xy2 nie na temat 31.01.05, 21:35 wytłumacz mi wodzu jedna paranoje. ktostak antyamerykański w ameryce:)) Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: nie na temat 31.01.05, 21:45 bardzo uczenie nazywa sie to alienacja rozczarowanego po naszemu to hipokryzja Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 Re: nie na temat 31.01.05, 21:48 hipokryzja u osoby z taką wrażliwością? niemożliwe Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: nie na temat 31.01.05, 21:54 hsirk napisał: > bardzo uczenie nazywa sie to alienacja rozczarowanego > > > po naszemu to hipokryzja ******** pierdzielisz jak zwykle. plaski twoj swiat i jego obraz w mozgu ... niczego nie oczekiwalem, wiec nie moge byc rozczarowanym. Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: nie na temat 31.01.05, 21:57 oblales egzamin. przykro mi, ale niedostateczny Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: nie na temat 31.01.05, 21:52 xy2 napisała: > wytłumacz mi wodzu jedna paranoje. ktostak antyamerykański w ameryce:)) ********* nie rosmieszaj mnie kochanie, mowisz jak fuhrer amerykanski ... kto nie ze mna ten nie jest patriota ... Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: nie na temat 31.01.05, 21:55 pieprzysz, imagine. czytajac Cie na forum ma sie wrazenie ze straszne katusze przezywasz mieszkajac w usa. nic ci sie nie podoba. przeciez mozesz wsiasc w aeroplan i przybyc do pl... czy gdzies indziej. coz Cie trzyma? Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: nie na temat 31.01.05, 22:00 hsirk napisał: > pieprzysz, imagine. czytajac Cie na forum ma sie wrazenie ze straszne katusze > przezywasz mieszkajac w usa. nic ci sie nie podoba. przeciez mozesz wsiasc w > aeroplan i przybyc do pl... czy gdzies indziej. coz Cie trzyma? krish, doczeka do emerytury i wroci... Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: nie na temat 31.01.05, 22:02 ale ja tego nie neguje, nie twierdze ze to cacy czy be. ale robi to co robi i to jego wlasny wybor. tedy niech nie jeczy publicznie wnieboglosy, bo sluchac czasami hadko Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: nie na temat 31.01.05, 22:07 hsirk napisał: > ale ja tego nie neguje, nie twierdze ze to cacy czy be. > > ale robi to co robi i to jego wlasny wybor. tedy niech nie jeczy publicznie > wnieboglosy, bo sluchac czasami hadko on by jeczal, gdziekolwiek by byl... Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: nie na temat 31.01.05, 22:01 hsirk napisał: > pieprzysz, imagine. czytajac Cie na forum ma sie wrazenie ze straszne katusze > przezywasz mieszkajac w usa. nic ci sie nie podoba. przeciez mozesz wsiasc w > aeroplan i przybyc do pl... czy gdzies indziej. coz Cie trzyma? *********** nie rozumiesz tego. ja lubie ten kraj, jego prostych ludzi, country music, zachody slonca i samotnego cowboya .... nie znosze zlodzieji i bandziorow z bialego domu ... teraz juz ci lepiej ? Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: nie na temat 31.01.05, 22:03 imagiro napisał: > hsirk napisał: > > > pieprzysz, imagine. czytajac Cie na forum ma sie wrazenie ze straszne kat > usze > > przezywasz mieszkajac w usa. nic ci sie nie podoba. przeciez mozesz wsias > c w > > aeroplan i przybyc do pl... czy gdzies indziej. coz Cie trzyma? > *********** > nie rozumiesz tego. ja lubie ten kraj, jego prostych ludzi, country music, > zachody slonca i samotnego cowboya .... nie znosze zlodzieji i bandziorow > z bialego domu ... teraz juz ci lepiej ? > > rozumiemy ,bo mymy swoich zodzieji i bandytow.Tamten jest daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: nie na temat 31.01.05, 22:04 ale mieszkajac tam MUSISZ akceptowac i ich, bo to tez ich kraj. nie jecz zatem. mieszkasz tam z wlasnego wyboru, a twoi sasiedzi z przekonaniem wybieraja tychze zlodziei Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: nie na temat 31.01.05, 22:09 hsirk napisał: > ale mieszkajac tam MUSISZ akceptowac i ich, bo to tez ich kraj. nie jecz zatem. > mieszkasz tam z wlasnego wyboru, a twoi sasiedzi z przekonaniem wybieraja tychz > e > zlodziei ********* CO TO ZNACZY MUSISZ ??????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: nie na temat 31.01.05, 22:14 musisz to znaczy nie ma miejsc idealnych - sa tylko lepsze i gorsze z roznych punktow widzenia Ty wybrales swoje i jak slysze nie chcesz go zmieniac Ol Korrekt ale troche godnosci, nie jecz jak potepieniec sa na swiecie gorsze miejsca i ludzie, ktorzy maja gorzej od Ciebie uszanuj to i nie bluznij Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: nie na temat 31.01.05, 22:16 masz mentalnosc spolegliwego niewolnika ... ty sobie akceptuj co chcesz i pocieszaj sie ze w Senegalu wina jablkowego nie sprzedaja .... twoja sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: nie na temat 31.01.05, 22:33 > masz mentalnosc spolegliwego niewolnika ... rzekles, o wodzu na twoim miejscu nie porownywalbym naszych mentalnosci w Twoim dobrze pojetym interesie - w tej dziedzinie nigdy nie wiadomo kto moze wygrac ale moge sie przeciez mylic Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: nie na temat 31.01.05, 22:39 mozesz mi wyjasnic skad taka mysl, ze jak sie komus cos nie podoba, to wyjsciem jest wyprowadzka ? Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: nie na temat 31.01.05, 22:49 nie o tym mowie - nie musi ci sie podobac mowie o tym, ze placzesz o tym jak malutki andrzejek Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 Re: nie na temat 31.01.05, 22:02 "mowisz jak fuhrer amerykanski" takiej bzdury nie spodziwalam sie po tobie Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: nie na temat 31.01.05, 22:11 xy2 napisała: > "mowisz jak fuhrer amerykanski" > takiej bzdury nie spodziwalam sie po tobie ********** no bo co to znaczy : "ktos tak antyamerykanski w ameryce ?" ... chcesz mnie miec po linii i wedlug zaslug ? Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: Nie ciukajcie Lutego 31.01.05, 21:47 imagiro napisał: > bo i po co ? fakt...nie ma po co, bo wariat ze mnie niegrozny...:) Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska bardzo przepraszam 31.01.05, 22:16 za to pytanie; (nie dlatego zeby Cie wygonic) ale czemu nie piszesz tego na amerykanskich forach. Ps. W Niemczech jest 5 mln.ludzi bez pracy.(dzis podawali) Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: Nie ciukajcie Lutego 31.01.05, 22:18 imagiro napisał: > bo i po co ? wpadles w dolek, wykopany dla mnie... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: Nie ciukajcie Lutego 31.01.05, 22:21 luty10 napisał: > imagiro napisał: > > > bo i po co ? > > wpadles w dolek, wykopany dla mnie... :)) a wzystko znowu przez kobite...hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Nie ciukajcie Lutego 31.01.05, 22:21 ty sam z soba gadasz ? z alicja, ze mna czy z krishem ? Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: Nie ciukajcie Lutego 31.01.05, 22:22 imagiro napisał: > ty sam z soba gadasz ? z alicja, ze mna czy z krishem ? sam ze soba, zapewne...:) Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Nie ciukajcie Lutego 31.01.05, 22:25 cos o jakichs dolkach tu zapodajesz wacpan, kobitach, emeryturach ... jak to sie ma do tego, ze banda siedzi w bialym domu i zajadacie hamburgery jakby nic innego na tym swiecie nie bylo ? Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: Nie ciukajcie Lutego 31.01.05, 22:27 imagiro napisał: > cos o jakichs dolkach tu zapodajesz wacpan, kobitach, emeryturach ... > jak to sie ma do tego, ze banda siedzi w bialym domu i zajadacie hamburgery > jakby nic innego na tym swiecie nie bylo ? Kto zajadacie, ja zajadacie? Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Nie ciukajcie Lutego 31.01.05, 22:29 az zajady od zajadania macie ... Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: Nie ciukajcie Lutego 31.01.05, 22:37 imagiro napisał: > az zajady od zajadania macie ... niech sie az swemi zajadami zajmuje... Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Nie ciukajcie Lutego 31.01.05, 22:41 to nie ten nasz az, tylko arz .... Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: Nie ciukajcie Lutego 31.01.05, 22:48 imagiro napisał: > to nie ten nasz az, tylko arz .... O cholewcia, to ja aza przepraszam... Odpowiedz Link Zgłoś
ziemiomorze Re: Nie ciukajcie Lutego 01.02.05, 01:36 imagiro napisał: -- www.47.net/47society/ A ten link to na powaznie jest? Odpowiedz Link Zgłoś