magentka 11.05.05, 13:33 Witam, Czy ktoś coś wie nt. organizowanych na terenie Warszawy warsztatów artterapii? dokładnie chodzi mi o terapię przez rysunek.Interesują mnie namiary na organizatorów. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leksheygyatso Ew. namiary na zapytanie 11.05.05, 21:54 Podyplomowe Studium Terapii i Treningu Grupowego Kierunek - Trening Kreatywności i Artterapia Warszawa ul.Podchorążych 20 tel. 55-30-730 4 semestry, od października, koszt 7.000 zł całość Fundacja ,,Terapia przez sztukę'' 00-450 Warszawa, ul. Przemysłowa 38/11 Wiesław Janasz – Prezes tel. 28-86-42 Celem Fundacji jest terapeutyczne działanie przez sztukę na psychikę ludzi chorych i niepełnosprawnych. Organizowane są zajęcia plastyczne i plenery malarsko - rzeźbiarskie z udziałem osób niepełnosprawnych, a także wystawy ich prac plastycznych. Pracownia Psychologii Praktycznej mgr Bogny Mackiewicz afiliowana przy Polskim Towarzystwie Psychologicznym telefon: 649-84-25 e-mail: pracownia@acn.waw.pl Zakres działalności: diagnoza oraz terapia dziecka i jego rodziny diagnoza dysleksji i ryzyka dysleksji terapia przez sztukę warsztaty umiejętności psychologicznych stosowanych w wychowaniu Pracownia oferuje możliwość zawarcia stałego kontraktu z doradcą rodzinnym, pomoc w problemach wychowawczych, zakłóceniach rozwoju dzieci, problemach emocjonalnych. Pomaga też zapobiegać problemom psychologicznym lub łagodzić ich przebieg przez profilaktykę wychowawczą, autoterapeutyczną oraz warsztaty umiejętności psychologicznych stosowanych w wychowaniu. Pracownia rekomenduje lalkowy teatr terapeutyczny dla dzieci w wieku od 3-7 lat pozdrawiam OM MANI PADME HUNG lekshey Odpowiedz Link Zgłoś