kur-w-mor-pier Re: ni rwana 02.01.05, 20:39 Gość portalu: fleur napisał(a): > ni rwania *** nie zmiekczaj mi postu. ni rwana, ni kochana, ni jaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shalimo Re: ni rwana IP: *.dip.t-dialin.net 02.01.05, 21:07 ja lubic Nirvana, a ty czego miec taki brzydki nick,,, Odpowiedz Link Zgłoś
kur-w-mor-pier Re: ni rwana 02.01.05, 21:50 Gość portalu: shalimo napisał(a): > ja lubic Nirvana, > a ty czego miec taki brzydki nick,,, ******* nic ci do tego robaczku Noego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shalimo Re: ni rwana IP: *.dip.t-dialin.net 02.01.05, 21:57 ale cem wiedziec A Ty to jestes zoologiczny -poeta ? Odpowiedz Link Zgłoś
kur-w-mor-pier Re: ni rwana 02.01.05, 22:28 Gość portalu: shalimo napisał(a): > ale cem wiedziec > > A Ty to jestes zoologiczny -poeta ? ******* ja tez chcialbym wiedziec, koralowcu baltycki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shalimo Re: ni rwana IP: *.dip.t-dialin.net 02.01.05, 22:31 a znalazles juz kartke od krolika? nadal niewiem gdzie to lustro? obiecales?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fleur Re: ni rwana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 21:53 jeden woli przymiotniki ni jaka? drugi woli rzeczowniki ni czego? Odpowiedz Link Zgłoś
kur-w-mor-pier Re: ni rwana 02.01.05, 22:29 Gość portalu: fleur napisał(a): > jeden woli przymiotniki ni jaka? > drugi woli rzeczowniki ni czego? ******* ni c ci do tego, ni cponiu Odpowiedz Link Zgłoś