Dodaj do ulubionych

święta w samochodzie...

IP: *.citystrada.com / 217.153.87.* 23.12.04, 21:30
Ciekawe ile osób ma takie święta, godzina przy wigilijnym stole u moich
rodziców, godzina w samochodzie, godzina u rodzicow ukochanego, przed
świętami sprzeczki gdzie najpierw, pierwszy dzień swiąt u rodziców
ukochanego, drugi dzień swiąt u moich...
Obserwuj wątek
    • blue_as_can_be Re: święta w samochodzie... 23.12.04, 21:35
      nie wiem, ale zapewniam Cie, ze moze byc gorzej...
    • j_ar Re: święta w samochodzie... 24.12.04, 09:38
      no i? calkiem niezle to wyglada przeciez
    • Gość: Jan Niezbedny Re: święta w samochodzie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.04, 21:21
      jednym słowem - przeje..e
      Na cholerę komu takie święta
      • Gość: majka9 Re: święta w samochodzie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 21:33
        może rodzicom?
        • Gość: JanNiezbedny Re: święta w samochodzie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.04, 21:45
          > może rodzicom?

no pewnie bo rodzice są starzy i ociemnilai i nie widzą, że ktoś się męczy tą
          koszulą, krawatem, żarciem, sztucznymi usmiechami, gadka szmatką..... bla bla bla

ludzie uwielbieją być przekonani, że "cierpią" dla szcześcia innych...

• Gość: majka9 Re: święta w samochodzie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 22:09
            każdy sądzi wg siebie:)
            • Gość: JanNiezbedny Re: święta w samochodzie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.04, 22:11
              > każdy sądzi wg siebie:)

a nie którzy wolą coś uznawać za dogmat /bo tak jest bezpiecznej - ludzie nie
              luibią być obdzierani z mitów/
    • noie Re: święta w samochodzie... 25.12.04, 22:23
      Taaa...a moj maz dzisiejsze swieto spedzil popoludniu na pakowaniu...i jutro
      jedzie z naszymi corkami 1000 km do tesciow :-( ja zostaje z synkiem i psem w
      domu...wiec prosze nie marudzcie ze godzina za kierownica to duzo :-) Ja nic z
      tegorocznych swiat nic nie mam...wogole czuje sie podle :-(
      pozdrawiam
      noie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka