kur-w-mor-pier 07.01.05, 16:03 innymi slowy: za ile oddalibyscie sie komus, kto wyciaga szmalec i placi na pniu za usluge ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gf przepraszam, ale za jaka usluge? ;) nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 16:08 Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: przepraszam, ale za jaka usluge? ;) nt 07.01.05, 16:11 oprocz robienia komus krzywdy. to ja wszystko za 8 mln.$ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: przepraszam, ale za jaka usluge? ;) nt IP: *.chello.pl 07.01.05, 16:23 jak to jaka ??? izabela czartoryska zapisala kiedys w swoim rejestrze wydatkow fornalowi jozkowi z wlostowic za uslugi AMORYCZNE zlotych dwa Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: przepraszam, ale za jaka usluge? ;) nt 07.01.05, 16:29 Za to ją zawsze lubilam :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
witch-witch Re: Macie swoj cennik ? 07.01.05, 16:12 kur-w-mor-pier napisał: > innymi slowy: za ile oddalibyscie sie komus, kto wyciaga szmalec i placi > na pniu za usluge ? .................. Mlody i przystojny dostanie u mnie za darmo..=)))) Odpowiedz Link Zgłoś
qw5 Re: Macie swoj cennik ? 07.01.05, 16:24 Etam zaraz cennik, jakoś byśmy się dogadali. Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Macie swoj cennik ? 07.01.05, 16:30 Tak na marginesie, ile dajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
kur-w-mor-pier Re: Macie swoj cennik ? 07.01.05, 16:39 no i wychodza szydla z workow. tu 8 melonow, tam za darmo, tam po staropolsku czyli "jakos sie dogadamy". a gdzie cena rynkowa ? gdzie przecina sie podaz i popyt ? widze, ze albo cwaniactwo albo miliony. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Macie swoj cennik ? 07.01.05, 16:48 a Ty co ? badania socjolo.. przeprowadzasz.? my tu mielim nadzieje ! ja nawet za te 8 mln, moge dojechac!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
witch-witch Re: Macie swoj cennik ? 07.01.05, 16:44 teraz widzę, żeś nie Imagine;))) On by nie zadał nam takiego pytania albo przynajmniej by je inaczej sformuował np: "Kobiety, wino, śpiew i rachunej za to". Coś wtym stylu.)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kur-w-mor-pier Re: Macie swoj cennik ? 07.01.05, 17:16 a mowilem, zem nie Imagine. tosta nie wierzyly. Odpowiedz Link Zgłoś
kur-w-mor-pier Re: Macie swoj cennik ? 07.01.05, 17:19 sluchajcie, ja sie powaznie pytam, powaznych ludzi. prosze o szczera odpowiedz. od jakiej dolnej granicy moznaby zaczac oddawac sie i jaka to kwota otarlaby nam sliozy z oczu za nasze zeszmacenie ? Odpowiedz Link Zgłoś
kur-w-mor-pier Re: Macie swoj cennik ? 07.01.05, 17:25 rachela180 napisała: > A ja pytam ile dajesz ********* kochana Rachelo, to nie bazar Rozyckiego. to dom towarowy z wywieszonymi cenami. zastanow sie, ile zlociszy zagluszyloby w tobie poczucie nieczystosci i czegos nieetycznego. to w gruncie rzeczy pytanie o to, czy moze wszystko ma cene ? nawet nasze morale. Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Macie swoj cennik ? 07.01.05, 17:30 na poważnie - nie ma takiej ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
kur-w-mor-pier Re: Macie swoj cennik ? 07.01.05, 17:32 chcesz powiedziec rachelo, ze za 1 mln dolarow, ktory to milion ustawilby ci zycie i twoim bliskim do ostatniego oddechu, nie zrobilabys tego ? Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Macie swoj cennik ? 07.01.05, 17:35 Nie. Byłby to brak szacunku do samej siebie i moich bliskich. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Macie swoj cennik ? 07.01.05, 17:24 kur-w-mor-pier napisał: > sluchajcie, ja sie powaznie pytam, powaznych ludzi. prosze o szczera odpowiedz. > od jakiej dolnej granicy moznaby zaczac oddawac sie i jaka to kwota otarlaby > nam sliozy z oczu za nasze zeszmacenie ? to zalezy od naszej wlasnej sytuacji finansowej, potem od pazernosci na forse , a czemu zeszmacony mialbybyc ten ktoremu sie placi, czemu nie odwrotnie? ten ktory musi/chce zaplacic? Odpowiedz Link Zgłoś
kur-w-mor-pier Re: Macie swoj cennik ? 07.01.05, 17:30 poruszylas dobry punkt. ten, ktory placi tez sie stawia w niezlym swietle. ale zalozmy ze niczego ci nie brakuje i nie musisz isc pod latarnie dla chleba. jak wysoko postawilabys poprzeczke ? 1000 zlotych (nie zstrzel mnie)100 tysiecy zlotych ? ile ? Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Macie swoj cennik ? 07.01.05, 17:36 kur-w-mor-pier napisał: > poruszylas dobry punkt. ten, ktory placi tez sie stawia w niezlym swietle. > ale zalozmy ze niczego ci nie brakuje i nie musisz isc pod latarnie dla chleba. > jak wysoko postawilabys poprzeczke ? 1000 zlotych (nie zstrzel mnie)100 tysiecy > > zlotych ? ile ? to potrzebuje jeszcze wiedziec , komu mialabym sie oddac ? w jakiej sytuacji? to wazne (,dlaczego powiem kiedys tam,) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: Macie swoj cennik ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.05, 17:28 teoretycznie oddalabym sie za vovlvo ale nie to kooperacji z francuzami za to nie warto... a tak na powaznie z narzeczonym kocham sie za 100 od numerka... bez napiwku za operacje dla mojego dziecka jezeli mialabym chore, za zycie moje chlopaka i rodzicow zastanawiam sie co z kotami czy za zycie mojego salcesona...? hmmm obawaiam sie zte tez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Macie swoj cennik ? IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 07.01.05, 17:47 za 100 E to ja jestem gotowa dac w mor.-kur.-mac Odpowiedz Link Zgłoś
kur-w-mor-pier Re: Macie swoj cennik ? 07.01.05, 20:27 ewuniu, kotku, opanuj sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fleur Re: Macie swoj cennik ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 20:23 kopania dołów? Odpowiedz Link Zgłoś
kur-w-mor-pier Re: Macie swoj cennik ? 07.01.05, 20:27 fleur, wracaj na swoj watek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fleur Re: Macie swoj cennik ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 20:29 imagin mówił do mnie per słodki aniele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: Macie swoj cennik ? IP: *.chello.pl 08.01.05, 10:00 Najwazniejsze zeby obie strony byly chetne. Wtedy cena nie ma wiekszego znaczenia. Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: Macie swoj cennik ? 08.01.05, 13:10 jakos dowcip mnie sie przypomnial " - wczoraj uprawialem seks - oooooo!!! - z mezczyzna - uuuuuuuuu :( - z bradem pittem - ooooooooo!!!!! " p.s. aby wyjsc na punkt wspolny to moze trza by zadac tez pytanie: "ile byscie zaplacili za to i tamto" ;))) Odpowiedz Link Zgłoś