brudasek 28.05.02, 14:09 nienawidze mojej pracy, mie mam pieniędzy tylko same długi i chcę zostawić chłopaka!!!!! chyba umrę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andrzej Re: pomocy!!! mam depresje IP: *.unl.edu 28.05.02, 17:48 brudasek napisał(a): > nienawidze mojej pracy, mie mam pieniędzy tylko same długi i chcę zostawić > chłopaka!!!!! chyba umrę To wspaniale o czym piszesz z jedna uwaga. To nie DEPRESJA !!! To kulminacja dobrych rzeczy w Tobie. Po co Ci chlopak jak go nie chcesz ? Nienawidzisz swej pracy slusznie, po Cie upadla, wykorzystuje itp. A dlugi ? USA w ciagu 2 lat narobily 6 bilionow dlugu, i zyja ze hej. Nie przejmuj sie, rzuc ta prace i chlopaka w pierony i zacznij od nowa. A o dlugi niech sie wierzyciele martwia, hihihihihihi. Pozdr, Andrzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brudasek Re: pomocy!!! mam depresje IP: *.waw.cdp.pl 29.05.02, 11:52 wielkie dzieki endriu :) ze mi odpisałes. ;)))) troszeczke mnie jednak nie zrozumialeś. 1) ja tego chłopaka bbbardzo chcę 2) pracy nie moge rzucić bo mam takie długi że lepiej nie mówić.... 3) że to nie depresja to oczywiście masz racje :-) ale obecna sytuacja mnie przerasta :-((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RYBA Re: pomocy!!! mam depresje IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 30.05.02, 18:52 Andrzej ty do wszystkiego z ekonomicznego punktu widzenia. Wracaj na forum gospodarcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: pomocy!!! mam depresje IP: *.unl.edu 30.05.02, 19:32 Gość portalu: RYBA napisał(a): > Andrzej ty do wszystkiego z ekonomicznego punktu widzenia. Wracaj na forum > gospodarcze. Masz szczescie zem spod znaku RYBY. A poza tym jestem magistrem ekonimii, wiec co sie dziwisz ? Pozdr, Andrzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brudasek Re: pomocy!!! mam depresje IP: *.eurocast.com.pl 04.06.02, 14:09 ooo rany!!! ja chyba jestem jakaś chora!!! ale jestem taka szczęśliwa!!!! wszystko tak cudownie sie układa, w pracy troche lepiej, kasy nie ma, ale jutro pożyczę :))), a mój chłopczyk jest taki kochany....... mam nadzieje, że jeszcze nie macie mnie dosyć :] pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wania Re: pomocy!!! mam depresje IP: *.gda.ids.pl / 192.168.2.* 29.05.02, 11:58 Zacznij od zostawienia chłopaka. Skoro o tym myślisz, to znaczy, że Ci nie odpowiada. A skoro Ci nie odpowiada, to nie męcz się. Najpierw poboli, a potem otworzy drzwi na inne rzeczy, może nawet lepsze niż dotychczasowe... Odpowiedz Link Zgłoś
optymistka Re: zimny prysznic i po depresji 30.05.02, 20:07 brudasek napisał(a): > nienawidze mojej pracy, mie mam pieniędzy tylko same długi i chcę zostawić > chłopaka!!!!! chyba umrę> Eeeeeeeeeeeee, zaraz umrę. Wszyscy przez to przechodzimy (czasami), grunt to sie nie dac zdolowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrowka Re: wyrwac sie IP: *.proxy.aol.com 30.05.02, 20:16 kto zyje jakby umarl jest prawie ze w niebie, ale najwazniejsze to wyrwac sie z mrowiska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brudasek Re: wyrwac sie IP: *.eurocast.com.pl 03.06.02, 15:27 to ja, juz mi lepiej. dzieki, ze ktoś o mnie pomyślal, to naprawde pomaga. z chłopakiem to nie jest takie proste, bo my tworzymy naprawde udaną parę i ja nie chce sie z nim rozstawać, ale są pewne przeszkody, o których nie za bardzo chcę tutaj pisać. pewnie pomyślicie ze sama nie wiem czego chce, skoro raz prosze o pomoc a teraz nie chce mówić o tym co mnie męczy, ale mi naprawde wystarczy juz to , ze ktoś do mnie wogóle napisał. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nikt_inny Re: pomocy!!! mam depresje 03.06.02, 18:54 Pomyśl sobie co by było gdybyś nie miała chłopaka, nie miała pracy tylko same długi, widzisz? nie jest wcale tak źle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: pomocy!!! mam depresje IP: *.compromis.pl / 192.168.1.* 03.06.02, 19:18 związek pomiędzy pracą, a długami rozumiem, ale co mają wspólnego długi z rzuceniem chłopaka? Taki drogi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: pomocy!!! mam depresje IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 03.06.02, 20:59 Glowa do gory. Jutro wyglada zawsze inaczej niz dzisiaj, a skoro dzisiaj nie wyglada zbyt dobrze to jest szansa ze jutro bedzie lepiej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brudasek Re: pomocy!!! mam depresje IP: *.eurocast.com.pl 04.06.02, 14:11 ooo rany!!! ja chyba jestem jakaś chora!!! ale jestem taka szczęśliwa!!!! wszystko tak cudownie sie układa, w pracy troche lepiej, kasy nie ma, ale jutro pożyczę :))), a mój chłopczyk jest taki kochany....... mam nadzieje, że jeszcze nie macie mnie dosyć :] pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: pomocy!!! mam depresje IP: *.abo.wanadoo.fr 04.06.02, 15:01 jak to zgadlas ? przebaczam ci bo masz ladnego nick'a . Ale zeby mi to bylo ostatni raz !;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brudasek Re: pomocy!!! mam depresje IP: *.eurocast.com.pl 05.06.02, 11:50 dzieki dzieki dzieki MALWINKA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: pomocy!!! mam depresje IP: *.master.pl / *.master.pl 24.06.02, 16:27 sięgnij po poradę specjalisty, on ci na pewno pomoże.Mój chłopak podobnie myślał, ale teraz jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś