Dodaj do ulubionych

Robie swoje origami teraz

IP: *.unl.edu 13.01.05, 19:30
ale jednym okiem kontroluje was na forum, dzieciaczki moje ... jak tylko
spuszcze z oka, zaraz deprecha sie wciska.
Imagine.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kinga K. Re: Robie swoje origami teraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 19:38
      O przepraszam, ja jestem anioł na posterunku!
      • Gość: Imagine Re: Robie swoje origami teraz IP: *.unl.edu 13.01.05, 19:40
        tak za darmo ? stojkowy aniol ?
        • Gość: Kinga K. Re: Robie swoje origami teraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 19:42
          Anioł - wolontariusz, polatuję i macham skrzydłami. Taką mam misję.
          • Gość: Imagine Re: Robie swoje origami teraz IP: *.unl.edu 13.01.05, 19:44
            ale to chyba nie sexmisja ? a wiesz, ze potrafie zrobic aniola z papieru ...
            • Gość: Kinga K. Re: Robie swoje origami teraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 19:46
              Raczej nie, chociaż nigdy nie wiadomo, różnie bywa.
              Zrób anioła, ładnego, takiego świetlistego zupełnie.
              • Gość: Imagine Re: Robie swoje origami teraz IP: *.unl.edu 13.01.05, 19:47
                zrobie, bo lubie robic anioly dla aniolow.
                pozdrawiam goraco, Imagine.
                • Gość: Kinga K. Re: Robie swoje origami teraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 19:49
                  Na pewno pięknie zrobisz, to wiadomo!
                  A teraz lecę, bo dużo tu pracy, a na do widzenia jeden promyczek Ci daję
                  niebiański do potrzymania (można nim sobie oświetlić ciemne wnętrze jakieś).
                • Gość: mala Re: Robie swoje origami teraz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.01.05, 19:54
                  ja tez robie anioly mam anielskiego fiolka,ale teraz to dziurkuje....aniol tez
                  czlowiek
                  • Gość: Kinga K. Re: Robie swoje origami teraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 19:55
                    Co racja, to racja.
                    Dziurki zaś dla przewietrzenia każdemu się przydadzą.
      • m.malone Anioły są przeciez niemozliwe...nt 13.01.05, 22:07

• Gość: baba zona Re: Robie swoje origami teraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 20:13
      Origami... Takie delikatne, kruche, piekne... Widzialam kiedys wystawe w
      Centrum Mangha :)))
      • Gość: Imagine Re: Robie swoje origami teraz IP: *.unl.edu 13.01.05, 20:44
        "Takie delikatne, kruche, piekne"
        tak jak ja ...
    • Gość: Hubert Re: Robie swoje origami teraz IP: *.chello.pl 13.01.05, 20:51
      > ale jednym okiem kontroluje was na forum, dzieciaczki moje ... jak tylko
      > spuszcze z oka, zaraz deprecha sie wciska.

Odezwal sie glos zza chmury.

Pozdrawiam Hubert
      • Gość: Imagine Re: Robie swoje origami teraz IP: *.unl.edu 13.01.05, 21:06
        Hubert, pozdrawiam cie zuchu goraco, Imagine.
        • Gość: Hubert Re: Robie swoje origami teraz IP: *.chello.pl 13.01.05, 21:12
          Jak tam za chmura? Goraco?
          • Gość: Imagine Re: Robie swoje origami teraz IP: *.unl.edu 13.01.05, 21:14
            slonce nie jest swiadome swej temperatury, buahahahaha
            • Gość: Hubert Re: Robie swoje origami teraz IP: *.chello.pl 13.01.05, 21:18
              Wyrzuca z siebie swe cieplo nieustannie i bez wysilku.
              • Gość: Hubert Re: Robie swoje origami teraz IP: *.chello.pl 13.01.05, 21:21
                Chcialem skorzystac z okazji ze jestes Bogiem i zadac Ci kilka pytan ale musze
                leciec.
              • Gość: Imagine Re: Robie swoje origami teraz IP: *.unl.edu 13.01.05, 21:21
                widze ze nie przspales zajec z astrofizyki ...
    • sdfsfdsf Re: Robie swoje origami teraz 13.01.05, 21:25
      zrob origami jak wyglada forumowy imagine
      zrob zdjecie i udostepnij

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka