzieję Odpowiedzi szukaj, czasu jest tak wiele ..................................... Jak oddzielić nagle serce od rozumu Jak usłyszeć siebie pośród spiewu tłumu Bo ważne są tylko te dni... ------------------------------------- a czego Ty tu szukasz? Odpowiedz Link Zgłoś
marta9991 Re: tak to jest 22.12.04, 09:05 własnie nie wiemczego, pewnie podobnych do siebie, jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odpowiedz Re: tak to jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 09:07 Tutaj takich nie znajdziesz - uczciwi sa.... Odpowiedz Link Zgłoś
marta9991 Re: tak to jest 22.12.04, 09:08 szkoda, ze tylko uczciwi tutaj sa, jakże mi przykro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: Obiecuję sobie, że więcej tu nie zajrzę, a ku IP: *.chello.pl 22.12.04, 10:55 Pomaga Ci to, dodaje sil, czy wysysa energie? Uciekasz od czegos? Jesli tak to od czego? Nie musi byc zle uciekac, ale warto byc swiadomym. Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
marta9991 Re: Obiecuję sobie, że więcej tu nie zajrzę, a ku 22.12.04, 11:29 chyba wysysa energię, szczególnie wieczorem po całym dniu pracy. Teraz juz może mniej, ale wątek o kochankach wysysał strasznie, tyle było złości w listach,że aż strach Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: Obiecuję sobie, że więcej tu nie zajrzę, a ku 22.12.04, 11:49 a ja sie czesto zastanawiam,jak wygląda życie "dyżurnych" uczestników tego forum.Czy nie jest to jakaś ucieczka od realu,brak emocji i wrażeń,przeżyc,kontaktów "live".Ja nigdy nie zamienię spotkan z przyjaciólmi,kontaktów z rodziną czy weekendowych wypadów na siedzenie przy kompie,no chyba że niedomagam fizycznie/co sie rzadko zdarza/-wtedy bycie na forach jest dla mnie zapomnieniem o chorobie.MImo,że od kilku lat jestem internautką ,traktuję te "literki" na monitorze tylko jako namiastkę w pewnych sytuacjach żywych kontaktów z drugim czlowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
marta9991 Re: Obiecuję sobie, że więcej tu nie zajrzę, a ku 22.12.04, 19:55 Juz wiem czemu tu wchodzę. Po przeczytaniu dzisiaj tematu o samobójstwie, jak je najlepiej popełnic płakałam ze smiechu. Komandosa i madzi były najlepsze. Dawno nie smiałam sie tak jak małe dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś