anik_2005 28.02.05, 20:19 Lubicie czytać książki psychologiczne ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hsirk Re: Małe pytanko 28.02.05, 20:44 jasne. glownie obcojezyczne. podaje liste wg mego przyjaciela randala Whisper in the Wind To Each His Own Put it Where It Doesn't Belong My Pipes Need Cleaning All Tit-Fucking, Volume Eight I Need Your Cock Ass-Worshipping Rim-Jobbers My Cunt and Eight Shafts, Cum Clean Cum-Gargling Naked Sluts Cum Buns Three Cumming in a Sock Cum on Eileen Huge Black Cocks with Pearly White Cum Slam It Up My Too-Loose Ass Ass Blasters in Outer Space Blowjobs by Betsy Sucking Cock and Cunt Finger My Ass Play with my Puss Three on a Dildo Girls Who Crave Cock Girls Who Crave Cunt Men Alone Two-The K.Y. Connection Pink Pussy Lips All Holes Filled with Hard Cock Odpowiedz Link Zgłoś
anik_2005 Re: Małe pytanko 28.02.05, 21:01 nie miałam na myśli erotyków, tylko KSIĄŻKI PSYCHOLOGICZNE, FACHOWĄ LITERATURĘ PSYCHOLOGICZNĄ Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: Małe pytanko 28.02.05, 21:09 randal twierdzi ze to klasyka fachowej literatury psychologicznej Odpowiedz Link Zgłoś
anik_2005 Re: Małe pytanko 28.02.05, 21:13 hsirk napisał: > randal twierdzi ze to klasyka fachowej literatury psychologicznej To jakiś terapeuta psycho czy może inny specjalista ? Odpowiedz Link Zgłoś
anik_2005 Re: Małe pytanko 28.02.05, 21:28 chciałabym coś poradzić temu specjaliście przekaż mu, żeby na drugi raz nie sp...dolił fajnie rozpoczętego opowiadanka Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: Małe pytanko 28.02.05, 21:33 nadal nie rozumiem. nie wnikam w Twoj metabolizm alkoholu, choc to publiczne forum i o tym tez wolno Ci sie pochwalic ale jakie opowiadanie? Odpowiedz Link Zgłoś
anik_2005 Re: Małe pytanko 28.02.05, 21:38 Też sie sobie dziwię, że wszystko doskonale pamiętam po wypiciu napoju procentowego. A co do opowiadania i Twoich kłopotów z pamięcią (to już jest chorobliwe) Krisha problemy pamięciowe Odpowiedz Link Zgłoś
anik_2005 Re: Małe pytanko 28.02.05, 21:39 Jeszcze raz wklejam, jakieś nieprawidłowości na linii forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=210&w=20960104 Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: Małe pytanko 28.02.05, 21:44 jesli o to Ci chodzilo, to s p i e r d o l i l je nie randal, lecz ja ale to Twoja opinia, mi np sie podoba a krisha pamiec jest calkiem ok, niewykluczone ze moglaby rownac sie z Twoja Odpowiedz Link Zgłoś
anik_2005 Re: Małe pytanko 28.02.05, 21:50 Krisha pamięć nawala i to często powinien też uważać na to co pisze, gdyż kiedyś może się przeliczyć i dostać w zęby Odpowiedz Link Zgłoś
anik_2005 Re: Małe pytanko 28.02.05, 21:58 nie spodobało się ? gramatyka zła, czy co ? Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: Małe pytanko 28.02.05, 22:06 nie groz krishowi bo tego nie lubi pytalem, bo piszac to pokazalas sie w calej okazalosci sprobuje omijac Cie szerokim lukiem, bo wydzielasz swad ktory krishowi smierdzi nie przypominam sobie bym Cie obrazil chyba ze posiadanie niesatysfakcjonujacego zycia seksualnego jest dla Ciebie czyms pejoratywnym ale to Twoj problem zostan z bogiem Odpowiedz Link Zgłoś
anik_2005 Re: Małe pytanko 28.02.05, 22:21 hsirk napisał: > nie groz krishowi bo tego nie lubi > > pytalem, bo piszac to pokazalas sie w calej okazalosci marzenia - dobra rzecz > sprobuje omijac Cie szerokim lukiem, bo wydzielasz swad > > ktory krishowi smierdzi > > > nie przypominam sobie bym Cie obrazil Potwierdzasz jedynie moje wcześniejsze wątpliwości co do sprawnego funkcjonowania Twojej pamięci, napisałam PAMIĘCI (to tak na wypadek, gdybyś znowu coś źle przeczytał) > chyba ze posiadanie niesatysfakcjonujacego zycia seksualnego jest dla Ciebie > > czyms pejoratywnym od mojego życia seksualnego wara !!! > ale to Twoj problem Zgadza się > zostan z bogiem ok, dziś znów zajmuję się równolegle czymś innym, więc chyba skończę pisanie na forum. A tak przy okazji, to czyż dojrzały mężczyzna nie powinien panować nad swoimi namiętnościami ? dobranoc, a. Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: Małe pytanko 28.02.05, 22:31 > nie przypominam sobie bym Cie obrazil >Potwierdzasz jedynie moje wcześniejsze wątpliwości co do sprawnego funkcjonowania Twojej pamięci, napisałam PAMIĘCI (to tak na wypadek, gdybyś znowu coś źle przeczytał) dosc elementarne zasady kultury mowia, ze przy stawianiu takich zarzutow na forum nalezaloby sie podeprzec linkiem Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: Małe pytanko 28.02.05, 23:27 bo krzyczysz bez pokrycia aha, jeszcze udajesz psychologa Odpowiedz Link Zgłoś
anik_2005 Re: Małe pytanko 28.02.05, 23:29 hsirk napisał: > aha, jeszcze udajesz psychologa zapewne tak jak Ty specjalistę Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: Małe pytanko 28.02.05, 23:33 zapewne co nie zmienia faktu, ze to Ty rzucasz zarzuty bez poparcia ich dowodami oczywiscie oprocz krzyku ze czarownice sa zle Odpowiedz Link Zgłoś
anik_2005 Re: Małe pytanko 28.02.05, 23:36 hsirk napisał: > co nie zmienia faktu, ze to Ty rzucasz zarzuty bez poparcia ich dowodami Tu nie notatka naukowa, tu forum dowodów nie potrzeba, teza obroni się sama > oczywiscie oprocz krzyku ze czarownice sa zle ja krzyczałam ? Kiedy ? Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: Małe pytanko 28.02.05, 23:41 > Tu nie notatka naukowa, tu forum > dowodów nie potrzeba, teza obroni się sama idac dalej tym tropem w tym momencie powinienem sformulowac kilka tez na temat Twojej osoby ktore chyba by Ci sie nie spodobaly nie zrobie tego, bo nieco sie od siebie roznimy pozostan w zdrowiu Odpowiedz Link Zgłoś
anik_2005 Re: Małe pytanko 28.02.05, 23:46 hsirk napisał: > w tym momencie powinienem sformulowac kilka tez na temat Twojej osoby > > ktore chyba by Ci sie nie spodobaly skądże znowu, cenię konstruktywną krytykę na poziomie > nie zrobie tego, bo nieco sie od siebie roznimy czym, charakterem ??? >pozostan w zdrowiu bawisz się w buddę ? Odpowiedz Link Zgłoś
beate1 Re: Małe pytanko 28.02.05, 20:48 polecam Wywieranie wpływu na ludzi Cialdini Odpowiedz Link Zgłoś
anik_2005 Re: Małe pytanko 28.02.05, 21:03 Tak, dosyć dobre jak na początek przygody z psychologią Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Małe pytanko 28.02.05, 22:17 anik_2005 napisała: > Lubicie czytać książki psychologiczne ? xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx a wibrator ci do tego! Odpowiedz Link Zgłoś
svenja1 Re: Małe pytanko 01.03.05, 23:20 lubię :) i poważne i te "mniej poważne", ale to pewnie z racji tego, że jestem pedagogiem, więc z psychologią mam do czynienia :) Absolutnie zakochana jestem w książce Aronsona "człowiek istota społeczna"!!! Uważam, że "Płeć mózgu" Moir, Jessel też warto przeczytać, mimo, że jest może odrobinę przereklamowana. To tyle na "pierwszy rzut" :) Aha! no i jeszcze Zimbardo, ale nie pamiętam tytułu : ( Pozdrowionka serdeczne. Odpowiedz Link Zgłoś
anik_2005 Re: Małe pytanko 01.03.05, 23:27 Witaj Pewnie masz na myśli książkę "Psychologia i życie" autorstwa Zimbardo. Wspaniale się ją czytało. Tam wszystko jest takie proste, logiczne i przewidywalne. :) Svenja1 zapraszam na moje forum forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26317 Pozdrawiam, trzymaj się ciepło Odpowiedz Link Zgłoś