karolina561 04.02.05, 21:02 Chciała bym sie zakochać/być kochana.Marze o tym od dawna chciała bym żeby ktoś zakochał się we mnbie bez pamięci kupowął mi kwiaty i powtarał że mnie kocha.Czy to marzenie się kiedyś spełni???????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sdfsfdsf Re: Miłość... 04.02.05, 21:07 miliardy, podaz dziecie na forum feminizm tam cie ulecza Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: Miłość... 04.02.05, 22:20 karolina561 napisała: > Chciała bym sie zakochać/być kochana.Marze o tym od dawna chciała bym żeby > ktoś zakochał się we mnbie bez pamięci kupowął mi kwiaty i powtarał że mnie > kocha.Czy to marzenie się kiedyś spełni???????? Uważaj. Takie zyczenie może się spełnic. Ale wtedy moze sie okazać że niekoniecznie jest tak słodko jak to sobie wyobrażałaś.... Chcesz być kochana - kochaj. Ludzi. Reszta przyjdzie sama. Albo okaże się że i bez tych kwiatów i obłędnych zapewnien o miłości jestes szczęślwia. Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziestoletnia Re: Miłość... 05.02.05, 15:31 karolina561 napisała: > Chciała bym sie zakochać/być kochana. A lubisz sie troche..? :) Odpowiedz Link Zgłoś
witch-witch Re: Miłość... 05.02.05, 22:57 karolina561 napisała: > Chciała bym sie zakochać/być kochana.Marze o tym od dawna chciała bym żeby > ktoś zakochał się we mnbie bez pamięci kupowął mi kwiaty i powtarał że mnie > kocha.Czy to marzenie się kiedyś spełni???????? ----------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
lunar1978 Re: Miłość... 05.02.05, 23:01 O żesz kucze .... szklana kula mi się rozbiła. Masz piękne marzenie, wierze że się spełni. Tylko też nie zapominaj mówić że go kochasz, a nie tylko słuchaj :-))))) Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś