szelest.bzu 18.03.05, 21:26 Dziś usłyszałam: Chcę żebyś się mną zatroszczył i pozmywał naczynia. Nigdy nie myślałam, że można się troszczyć o kogoś w taki sposób. A jednak coś w tym jest. Jakaś bliskość... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
imagiro Re: Troska 18.03.05, 21:28 tu chodzi o dwie odrebne czynnosci: zatroszczenie sie I pozmywanie, nie o zatroszczenie sie w formie pozmywania ... Odpowiedz Link Zgłoś
szelest.bzu Re: Troska 18.03.05, 21:31 Tak wiem.... Zadziwił mnie sposób wyrażenia troski. Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Troska 18.03.05, 21:33 nikt nie wyrazil troski, tylko zyczenie o zatroszczenie sie ... sorry, ze cie tak koryguje, ale za duzo gadalem z lutym i weszlo mi to w krew ... Odpowiedz Link Zgłoś
szelest.bzu Re: Troska 18.03.05, 21:42 imagiro napisał: > nikt nie wyrazil troski, tylko zyczenie o zatroszczenie sie ... Tak wiem... Zmywanie stało się drogą do wyrażenia głębszej potrzeby. To zdażenie pomogło mi uświadomić sobie własne potrzeby w tej materii. Pewnie stąd zdziwienie. sorry, ze cie > tak koryguje, ale za duzo gadalem z lutym i weszlo mi to w krew ... Nie przyjmuję przeprosin, bo nie bardzo rozumiem do czego je odnosisz. Nie bardzo też wiem jaki jest związek między mną a lutym. I dlaczego Twoje relacje z nim determinują tą rozmowę. Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 mozecie sie ze mnie smiac 18.03.05, 21:33 abstahujac od troski najbardziej przerazaja mnie proste czynnosci porzdkowe, jak ja tego szczerze nienawidze. nie jestescie w stanie sobie tego wyobrazic. odkurzanie, mycie okien, zmywanie garów, scieranie kurzu (od kurzu kicham i puchna mi oczy) to jest dla mnie koszmar Odpowiedz Link Zgłoś
szelest.bzu czemu mam się śmiać? 18.03.05, 21:34 Nie rozumiem. Nie lubisz sprzątać i już. Masz prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: mozecie sie ze mnie smiac 18.03.05, 21:34 to ty na preryje sie nie nadajesz ... u nasz dziewczyny muszom robotne byc ... Odpowiedz Link Zgłoś