Gość: kahula IP: BDFPOZ* / 194.175.243.* 22.05.02, 09:12 Kochani! Musze napisać pracę na temat jakiegoś dowolnego symbolu. Czy znacie adresik w internecie, gdzie mogę szukać czegokolwiek na ten temat? PLEASE HELP!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jasna Re: symbol..? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.05.02, 17:02 Gość portalu: kahula napisał(a): > Kochani! Musze napisać pracę na temat jakiegoś dowolnego symbolu. > Czy znacie adresik w internecie, gdzie mogę szukać czegokolwiek na ten temat? > PLEASE HELP!!!! wpisz w wyszukiwarke slowo "symbol", wyrzuci ci mnostwo adresow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAHULA Re: symbol..? IP: BDFPOZ* / 194.175.243.* 23.05.02, 14:56 To była pierwsza rzecz, którą zrobiłam! Pojawiło się mnóstwo adresów ale dotyczących symboli chemicznych, przemysłowych itp., itd... Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: symbol..? 23.05.02, 14:59 To wpisz Swastyka, mandala, krzyz celtycki, ankh, tryglaw, swantewit, lelum-polelum, krzyz maltanski.... Odpowiedz Link Zgłoś