Gość: Melba IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.02, 14:17 Ok, w sobotę w Dzień Dziecka :) o godzinie 18:00 bedę pod dzwonem grzecznie czekać. Proszę wątek okupować zapisami chetnych na spotkanie i wyciągać do góry! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: OLT MELBA - i slusznie - CZEKA POD DZWONEM! IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 14:29 i niech czeka, bo, skoro wszystko sie tak pieknie wyjasnilo to nic tylko rzec ze ja tez bede ;-) pozdrawiam OLT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba A inne dzieci? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.02, 15:52 Laufer Pastwa? Iwa_ja? Wyrośliscie? Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: A inne dzieci? 28.05.02, 15:53 ja nie przyjde, ale bede z Wami duchem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: A inne dzieci? IP: *.extern.kun.nl 28.05.02, 15:54 Szkoda, ze nie moge przyjechac :-( To znaczy teoretycznie moge, ale troche za daleko mam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: A inne dzieci? 28.05.02, 16:11 A ja jeszcze nie wiem, jak moje sprawy i zlewy. Ale umieszczam sobie w karneciku. A, jak zobaczycie leciwą piękność siedzącą na dzwonie, to być może, być może nie będę to ja... Różni się tam kręcą... PS. Nie wydoroślałam (nie zamierzam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba POLUŚ POLUŚ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 12:31 Przyjedź, raz się żyje! Wyjdę po Ciebie na dworzec i potem Cię odprowadzę, a Ty będziesz pięknie charkotała :) Co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
pastwa Re: A inne dzieci (5) ? 28.05.02, 16:52 Wyrosłem naturalnie, ale na faceta, który jest gotowy przyjść... Pokłony dla Królowej d1xd2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Hopsam wątek do góry IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 10:36 Żeby jeszcze jakaś dziecina zapóźniona się załapała :) Odpowiedz Link Zgłoś
vicca ja też :) 29.05.02, 11:48 bo ni deszcz, ni śnieg czy inne warunki drogowe (za wyjątkiem warunków zdrowotnych) nie powinny przeszkodzić w spotkaniu ;)) Pzdr ciepło i zapracowanie Vicca Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: MELBA CZEKA POD DZWONEM! 29.05.02, 23:13 Dobry wieczór, Kwieto!!! Dobry wieczór. Na razie wiele wskazuje, ze się wybiorę. Tylko...jakie jest ograniczenie wieku zgromadzonych? Bo w tej kategorii chyba zdecydowanie wygrywam. Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: MELBA CZEKA POD DZWONEM! 29.05.02, 23:28 daj spokoj, nie bedzie zadnych limitow Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: MELBA CZEKA POD DZWONEM! 29.05.02, 23:39 Daję spokój, robiłam sobie te, no, jaja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Re: MELBA CZEKA POD DZWONEM! IP: *.chello.pl 30.05.02, 13:08 125 to górna granica, bo my jesteśmy te, faszysty i jakieś ograniczenia muszą być! Odpowiedz Link Zgłoś
pastwa Re: MELBA CZEKA POD DZWONEM! 30.05.02, 14:59 Gość portalu: Melba napisał(a): > 125 to górna granica, bo my jesteśmy te, faszysty i jakieś ograniczenia muszą > być! Sumarycznie, czy pojedynczo to 125 ? Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: MELBA CZEKA POD DZWONEM! (5) 30.05.02, 15:09 no i pytanie czy cialem, czy duchem? g6-g5 Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: MELBA CZEKA POD DZWONEM! (5) 30.05.02, 15:46 Ufff, to się jeszcze załapuję! Mam wiele znajomych, którzy duchem mają więcej, niz Melba życzy. Na pewno nie przyjdą, hihi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Re: MELBA CZEKA POD DZWONEM! (5) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.02, 23:19 Wazne, zebyś Ty była. Chociaż jeśli Pastwa ma 99, to razem ze mna juz ten limit wyczerpie...Chyba podbijemy stawkę! Odpowiedz Link Zgłoś
pastwa Re: MELBA CZEKA POD DZWONEM! (5) 30.05.02, 23:38 Spokojna głowa Królowo, jeszcze około 47 lat mozemy się razem pod dzwonem spotykac w zgodzie z tym limitem. Pastwa Odpowiedz Link Zgłoś
pastwa Re: MELBA CZEKA POD DZWONEM! (5) 30.05.02, 23:39 Och nie 47( tyle to z kim innym) ale 37 lat ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Pastwo IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.02, 00:18 Królowa ma głowę od parady a nie liczenia :)Te 37 dzieli Cię, kochany Laufrze, od 125 czy 99? Odpowiedz Link Zgłoś
pastwa Re: Pastwo 31.05.02, 00:25 Od wieku w którym obydwoje bedziemy mieli w sumie około 125, moja droga Królowo od parady. Młody jeszcze Lauferek Pastwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Re: Pastwo IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.02, 00:27 No to już wiemy, że Pastwa ma 64 lata. I fajnie, zrobimy paradę ! Odpowiedz Link Zgłoś
pastwa Re: Pastwo 31.05.02, 00:31 Błąd ! Nie mam 64 lat, masz rzeczywiscie głowe od parady nie od liczenia ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Re: Pastwo IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.02, 00:35 Jeśli mnie do 125 brakuje 99, a Ty deklarujesz o 37 mniej od tych 99 no to ile masz? Tylko mi tu nie wyjezdżaj z silniami, różniczkami, algorytmami i cotangensem, bo ryknę łzami rzęsistymi! a ja bym chciała, żebyś miał 64, naprwadę :) Odpowiedz Link Zgłoś
pastwa Re: Pastwo 31.05.02, 00:37 Napisałem ze 37 lat dzieli mnie od wieku w którym razem bedziemy za 37 lat mieć około 125, juz zatem wiesz ile ? Ps. Bez silni i różniczek się obyło, a w nagrodę czeka pyszny dorsz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Nie mam pojęcia i dobrze mi z tym :) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.02, 00:45 Ale Ty, mój kochany Laufrze, nie zauważyłeś, że dodałam do Twego szacowanego wieku 2 lata, bo 99 - 37 oszacowałam na... 64 :) Zatem nikt z nas nie umie liczyć,i fajnie, a na myśl,że za 37 lat będę miała 63 robi mi się śmiesznie i niechybny to znak, że czas zjeść dorsza! Odpowiedz Link Zgłoś
pastwa Re: Nie mam pojęcia i dobrze mi z tym :) 31.05.02, 00:50 Nie mogłem Ci tego "64" wytknać jako błąd skoro SZACOWAŁAŚ tylko. Ps. Mam prawie dokładnie tyle samo lat co Ty Królowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Re: Nie mam pojęcia i dobrze mi z tym :) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.02, 10:40 pastwa napisał(a): > Ps. Mam prawie dokładnie tyle samo lat co Ty Królowo. Wiem, wiem, pół nocy śledziłam Twoją pokrętną arytmetykę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Melba liczy Was i na Was! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.02, 00:48 i się doliczyła na razie siedmioosobowego stadka. Sfeminizowanego :)Czekamy na więcej. Roseanne, wsiadaj do balii i wiosłuj :) Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne w temacie balii 31.05.02, 03:11 jutro skladam zamowienie na klepki i wiosla :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLT Re: w temacie balii IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 09:31 oki, to na kiedy szykowac przyjecie powitalne? wanny (balie?) szampana, narecza kwiatow, o czyms zapomnialam? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Re: w temacie balii IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.02, 10:44 Oj, w tym tempie Roseanne dopłynie do nas na Boże Narodzenie...:(Przybijasz do Gdyni czy w jakimś innym tajemniczym miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLT Re: w temacie balii IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 12:10 Oj, jesli na Boze Narodzenie, to krolowa polskich rzek zamarznieta byc moze... Roseanne, zaprzegasz wtedy do balii malamuty albo inne takie, a jak sie nie uda z psim zaprzegiem, to kopsniemy sie nad morze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: w temacie balii 31.05.02, 14:16 no i co ja teraz? na zime ,to podbije lyzwami - mam w koncu 4 pary w domciu i zagiel z przescieradla dobra dobra - przeciez wiecie jak jest. a komitet zapomnial o truskawkach, ewntualnie arbuzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLT Re: w temacie balii IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 14:21 arbuz, truskawki i melony, jesli zapragniesz - wszystko bedzie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ta_mar_ta Radosnego dzwonienia 31.05.02, 23:47 Niech się Wam jutro darzy i donośnie dzwoni :) Ta_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka_s Re: Radosnego dzwonienia IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 31.05.02, 23:55 A kwieto nieszczęsny przyjdzie czy nie doczołga się przywalony prezentami od losu? Pozdrawiam wybierajacych się - niestety dyżur mamusi w Dzień Dziecka nie pozwoli mi przyjść... :o( Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: Radosnego dzwonienia 01.06.02, 00:01 To może my w pijanym widzie przyjdziemy na Poleczki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLT Re: Radosnego dzwonienia IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 01.06.02, 00:03 sie niezle zapowiada zatem ;-) iwa.ja - masz jakies konkretne wizje doczolgiwania sie??? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: Radosnego dzwonienia 01.06.02, 00:07 sie zobaczy, sie zrobi. Nie raz sie czołgałam. Mozna rzecz, jestem weteranem w czołgu. Czego i Wam życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLT Re: Radosnego dzwonienia IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 01.06.02, 00:12 o, to moze mi powiesz, jako weteran czolgowy jaka powinna byc odpowiednia komenda, moze byc: "czolgiem marsz na poleczki!!! " ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Robaczki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.02, 00:10 Robaczki, to jak się poznamy? Ja będę miała chyba dziadkowy parasol czarny i ponury, bo jutro ma byc nam mokro w pupki :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLT czolgajace sie Robaczki IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 01.06.02, 00:14 metr szecdziesiat osiem, okulary, plecak reszta zmienna, ale pewnie zrobie cos glupiego, jak to ja kaloszkow nie mam ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: czolgajace sie Robaczki 01.06.02, 00:18 Ja już zeznawałam: stara, zmurszała, ale piękna jak cios. To ja. Będę siedziała okrakiem na dzwonie, o ile będzie miejsce. (tu się iwa nieco zmięszała) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Przepowiednia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.02, 00:21 a przepowiednię o tym dzwonie znacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Re: czolgajace sie Robaczki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.02, 00:20 Trzy centymetry mniej niż OLT, marchewka na głowie, 11528839 piegów, o ile nie będzie słońca, bo wtedy więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: czolgajace sie Robaczki 01.06.02, 00:21 Ech, Melba, po co te liczby. Po słodyczy Cie poznamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Re: czolgajace sie Robaczki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.02, 00:24 A jak bedzie ktos słodki ale z milionem piegów mniej? Ha? Iwa, bądź ostrożna, gurgory są wszędzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLT Re: czolgajace sie Robaczki IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 01.06.02, 00:26 w kazdym razie - z mojej strony dobraaaaaanoc, wspoldzwonnicy, wlasciwie wspoldzwonniczki, pa OLT Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: Radosnego dzwonienia 01.06.02, 01:10 Gość portalu: inka_s napisał(a): > A kwieto nieszczęsny przyjdzie czy nie doczołga się przywalony prezentami od > losu? Kwieto sie doczolga, jeszcze nie jest tak zle :") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Do góry! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.02, 11:30 Bo to ostatnia szansa na zapisy. Czy: -kąpiecie się już w paianch -ściagacie z głów lokówki -balsamujecie boskie ciała -skrapacie się perfumami -prasujecie odlotowe ubranka - i tak dalej? Bo ja...nie........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLT Re: Do góry! IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 01.06.02, 12:08 Gość portalu: Melba napisał(a): > Bo to ostatnia szansa na zapisy. Czy: > -kąpiecie się już w paianch > -ściagacie z głów lokówki > -balsamujecie boskie ciała > -skrapacie się perfumami > -prasujecie odlotowe ubranka > - i tak dalej? > Bo ja...nie........... w ramach i tak dalej konserwuje sie chemicznie w ciemni fotograficznej zastepuje piany, balsamy i perfumy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Pytanie bardzo SERIO, bo wisi katastrofa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.02, 12:06 Zadzwonił przed chwilą,brzmiał niczym samobójca i zapytał, czy może pójść ze mną wieczorem gdziekolwiek, bo spotkała go jakaś wielka katastrofa...Jeszcze nie wiem o co chodzi, ale...czy mogę wziąć mojego Sapiensa na spotkanie? Bo inaczej to chyba muszę zacząć chować ostre przedmioty i lecieć do dozorcy zakręcać kurek od gazu... Forum wprawdzie nie czyta, ale wszystkich moich forumowych plotek wysłuchuje dzielnie, no i co najważniejsze, płaci za internet :) bez marudzenia :) Pytam serio, bo jestem w rozterce - mogę toto zabrać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLT Re: Pytanie bardzo SERIO, bo wisi katastrofa IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 01.06.02, 12:11 No przeciez, ze bierz! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Re: Pytanie bardzo SERIO, bo wisi katastrofa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.02, 13:43 Dzięki, to biorę, a Ty weźmiesz aparat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olt licytacja? ;-))) IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 01.06.02, 13:53 sadze ze nie mam wyjscia ;-) hmm, czy bedziemy sie licytowac na to kto co ze soba wzial? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Re: licytacja? ;-))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.02, 16:53 Ale jak masz firmowy, to wygrasz :), bo moje toto niemetkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
antosia Re: MELBA CZEKA POD DZWONEM! 01.06.02, 16:14 Zapowiadalam ze przyjde dzis ale jednak nie moge:-( Bardzo mi przykro. Bawcie sie dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Re: MELBA CZEKA POD DZWONEM! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.02, 16:55 Szkooooooooooooda. Pozdrawiamy! Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: MELBA CZEKA POD DZWONEM! 01.06.02, 22:56 Melba (niech będzie, ze trzy kulki). Powiedz, jak sie sytuacja rozwinęła...I czy padało psami? I?...Czekam, generalnie rzecz biorac, na communique! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Iwa_ja IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.02, 23:08 zapraszam pod "słup ogłoszeniowy", bo może przy zdawaniu relacji urodzi nam się coś za tydzień? :-) Odpowiedz Link Zgłoś