Dodaj do ulubionych

pomocy!!! mam depresje

28.05.02, 14:09
nienawidze mojej pracy, mie mam pieniędzy tylko same długi i chcę zostawić
chłopaka!!!!! chyba umrę
Obserwuj wątek
    • Gość: Andrzej Re: pomocy!!! mam depresje IP: *.unl.edu 28.05.02, 17:48
      brudasek napisał(a):

> nienawidze mojej pracy, mie mam pieniędzy tylko same długi i chcę zostawić
      > chłopaka!!!!! chyba umrę

To wspaniale o czym piszesz z jedna uwaga. To nie DEPRESJA !!! To kulminacja
      dobrych rzeczy w Tobie. Po co Ci chlopak jak go nie chcesz ? Nienawidzisz swej
      pracy slusznie, po Cie upadla, wykorzystuje itp. A dlugi ? USA w ciagu 2 lat
      narobily 6 bilionow dlugu, i zyja ze hej. Nie przejmuj sie, rzuc ta prace i
      chlopaka w pierony i zacznij od nowa. A o dlugi niech sie wierzyciele martwia,
      hihihihihihi.
      Pozdr, Andrzej.
      • Gość: brudasek Re: pomocy!!! mam depresje IP: *.waw.cdp.pl 29.05.02, 11:52
        wielkie dzieki endriu :) ze mi odpisałes. ;)))) troszeczke mnie jednak nie
        zrozumialeś. 1) ja tego chłopaka bbbardzo chcę 2) pracy nie moge rzucić bo
        mam takie długi że lepiej nie mówić.... 3) że to nie depresja to oczywiście
        masz racje :-) ale obecna sytuacja mnie przerasta :-(((((
      • Gość: RYBA Re: pomocy!!! mam depresje IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 30.05.02, 18:52
        Andrzej ty do wszystkiego z ekonomicznego punktu widzenia. Wracaj na forum
        gospodarcze.
        • Gość: Andrzej Re: pomocy!!! mam depresje IP: *.unl.edu 30.05.02, 19:32
          Gość portalu: RYBA napisał(a):

> Andrzej ty do wszystkiego z ekonomicznego punktu widzenia. Wracaj na forum
          > gospodarcze.

Masz szczescie zem spod znaku RYBY. A poza tym jestem magistrem ekonimii,
          wiec co sie dziwisz ?
          Pozdr, Andrzej.
        • Gość: brudasek Re: pomocy!!! mam depresje IP: *.eurocast.com.pl 04.06.02, 14:09
          ooo rany!!! ja chyba jestem jakaś chora!!! ale jestem taka szczęśliwa!!!!
          wszystko tak cudownie sie układa, w pracy troche lepiej, kasy nie ma, ale jutro
          pożyczę :))), a mój chłopczyk jest taki kochany....... mam nadzieje, że
          jeszcze nie macie mnie dosyć :] pozdrawiam
    • Gość: wania Re: pomocy!!! mam depresje IP: *.gda.ids.pl / 192.168.2.* 29.05.02, 11:58
      Zacznij od zostawienia chłopaka. Skoro o tym myślisz, to znaczy, że Ci nie
      odpowiada. A skoro Ci nie odpowiada, to nie męcz się. Najpierw poboli, a potem
      otworzy drzwi na inne rzeczy, może nawet lepsze niż dotychczasowe...
    • optymistka Re: zimny prysznic i po depresji 30.05.02, 20:07
      brudasek napisał(a):
      > nienawidze mojej pracy, mie mam pieniędzy tylko same długi i chcę zostawić
      > chłopaka!!!!! chyba umrę>

Eeeeeeeeeeeee, zaraz umrę.
      Wszyscy przez to przechodzimy (czasami), grunt to sie nie dac zdolowac.

• Gość: mrowka Re: wyrwac sie IP: *.proxy.aol.com 30.05.02, 20:16
        kto zyje jakby umarl jest prawie ze w niebie,
        ale najwazniejsze to wyrwac sie z mrowiska
        • Gość: brudasek Re: wyrwac sie IP: *.eurocast.com.pl 03.06.02, 15:27
          to ja, juz mi lepiej. dzieki, ze ktoś o mnie pomyślal, to naprawde pomaga.
          z chłopakiem to nie jest takie proste, bo my tworzymy naprawde udaną parę i ja
          nie chce sie z nim rozstawać, ale są pewne przeszkody, o których nie za bardzo
          chcę tutaj pisać. pewnie pomyślicie ze sama nie wiem czego chce, skoro raz
          prosze o pomoc a teraz nie chce mówić o tym co mnie męczy, ale mi naprawde
          wystarczy juz to , ze ktoś do mnie wogóle napisał. pozdrawiam
    • nikt_inny Re: pomocy!!! mam depresje 03.06.02, 18:54
      Pomyśl sobie co by było gdybyś nie miała chłopaka, nie miała pracy tylko same
      długi, widzisz? nie jest wcale tak źle!
    • Gość: Jaga Re: pomocy!!! mam depresje IP: *.compromis.pl / 192.168.1.* 03.06.02, 19:18
      związek pomiędzy pracą, a długami rozumiem, ale co
      mają wspólnego długi z rzuceniem chłopaka? Taki drogi?
    • Gość: Ala Re: pomocy!!! mam depresje IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 03.06.02, 20:59
      Glowa do gory. Jutro wyglada zawsze inaczej niz dzisiaj, a skoro dzisiaj nie
      wyglada zbyt dobrze to jest szansa ze jutro bedzie lepiej. Pozdrawiam
      • Gość: brudasek Re: pomocy!!! mam depresje IP: *.eurocast.com.pl 04.06.02, 14:11

ooo rany!!! ja chyba jestem jakaś chora!!! ale jestem taka szczęśliwa!!!!
        wszystko tak cudownie sie układa, w pracy troche lepiej, kasy nie ma, ale
        jutro pożyczę :))), a mój chłopczyk jest taki kochany....... mam nadzieje, że
        jeszcze nie macie mnie dosyć :] pozdrawiam

• Gość: Malwina Re: pomocy!!! mam depresje IP: *.abo.wanadoo.fr 04.06.02, 15:01
          jak to zgadlas ?

przebaczam ci bo masz ladnego nick'a . Ale zeby mi to bylo ostatni raz !;-)
          • Gość: brudasek Re: pomocy!!! mam depresje IP: *.eurocast.com.pl 05.06.02, 11:50
            dzieki dzieki dzieki MALWINKA!!!!!
      • Gość: basia Re: pomocy!!! mam depresje IP: *.master.pl / *.master.pl 24.06.02, 16:27
        sięgnij po poradę specjalisty, on ci na pewno pomoże.Mój chłopak podobnie
        myślał, ale teraz jest OK.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka