kvinna 05.01.05, 15:58 Pan Eichelberger wyleciał z PTP za romans z pacjentką na obozie w Szwecji. Tyle przeczytałam w "Superekspressie" w moim spożywczaku. No, ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hubert Re: Ideał sięgnął b -druku IP: *.chello.pl 05.01.05, 16:04 Moze ja kocha? Bardziej niz ptp? Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna Psychoterapeuta nie ma prawa pieprzyć się 05.01.05, 16:13 z pacjentką podczas trwania terapii. Jesli ma ochotę nawiązać z nią romans - proszę bardzo, ale co najmniej po upływie dwóch lat od końca terapii i tylko w przypadku, jeśli to nie zaszkodzi "efektom terapii" (ciekawe swoją drogą obostrzenie). Kreowany był na czystego ciałem i duchem - stąd niejaki niesmak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: Psychoterapeuta nie ma prawa pieprzyć się IP: *.chello.pl 05.01.05, 16:18 Mysle, ze taki ktos jak uwazny Eichelberger musial stanac przed decyzja i ja przytomnie podjac. Przepisy to tylko przepisy. A zycie swoja droga. Na pewno byl swiadom konsekwencji. Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: Może IP: *.chello.pl 05.01.05, 16:29 Swieci sa w niebie. Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga K. Re: Może IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 16:38 Nieprawda, ja jestem święta i jestem na ziemi :-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: Może IP: *.chello.pl 05.01.05, 16:39 Ja tez. Jako w niebie tak i na ziemi. hehe Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf fajne masz lektury ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 16:05 cieszysz sie czyzby...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: fajne masz lektury ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 16:10 A ja się naprawdę cieszę, że to pacjentka a nie małoletni pacjent. Można powiedzieć - normalny facet - tylko ciut nieetyczny;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna Bardzo lubię film "Mr Jones", 05.01.05, 16:15 ale tam terapeutka zrezygnowała z "uprawiania zawodu", gdy zdecydowała się na życie z pacjentem. WE zapewne dalej wieszczy i działa. Niesmak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: Bardzo lubię film "Mr Jones", IP: *.chello.pl 05.01.05, 16:26 Gdzies czytalem, ze podobno juz wczesniej zastanawial sie czy nie przestac wykonywac zawodu. Moze samemu trudno podjac taka decyzje (co na to pacjenci? czytelnicy?) A romansik lepszy i bardziej niewinny niz pedofilizm. Moze kolega Wojtek po prostu chce odsapnac. A z romansikow to bedzie go rozliczac zona. Chociaz kolezanki z ptp tez na pewno zbulwersowane. hehe A podobno nieladnie podgladac i wchodzic komus do sypialni. Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna Nie jestem zbulwersowana 05.01.05, 16:30 W pewien sposób WE godził się na bycie gwiazdą. Jakoś mi przykro, bo mam przed oczami jego zdjęcie z żoną - byli w buddyjskich szatach. Oboje są buddystami. Nie ukrywam, że nie myślę o nim teraz dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: Nie jestem zbulwersowana IP: *.chello.pl 05.01.05, 16:32 John Porter juz nie jest z Ola Porter, tylko z wiadomo kim. Oboje sa buddystami. Jakos mnie to nie bulwersuje. Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: Bardzo lubię film "Mr Jones", IP: *.chello.pl 05.01.05, 16:31 A romansik lepszy i bardziej niewinny niz pedofilizm no tym porownaniem palnales hubercie jak clinton co twierdzil ze oral to zaden seks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: Bardzo lubię film "Mr Jones", IP: *.chello.pl 05.01.05, 16:34 > A romansik lepszy i bardziej niewinny niz pedofilizm > > no tym porownaniem palnales hubercie No w moich normach etycznych to lepiej z dorosla kobieta niz z malym chlopcem. Ale jak kto woli. Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: Bardzo lubię film "Mr Jones", IP: *.chello.pl 05.01.05, 16:40 na tej zasadzie mozesz dojsc do przekonania ze wszyscy prawie ludzie postepuja wyjatkowo etycznie bo i tak sa lepsi od stalina czemu od razu przechodzisz do porownan z samsonem? pedofilia to jakas norma wsrod terapeutow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: Bardzo lubię film "Mr Jones", IP: *.chello.pl 05.01.05, 16:43 I jeden i drugi byl na swiczniku i w ptp. Obu sie noga powinela. Czy to znaczy, ze nie ma juz swietych? Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: fajne masz lektury ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 16:27 Nie wiem, co mu sie stalo i nie mnie to oceniac. Moze po prostu mial zly moment w zyciu. Tereniowatosc jakos bardziej mnie martwi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna Re: fajne masz lektury ;) 05.01.05, 16:11 * tabloidów nie czytuję; rzuciło mi się w oczy zdjęcie guru i podeszłam, i poczytałam (czapa za to grozi? bu ;-( * nie, to nie radość; to rodzaj niesmaku i zastanowienia; gwiazdy mogą być sobie wyłącznie na niebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: fajne masz lektury ;) IP: *.chello.pl 05.01.05, 16:14 A co? Zazdrosna jestes? hehe Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna Pozdrawiam, A. 05.01.05, 16:17 Starsi panowie nie są w moim typie, serio :-) Zawsze istnieje niebezpieczeństwo, że zejdzie taki w trakcie aktu :-) Albo się rozpadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: Pozdrawiam, A. IP: *.chello.pl 05.01.05, 16:19 Albo go wypisza z ptp. hehe Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: fajne masz lektury ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 16:17 Nie tlumacz sie z tego SE, bo to bez sensu. > * nie, to nie radość; to rodzaj niesmaku i zastanowienia; gwiazdy mogą być > sobie wyłącznie na niebie. wiesz, kvinna...dlugo nad tym myslalas? tak sobie mysle, ze Twoja uwaga (z calym szacunkiem) budzi moja niechec...wiem, ze masz to gdzies, ale moze rozwaz w wolnej chwili, czy masz w zyciu szanse na osiagniecie polowy tego, co on... pozdrawiam noworocznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna Przyznaję, że "dysk." z Tobą uważam za 05.01.05, 16:20 bezsensowne, więc na tym zakończmy. Ja nie podważam jego osiągnięć, ja podważam owo jedno zachowanie i podtrzymuję, że nie należy stawiać pomników, bo lecą z hukiem. Pogadaj teraz z kim innym, dobra rada :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf nie przyjmuje rad od Ciebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 16:25 bo cenie je malo fakty sa nastepujace: przyszlas i zalozylas watek o czymze to dzis? o tym, ze znany psycholog jest be, bo kogos przelecial nadelas sie i sadzisz zlote mysli typu Paul Johnson taniocha tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: nie przyjmuje rad od Ciebie IP: *.chello.pl 05.01.05, 16:28 gf, zwolnij troche, blagam jezeli psycholog rzeczywiscie po prostu kogos przelecial to rzeczywiscie jest be Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: nie przyjmuje rad od Ciebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 16:33 Krish, jesli przelecial, to nie tyle jest be, co postapil be. Jesli pacjentke, a nie klientke na kursie czegostam. Tylko, ze ja nie o tym, nie wiem, czy zauwazyles. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: nie przyjmuje rad od Ciebie IP: *.chello.pl 05.01.05, 16:36 zauwazylem chyba i zauwazylem, ze w ferworze walki wasze racje zaczynaja sie nieco mieszac wyluzujcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: nie przyjmuje rad od Ciebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 16:39 > i zauwazylem, ze w ferworze walki wasze racje zaczynaja sie nieco mieszac Ci? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: nie przyjmuje rad od Ciebie IP: *.chello.pl 05.01.05, 16:41 Wam juz nie dopieprzajcie sobie zreszta jak chcecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: nie przyjmuje rad od Ciebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 16:47 Krish, ale wlasciwie dlaczego czlowiek nie ma miec prawa do mniej flegmatycznej, powiedzmy, reakcji na cos, co uwaza za niegodziwosc? Mozesz mnie oswiecic? Kvinna ma zle w glowie i niech sobie ma jak lubi, nie moja rzecz. Ale czy to oznacza, ze moze publikowac cokolwiekbadz z gwarancja nietykalnosci? A reszta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: nie przyjmuje rad od Ciebie IP: *.chello.pl 05.01.05, 16:58 ok, o co chodzi? czlowiek ma prawo kvinna ma prawo Ty masz prawo inaczej co nie zmienia faktu ze jezeli to prawda, i przelecial pacjentke to be a ten fakt zaczal sie juz rozmydlac w ferworze waszej dyskusji i tylko o to mi chodzilo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf krish, nad czym tu dyskutowac? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 17:05 moze podyskutujmy czy jest czy nie jest be krasc, gwalcic i mowic falszywe swiadectwo? pewne rzeczy sa tak oczywiste, ze jesli nie ma sie nic interesujacego do dodania lepiej jest zamknac twarz niz wznosic lament podszyty satysfakcja to mnie wlasnie wku*wilo dziekuje za uwage Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga K. Re: Ideał sięgnął b -druku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 16:16 Buchachacha. Niestety znam środowisko terapeutów, w większości to (oczywiście są wyjątki) oszołomieni ideolodzy jakichś niesprawdzonych, sekciarskich teorii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga K. Re: ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 16:27 Jak najchętniej :-)Zaznaczam, że to moje subiektywne poglądy, a nie prawda objawiona. Założenia większości szkół terapeutycznych opierają się na teoriach empirycznie niesprawdzalnych i mętnych. Chociażby typologia Johnsona w Gestalcie, nie mówiąc o psychoanalizie. Pan E. pisał różne rzeczy bajkowe, mieszając w to np. czakry. Dla mnie po prostu taki ktoś nie jest wiarygodny i nie dziwi mnie, że wpadł tak głupio. Czego można się było spodziewać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert A moze IP: *.chello.pl 05.01.05, 16:56 A moze on ja tylko pocalowal w policzek? Ale na nieszczescie jego byl tam fotoreporter SE, ktory stal niedaleko? Albo fotoreporterka? hehe Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga K. Re: A moze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 17:30 A może oni po prostu robili wspólne ćwiczenia energetyczne wg rytuału tybetańskiego i zostało to źle zinterpretowane przez mających jedno w głowie obrzydliwych ludzi zachodu? heheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: A moze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 17:34 cokolwiek robili, dzieki zapodaniu zrodla, cos sie tam SE zwiekszy - przynajmniej odslony... i bedzie znowu na co krecic nosem ech, zenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fleur Re: Ideał sięgnął b -druku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 18:07 kvi,czy ty zawsze tak pożytecznie spedzasz czas w spożywczym? Odpowiedz Link Zgłoś