Gość: Imagine IP: *.unl.edu 13.01.05, 19:30 ale jednym okiem kontroluje was na forum, dzieciaczki moje ... jak tylko spuszcze z oka, zaraz deprecha sie wciska. Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kinga K. Re: Robie swoje origami teraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 19:38 O przepraszam, ja jestem anioł na posterunku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Robie swoje origami teraz IP: *.unl.edu 13.01.05, 19:40 tak za darmo ? stojkowy aniol ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga K. Re: Robie swoje origami teraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 19:42 Anioł - wolontariusz, polatuję i macham skrzydłami. Taką mam misję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Robie swoje origami teraz IP: *.unl.edu 13.01.05, 19:44 ale to chyba nie sexmisja ? a wiesz, ze potrafie zrobic aniola z papieru ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga K. Re: Robie swoje origami teraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 19:46 Raczej nie, chociaż nigdy nie wiadomo, różnie bywa. Zrób anioła, ładnego, takiego świetlistego zupełnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Robie swoje origami teraz IP: *.unl.edu 13.01.05, 19:47 zrobie, bo lubie robic anioly dla aniolow. pozdrawiam goraco, Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga K. Re: Robie swoje origami teraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 19:49 Na pewno pięknie zrobisz, to wiadomo! A teraz lecę, bo dużo tu pracy, a na do widzenia jeden promyczek Ci daję niebiański do potrzymania (można nim sobie oświetlić ciemne wnętrze jakieś). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: Robie swoje origami teraz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.01.05, 19:54 ja tez robie anioly mam anielskiego fiolka,ale teraz to dziurkuje....aniol tez czlowiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga K. Re: Robie swoje origami teraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 19:55 Co racja, to racja. Dziurki zaś dla przewietrzenia każdemu się przydadzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba zona Re: Robie swoje origami teraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 20:13 Origami... Takie delikatne, kruche, piekne... Widzialam kiedys wystawe w Centrum Mangha :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Robie swoje origami teraz IP: *.unl.edu 13.01.05, 20:44 "Takie delikatne, kruche, piekne" ******* tak jak ja ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: Robie swoje origami teraz IP: *.chello.pl 13.01.05, 20:51 > ale jednym okiem kontroluje was na forum, dzieciaczki moje ... jak tylko > spuszcze z oka, zaraz deprecha sie wciska. Odezwal sie glos zza chmury. Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Robie swoje origami teraz IP: *.unl.edu 13.01.05, 21:06 Hubert, pozdrawiam cie zuchu goraco, Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: Robie swoje origami teraz IP: *.chello.pl 13.01.05, 21:12 Jak tam za chmura? Goraco? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Robie swoje origami teraz IP: *.unl.edu 13.01.05, 21:14 slonce nie jest swiadome swej temperatury, buahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: Robie swoje origami teraz IP: *.chello.pl 13.01.05, 21:18 Wyrzuca z siebie swe cieplo nieustannie i bez wysilku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: Robie swoje origami teraz IP: *.chello.pl 13.01.05, 21:21 Chcialem skorzystac z okazji ze jestes Bogiem i zadac Ci kilka pytan ale musze leciec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Robie swoje origami teraz IP: *.unl.edu 13.01.05, 21:21 widze ze nie przspales zajec z astrofizyki ... Odpowiedz Link Zgłoś
sdfsfdsf Re: Robie swoje origami teraz 13.01.05, 21:25 zrob origami jak wyglada forumowy imagine zrob zdjecie i udostepnij Odpowiedz Link Zgłoś