psychopata.z.borderline 08.05.05, 21:24 Czemu tematyka zdrady przestała być wszechobecna? Znudził Wam sie temat, czy wzrosło Wasze poczucie wartości. Prosze zaspokoić moją ciekawość Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hansii Re: Forumowa metamorfoza 08.05.05, 21:27 w maju jest czas ne pierwsze i czyste forumowe milosci. zdradzac sie bedzie mozna dopiero poczawszy od czerwca. Odpowiedz Link Zgłoś
hansii Re: Forumowa metamorfoza 08.05.05, 21:39 dlaczego bzdura? przeciez najpierw trzeba sie zakochac, rozkochac, potem skonsumowac milosc, a dopiero potem mozna sie zdradzac? przeciez odwrotnie sie nie da? Odpowiedz Link Zgłoś
hieroglif1 Re: Forumowa metamorfoza 08.05.05, 21:39 Z pewnością zabrakło obiektu do zdradzania ;). Swoją droga, bardzo ciekawy temat i pytanie. Takie dociekliwe. Ciekawa jestem, czy w poszukiwaniu odpowiedzi zdecydowałabyś się wejść komuś do łóżka. Z ciekawości pytam :). Nie jestem dociekliwa :). Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: Forumowa metamorfoza 08.05.05, 21:41 jeżeli naruszyłam Twoją prywatność, przepraszam. Wątek napisałam ogólny, nie personalny Odpowiedz Link Zgłoś