morelowo_brzoskwiniowa 19.01.05, 18:35 Chyba w końcu zima sobie przypomniała i nadrabia czas. Wyszłam rano z domu, ani płatka śniegu, a teraz ledwo doczołgałam się do domu przez biały świat... Życie jest pełne niespodzianek :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alicja-ciekawska Re: biały świat 19.01.05, 18:39 morelowo_brzoskwiniowa napisała: > Chyba w końcu zima sobie przypomniała i nadrabia czas. Wyszłam rano z domu, > ani płatka śniegu, a teraz ledwo doczołgałam się do domu przez biały świat... > Życie jest pełne niespodzianek :-) a gdzie to tak zasypalo? u mnie wiosna ! Odpowiedz Link Zgłoś
morelowo_brzoskwiniowa Re: biały świat 19.01.05, 18:42 Taka wiosna-radosna? Kwiatki, ptaszki i inne przyjemności? Biały świat zawitał do miasta z Syrenką, i nie jest to bynajmniej Kopenhaga ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: biały świat 19.01.05, 18:59 morelowo_brzoskwiniowa napisała: > Taka wiosna-radosna? Kwiatki, ptaszki i inne przyjemności? Biały świat zawitał > do miasta z Syrenką, i nie jest to bynajmniej Kopenhaga ;-) ja wiem ,randkowalam tam. Odpowiedz Link Zgłoś
morelowo_brzoskwiniowa Re: biały świat 19.01.05, 19:18 no to z pewnością bardzo syrenkowate randkowanie było :-) Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: biały świat 19.01.05, 19:20 morelowo_brzoskwiniowa napisała: > no to z pewnością bardzo syrenkowate randkowanie było :-) bylo ,bylo,, cudnie bylo,, ale zazdroszcze wam tego sniegu,miejmy nadzieje ze sie tak szybko nie roztopi. Odpowiedz Link Zgłoś
morelowo_brzoskwiniowa Re: biały świat 19.01.05, 19:36 to chyba dopiero początek zabielania w tym roku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: biały świat 19.01.05, 18:45 a nas w Gdansku to juz ciapcia. ale w zimie to nad morzem zawsze troche cieplej podobno. morze zabiera zimno. Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
morelowo_brzoskwiniowa Re: biały świat 19.01.05, 18:53 Hubercie, to biegnij nad ciepłe morze :-) Może znajdziesz bursztyny... Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: biały świat 19.01.05, 19:06 Tylko plaza to teraz blocko. Buty wlasnie schna. tak u nas wyglada ta zima dzisiaj. a moja 3letnia siostrzenica jezdzila wyimaginowanymi sankami po dywanie. i kazala sie tak ciagnac przed chwila. ta to ma radoche. Odpowiedz Link Zgłoś
morelowo_brzoskwiniowa Re: biały świat 19.01.05, 19:17 Może i ja sobie zaraz takimi wyimaginowanymi sankami pojeżdżę po dywanie? A potem na narto-łyżwo-wrotkach :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: biały świat 19.01.05, 19:38 A Zuzia szalala bawiac sie w najprzerozniejszy sposob. Tylko ciagle musiala odciagac wuja od komputera. Teraz robi sobie kupe na nocniku. Odpowiedz Link Zgłoś
morelowo_brzoskwiniowa Re: biały świat 19.01.05, 19:47 No to lepiej niech Zuzia jeszcze sobie w świat bałwanków mniej i bardziej wyimaginowanych wyruszy... Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: biały świat 19.01.05, 19:53 Juz przyszla mama, czyli moja siostra i sie nia zajmuje, a ja zaraz ide do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
morelowo_brzoskwiniowa Re: biały świat 19.01.05, 20:00 Może kilka śnieżynek spotkasz w drodze powrotnej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: biały świat 19.01.05, 20:33 noo, rok temu się zachwycałam, że gołe stojące przy drodze wreszcie futra z białych lisów dostały Odpowiedz Link Zgłoś