alicja-ciekawska 28.04.05, 19:17 przerabaliscie. Bede was obrazala po kolei : Aretha -niedobra z Ciebie kobieta. Luty -jestes zimny i krotki. Krish -ty nic po za s..em nie widzisz. Imagne zjadles znowu kwasna cytryne? dalej jak sie zglosicie.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alicja-ciekawska Re: no to sobie 28.04.05, 19:20 psychopata.z.borderline -ty masz w mozgu gline.;D > też poprosze Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: no to sobie 28.04.05, 19:20 alez widze... cycki, cipki, tylki i takie tam... Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: no to sobie 28.04.05, 19:35 hsirk napisał: > alez widze... > > cycki, cipki, tylki i takie tam... a rozszerzone naczynka krwionosne tez? Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: no to sobie 28.04.05, 19:43 oczywiscie. zwlaszcza na cyckach no i celulitis oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: no to sobie 28.04.05, 19:46 hsirk napisał: > oczywiscie. zwlaszcza na cyckach > a ja nie widzialam ,niczego takiego na cyckach... no chyba ze na krowich wymionach......?! > > no i celulitis oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: no to sobie 28.04.05, 19:36 Alicjo-ciekawska, chcesz może chiwaska:) pozdr. A. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: no to sobie 28.04.05, 19:38 aretha04 napisała: > Alicjo-ciekawska, chcesz może chiwaska:) > pozdr. > A. chciec moge ,tylko co to ten "chiwasek"? Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: no to sobie 28.04.05, 19:43 alicja-ciekawska napisała: > chciec moge ,tylko co to ten "chiwasek"? zapytaj Ryba lub Malona, będziesz wtedy douczona:) pozdr. A. Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: no to sobie 28.04.05, 19:45 chivas regal to ten syntemesk, ktory ryb pija, by naostrzyc sie niemnozko... malon pewno tez Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: no to sobie 28.04.05, 19:47 hsirk napisał: > chivas regal > > > to ten syntemesk, ktory ryb pija, by naostrzyc sie niemnozko... > > malon pewno tez a ja podejzewalam ze to jakas ciupaga. Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: no to sobie 28.04.05, 19:52 alicja-ciekawska napisała: > a ja podejzewalam ze to jakas ciupaga. hihihi, wyobraziłam sobie Ryba lub Malona z ciupagą:DDDDDDD pozdr. A. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: no to sobie 28.04.05, 19:57 aretha04 napisała: > alicja-ciekawska napisała: > > > a ja podejzewalam ze to jakas ciupaga. > > hihihi, wyobraziłam sobie Ryba lub Malona z ciupagą:DDDDDDD > pozdr. > A. malonowi by pasowla taka ci..ga,i taki "kapelusz" Harnasia.. a rybowi to sama nie wiem ,on taki watly ze moglby nie uniesc ,ciupazki. Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: no to sobie 28.04.05, 19:50 ja też lubię, ale niestety "wyszedł":) a "biorę" go na uspokojenie:0) pozdr. A. Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: no to sobie 28.04.05, 20:35 aretha04 napisała: > ja też lubię, ale niestety "wyszedł":) > a "biorę" go na uspokojenie:0) > pozdr. > A. Wyszedł Ci bo Ryb całą produkcję im konsumuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: m.malone 28.04.05, 23:36 alicja-ciekawska napisała: > czego Ty masz te brode nieogolone.;D bo ma myśli kosmate:DDDDDDDDD pozdr. A. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 [...] 28.04.05, 23:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: no to sobie 28.04.05, 23:39 m.malone napisał: > Wyszedł Ci bo Ryb całą produkcję im konsumuje:) Ryb "wyszedł" bo musiał:))) zazdrścisz Rybowi konsumpcji????? pozdr. A. Odpowiedz Link Zgłoś