fleuret 18.04.05, 12:48 kiedyś przy akompaniamencie kwitnących kasztanów dziś kwitną magnolie, ale i tak najsłodszy jest zapach lip Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fleuret Re: matura 18.04.05, 12:58 nigdy ich nie wąchałam, ponoć mają mocny zapach Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: matura 18.04.05, 23:38 Skąd! Żaden wstyd. Tylko chyba troszkę straciłaś. Ale wystarczy wejść do kwiaciarni:) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: matura 19.04.05, 13:19 Hiacynty są dla oczu, rzecz jasna. Przede wszystkim jednak dla nosa:)))) ps. zdarzyło misię byc w takim miejscu, gdzie hiacynty uwaza się za chwasty (i to najgorsze) Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: matura 19.04.05, 13:23 a gdzie? wiesz co w mowie kwiatów znaczy hiacynt? zabawa Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: matura 19.04.05, 13:24 No, tutaj nie powiem... a mowy kwiatów niestety nie znam:) Odpowiedz Link Zgłoś
rozgwiazda1 Re: matura 18.04.05, 13:57 A ja jestem za frezjami. Zapach nie do opisania!Chcialabym miec perfumy o takim zapachu,zeby czuc frezje nawet zima;) Odpowiedz Link Zgłoś
renkaforever Re: matura 18.04.05, 15:41 Na mature kazdy przyniosl swoja maskotke. Niektorzy jedli caly czas. W powietrzu unosil sie zapach swiezej zieleni bzow i kwitnacej czeremchy. Ja nic nie jadlam, pisalam jak opetana.Pisalam wolny temat, o milosci. Wyszlam pozno,nie odzywajac sie do nikogo.Czulam sie swietnie, jakbym uwalniala ciezar, zatykajacy moje tetnice. Rozplywal sie gdzies w przestrzeni, wsrod tych bzowych energii i zapachu czeremchy i niewatpliwie poszybowal gdzies nad Wisle, a moze nawet na Starowke.Temat byl wolny. :) Odpowiedz Link Zgłoś
rozgwiazda1 Re: matura 19.04.05, 14:28 hsirk napisał: > truth > > calvin klein > > cos w tym kierunku... Ok,sprawdze przy najblizszej okazji.Frezje sa boskie...! Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: matura 18.04.05, 19:59 fleuret napisała: , > ale i tak najsłodszy jest zapach lip xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx sama zes lipa Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: matura 19.04.05, 07:14 i liście do wróżby: kocha, lubi, szanuje, nie chce, nie dba, żartuje itd. Odpowiedz Link Zgłoś
maupa4 Re: matura 19.04.05, 10:34 w myśli, w mowie, w sercu, na ślubnym kobiercu. Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: matura 19.04.05, 13:22 maupa4 napisała: > na ślubnym kobiercu. Oj! Gołodnoj kumie wsio chlieb na umie - jak mówią Rosjanie. A wcale nie ma sie do czego spieszyć:PPP Odpowiedz Link Zgłoś