kvinna 01.02.05, 14:44 Która u Ciebie jest godzina? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luty10 Re: Luty? 01.02.05, 15:15 kvinna napisała: > Która u Ciebie jest godzina? Kvinno, zegarek Ci sie posul? Serce mi zabilo, myslalem, ze kolejny jakis postulat lub odezwa, a Ty mnie o godzine pytasz. Zdziebko rozczarowany jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna Pobawisz się ze mną? 01.02.05, 15:18 Dziś mam 3 lata. Następne pytanie: Czy jesteś wieczny (jako i ja)? Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: Pobawisz się ze mną? 01.02.05, 15:23 kvinna napisała: > Dziś mam 3 lata. > > Następne pytanie: > Czy jesteś wieczny (jako i ja)? To Ty mlode dziecko jestes, w porownaniu z Toba, to juz wieki zyje. Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna Czy u Ciebie 01.02.05, 15:26 każdy rok życia to moje siedem lat, jak u psa (to nie obraza, lubię psy)? Tak myślałam. Przepraszam: czy Ty masz skrzydełka?! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: Czy u Ciebie 01.02.05, 15:29 kvinna napisała: > każdy rok życia to moje siedem lat, jak u psa (to nie obraza, lubię psy)? > Tak myślałam. > > Przepraszam: czy Ty masz skrzydełka?! > > :-) a co, czy ja kura jestem? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: Czy u Ciebie 01.02.05, 15:32 luty10 napisał: > kvinna napisała: > > > każdy rok życia to moje siedem lat, jak u psa (to nie obraza, lubię psy)? > > Tak myślałam. > > > > Przepraszam: czy Ty masz skrzydełka?! > > > > :-) > a co, czy ja kura jestem? :))) No chyba, ze orlem, sokolem, bazantem... Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna Czy opowiadałam Ci 01.02.05, 15:35 o swojej miłości do papug? No więc a zatem wczoraj zobaczyłam BIAŁĄ! Rozumiesz, jaki to będzie widok? 4 latające kury, tj. papugi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: Czy opowiadałam Ci 01.02.05, 15:38 kvinna napisała: > o swojej miłości do papug? > No więc a zatem wczoraj zobaczyłam BIAŁĄ! > Rozumiesz, jaki to będzie widok? > 4 latające kury, tj. papugi :-) szczesciara... Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna Ale czy białe? 01.02.05, 15:34 Jak bojler-kura? Brojler czy bojler? (ja to zawsze mylę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: Ale czy białe? 01.02.05, 15:39 kvinna napisała: > Jak bojler-kura? > Brojler czy bojler? (ja to zawsze mylę :-) Moze kiedys w przyszlosci, bede bialym krukiem..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: Lubisz czytać? A co ostatnio 01.02.05, 15:49 kvinna napisała: > czytałeś? Co Ty Kvinno, wywiad ze mna przeprowadzasz? Dzisiaj rano czytalem 'Dwanascie opowiadan tulaczych'. Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna Czy 01.02.05, 15:50 jak zamawiasz przez Merlin, to też tak dłuugo czekasz na dostawę? A potem piszesz "PRZYJĘCIE TOWARUUU" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: Czy 01.02.05, 15:53 kvinna napisała: > jak zamawiasz przez Merlin, to też tak dłuugo czekasz na dostawę? > A potem piszesz "PRZYJĘCIE TOWARUUU" :-) Nie zamawiam ksiazek przez merlina... Odpowiedz Link Zgłoś
karielcia Re: Lubisz czytać? - A Na spanie najlepsze: 01.02.05, 15:52 "Zywoty Swietych", Serio. Mam to zawsze przy lozku. Zadnego wieczora nie dam rady przeczytac wiecej, niz 3 strony. I juz spie, jak nietoperz- do gory nogami. Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: Lubisz czytać? - A Na spanie najlepsze: 01.02.05, 15:55 karielcia napisała: > "Zywoty Swietych", Serio. Mam to zawsze przy lozku. Zadnego wieczora nie dam > rady przeczytac wiecej, niz 3 strony. I juz spie, jak nietoperz- do gory nogami > . No widzicie? Juz sie przyLutowala..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna A spać 01.02.05, 15:47 chodzisz z kurami? :-) Na drążkach? Jak kura? :-) Moje papugi to śpią na gałązkach. Chyba mnie trochę lubisz, bo tak ładnie ze mną rozmawiasz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: A spać 01.02.05, 15:51 kvinna napisała: > chodzisz z kurami? > :-) > > Na drążkach? Jak kura? :-) > > Moje papugi to śpią na gałązkach. > > Chyba mnie trochę lubisz, bo tak ładnie ze mną rozmawiasz :-) > No pewnie, ze Cie lubie, pamietasz jak nudzilas sie w pracy, czy tez moze glowa Cie bolala...odliczalem Ci godziny...? Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna SKOŃCZMY RAZ NA ZAWSZE TĘ ZABAWĘ 01.02.05, 15:55 :-) A książki wolisz w miękkich czy w twardych okładkach? I nie lubię pożyczać książek, bo wracają utyt...zniszczone ;-( Chyba lepsze twarde, tylko HUK, gdy spadają pod łóżko. Jakie lubisz materace? Nie odpowiadaj, że dmuchane... :-) Odpowiedz Link Zgłoś