sdfsfdsf Re: naprawde 14.04.05, 00:53 chcialem zmadrzec i po ich stronie byc jestem tak ze chodze posrod roznych dziwnych glebinowych stworzen a jak sie wynurze raz na miesiac to wiem ze zyje moge sie naucxyc grac perfekcyjnie na gitarze wpadlo mi do glowy# moge jeszcze lepiej rysowac ale dokad mam uciec zeby nie widziec swojej podlej twarzy Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: naprawde 14.04.05, 01:04 jak to nie. Jeśli sdf to gitara i kredki to niech przerzuci się na trąbkę i farby Odpowiedz Link Zgłoś
iwan_w Re: naprawde 14.04.05, 10:41 sdfsfdsf napisał: > chcialem zmadrzec i po ich stronie byc > > jestem tak ze chodze posrod roznych > dziwnych glebinowych stworzen > a jak sie wynurze raz na miesiac > to wiem ze zyje > moge sie naucxyc grac perfekcyjnie na gitarze > wpadlo mi do glowy# > moge jeszcze lepiej rysowac > ale dokad mam uciec > zeby nie widziec swojej podlej twarzy > jeśli jesteś bogaty albo masz bogatych przyjaciół, możesz kupić lustro Doriana Greya i ukryć je pod kanapą albo na strychu, zresztą, gdziekolwiek;) Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: naprawde 14.04.05, 13:08 czy potrafisz narysować te dziwne stworzenia? może one mają chęć wypłynąć z Tobą? Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: naprawde 14.04.05, 13:01 jak odrozniasz podla twarz od nie podlej ? Odpowiedz Link Zgłoś