sdfsfdsf 13.01.05, 21:23 sa zawsze zle mowie o mediach zauwazyliscie to? sensacja kogos oszukali, obrabowali i zabili przeciez to ksztaltuje nasza swiadomosc, ma wplyw przynajmniej dlaczego tak jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Imagine Re: wiadomosci IP: *.unl.edu 13.01.05, 21:30 pisalem juz o tym, ale dla ciebie jeszcze raz: latwiej sie rzadzi zastraszonym tlumem. STRACH jest tutaj slowem kluczem. To jest celowa polityka. W Londynie jest dziennie wiecej otwarc wystaw kwiatowych, nowych koncertow muzyki powaznej, wystaw i wernisazy malarstwa niz napadow na banki, ale nie uslyszysz o tym. Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
sdfsfdsf Re: wiadomosci 13.01.05, 21:36 aj, dobrze powiedziane, ostatnio artykul czytalem w polityce zdaje sie o roznicy miedzy sejfti i sekjurity moze odrobine inny odcien ale chodzi glownie o to zeby ludzie przestawili sie z jednego na drugie tzn panstwo nie zapewnia bezpiecznej starosci ale stara sie obronic w sktocie wielkim dlatego ostatnio jak bylo podejrzenie zamachu terrorystycznego na lotnisku w londynie to przyjechaly czolgi pytanie po co czolgi w takiej sytuacji? odpowiedz po to zeby pokazac ludziom ze panstwo broni, spelnia jakas funkcje kurcze to jest tragikomiczne oni staraja sie pokazac ze sa potrzebni, oni he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy2 Re: wiadomosci IP: .48.242.* / 80.51.176.* 13.01.05, 22:16 "latwiej sie rzadzi zastraszonym tlumem. STRACH jest tutaj slowem kluczem. " jak myślisz ma to odniesienie do wiary w Boga? wiekszosc ludzi potrzebuje strachu zeby zyc po ludzku. a Bog jest postacia ktorej sie boja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edysia Re: wiadomosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 23:39 a ja nie oglądam wiadomości! nie czytam! nie wdaje się w dyskusje! nie wiem, kto gdzie jest u władzy, gdzie kto się na kogo zamachnął jestem zdrowa, szczęśliwa i wolna :-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdf Re: wiadomosci IP: *.range81-157.btcentralplus.com 14.01.05, 00:55 zaraz ide spac, snic o dwuglowych szefach i tym podobnych bzdurach, mowia w zyciu wazne sa tylko chwile, chwile snu, snuuu, wtedy kiedy umysl jest wolny od atakujacych cie ze wzystkich stron obrazow, jednoczesnie tworzy i otpoczywavc wypolerowalem tak solniczki ze anglicy przewracaja sie po wejsciu na bankiet zaloze sie ze jaki pozew orzymam wkrotce ok, ide spac bo nie kontroluje powiek Odpowiedz Link Zgłoś