pozeracz_niewiescich_serc 14.05.05, 16:20 czy Ty juz zaprawde wstydu nie masz ? Zeby tak siedziec i siedziec na tym froum siedziec, siedziec i siedziec i siedziec i siedziec. Chyba sie pomylilem co do Ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alicja-ciekawska Re: Alicjo Ciekawska... 14.05.05, 16:26 pozeracz_niewiescich_serc napisał: > czy Ty juz zaprawde wstydu nie masz ? > czemu... znowu? stac mnie na Internet ,to go mam ...a o co ci biega...imciu?))))) > > > > > > > > > > Zeby tak siedziec i siedziec na tym froum > > > > > > > > > > > siedziec, siedziec i siedziec > > > > > > > > > > > > > > > > i siedziec i siedziec. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Chyba sie pomylilem co do Ciebie... > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
pozeracz_niewiescich_serc Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 16:50 Alicjo Ciekawska, kto Ci szepce,ze ten "ktos" to ja. Serce czy tez zly duch ? A jesli rzekne ze to nieprawda zupelna ? Ciekawska Alicjo, miast byc moja piszaca madrze i od swieta - na "specjalne okazje" faworyta, stajesz sie jedna z wielu zasmiecaczy tego szacownego forum. Ach jak sie rozczarowalem... Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 16:54 pozeracz_niewiescich_serc napisał: > Alicjo Ciekawska, kto Ci szepce,ze ten "ktos" to ja. Serce czy tez zly duch ? > > A jesli rzekne ze to nieprawda zupelna ? > > Ciekawska Alicjo, miast byc moja piszaca madrze i od swieta - na "specjalne > okazje" faworyta, stajesz sie jedna z wielu zasmiecaczy tego szacownego forum. > Ach jak sie rozczarowalem... -zebys ty mogl widziec ....to zainteresowanie ,jakie sie maluje na moim obliczu. Wiesz co mnie obchodza Twoje uczucia i odczucia?????? -zgadnij! Ty mi pokaz interesujace watki na tym forum....to cie ozloce ! Odpowiedz Link Zgłoś
pozeracz_niewiescich_serc Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 16:59 Sadze,ze niewiele. Ale nawolywac bede na puszczy: Alicjo Ciekawska, opamietaj sie, zejdz ze zlej drogi, masz meza i dzieci - oni pragna Twojego czasu. Slyszalas o tej matce co to ja skazano (w naszym kraju) za uzaleznienie od internetu i przesiadywanie przed nim godzinami. Ile Cie od niej rozni ? Zapspokajasz tu swoja ciekawosc ? Nie sadze bynajmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
pozeracz_niewiescich_serc Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 17:01 I czy, kiedy sie kogos zezlosci, albo rozwscieczy, oznacza to, ze trafilo sie precyzyjnie w jego problem, najczulszy z punktow ? jesli tak, popatrz na siebie Ciekawska Alicjo... Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 17:04 pozeracz_niewiescich_serc napisał: > I czy, kiedy sie kogos zezlosci, albo rozwscieczy, oznacza to, ze trafilo sie > precyzyjnie w jego problem, najczulszy z punktow ? jesli tak, popatrz na siebie > Ciekawska Alicjo... nie mam dzieci;)))) Obawiam sie ze nigdy nie natrafilbys na najczulszy punkt ,jakiejkolwiek kobiety. :) Odpowiedz Link Zgłoś
pozeracz_niewiescich_serc Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 17:05 > nie mam dzieci czy nie najwyzszy na to czas, Alicjo ? Odpowiedz Link Zgłoś
pozeracz_niewiescich_serc Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 17:06 I chyba znam ten magiczny punkt :))) Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 17:08 pozeracz_niewiescich_serc napisał: > I chyba znam ten magiczny punkt :))) optymista;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pozeracz_niewiescich_serc Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 17:10 hahaha, Alicjo Ciekawska, pamietaj, zes jest W MYM wladaniu !!! I na nic tu Twego meza starania. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 17:11 pozeracz_niewiescich_serc napisał: > hahaha, Alicjo Ciekawska, pamietaj, zes jest W MYM wladaniu !!! I na nic tu > Twego meza starania. duzo wypiles dzisiaj ? buahaha.... Odpowiedz Link Zgłoś
pozeracz_niewiescich_serc Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 17:15 W kolejnosci: szkalnak wody mineralnej, herbata z miety, herbata z piolunu i herbata rooibos. A o co chodzi Alicjo ? Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 17:20 pozeracz_niewiescich_serc napisał: > W kolejnosci: szkalnak wody mineralnej, herbata z miety, herbata z piolunu i > herbata rooibos. A o co chodzi Alicjo ?-o ten tramwaj co nie chodzi;)))lubie te odpowiedz.. a pewnikiem masz uczulenie na herbate.....bo gadasz i nie wiesz co gadasz. Zamiast glupot z przyglupia Alicja to wylnal bys jaki mega-watek... Cos o Terapii poznawczej ....albo co innego... Odpowiedz Link Zgłoś
pozeracz_niewiescich_serc Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 17:22 Racjonalno Emotywno Behawioralna terapia poznawcza zostala stworzona przez Ellisa Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 17:22 albo -psychologia biznesu ... Odpowiedz Link Zgłoś
pozeracz_niewiescich_serc Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 17:22 Rozijala sie i byla udoskonalana przez prawie 40 lat Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 17:23 pozeracz_niewiescich_serc napisał: > Rozijala sie i byla udoskonalana przez prawie 40 lat streszczaj sie ,,,nie idzie o historie ....tylko co to za terapia? Odpowiedz Link Zgłoś
pozeracz_niewiescich_serc Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 17:22 Opiera sie na akronimie, ktory wyrazaja slowa ABCDE Odpowiedz Link Zgłoś
pozeracz_niewiescich_serc Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 17:23 A - to tzw. wydarzenia aktywizujace. Odpowiedz Link Zgłoś
pozeracz_niewiescich_serc Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 17:23 B - przekonania, ktore moga byc iB (irracjonalne), lub rB (racjonalne) Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 17:24 pozeracz_niewiescich_serc napisał: > B - przekonania, ktore moga byc iB (irracjonalne), lub rB (racjonalne) pieknie! zaczynasz mi sie podobac. Odpowiedz Link Zgłoś
pozeracz_niewiescich_serc Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 17:23 C - to konsekwencje, jakie powoduja te przekonania Odpowiedz Link Zgłoś
pozeracz_niewiescich_serc Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 17:24 Jesli przekonania sa irracjonalne, prowadzi to do irracjonalnych konsekwencji (mysli, zachowan, przezyc) - wtedy wskazana jest terapia, czyli puunkty D i E Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 17:26 pozeracz_niewiescich_serc napisał: > Jesli przekonania sa irracjonalne, prowadzi to do irracjonalnych konsekwencji > (mysli, zachowan, przezyc) - wtedy wskazana jest terapia, czyli puunkty D i E moze przybliz nam co to sa przekonania irracionalne ...moze bledne? Odpowiedz Link Zgłoś
pozeracz_niewiescich_serc Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 17:25 Racjonalne B, prowadza do racjonalnych C - wtedy czlowiek zazwyczaj funkcjonuje adaptacyjnie i terapii mu nie trza. Odpowiedz Link Zgłoś
pozeracz_niewiescich_serc Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 17:26 D - to dyskusja , prowadzona roznymi sposobami i metodami (wiele technik paraGestalt na przyklad) by przeksztalcic iB w rB. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 17:27 pozeracz_niewiescich_serc napisał: > D - to dyskusja , prowadzona roznymi sposobami i metodami (wiele technik > paraGestalt na przyklad) by przeksztalcic iB w rB. pieknie! a co to takiego ;terapia zaburzen nastroju ? moze to samo? Odpowiedz Link Zgłoś
pozeracz_niewiescich_serc Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 17:26 E - to efekty tej dyskusji - nowe przekonania z ktorymi pacjent moze ruszyc w swiat. Odpowiedz Link Zgłoś
pozeracz_niewiescich_serc Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 17:27 I jak tu mnie nie podziwiac Ciekawska Alicjo. Mysle, ze to wlasnie dla mnie powinnas zostawic swego meza. Odpowiedz Link Zgłoś
pozeracz_niewiescich_serc Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 17:27 na tym zakoncze Ciekawska Alicjo. reszta jest milczeniem, albo nalezy do Ciebie. Jak wolisz :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 17:29 pozeracz_niewiescich_serc napisał: > na tym zakoncze Ciekawska Alicjo. reszta jest milczeniem, albo nalezy do Ciebie > . > Jak wolisz :)))) wszystko tak szybko konczysz? a bylo juz interesujaco,tylko za bardzo teoretycznie,,, Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 17:32 pozeracz_niewiescich_serc napisał: > I jak tu mnie nie podziwiac Ciekawska Alicjo. Mysle, ze to wlasnie dla mnie > powinnas zostawic swego meza. bez przesady..... moj maz jest zdrowy na rozumie;))) Odpowiedz Link Zgłoś
pozeracz_niewiescich_serc Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 17:35 jakze wielka malościa ;), jest zdrowosc na rozumie, przy mej wiedzy i zdolnosciach parzycielskich - o herbacie oczywiscie mowa :))). Jeszcze sie wahasz Ciekawska Alicjo ? Odpowiedz Link Zgłoś
pozeracz_niewiescich_serc Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 17:37 Ale moze byc tak, ze nie jestes wystarczajaco sexy - wtedy bede musial Toba wzgardzic. Z zalem, lecz jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 17:43 pozeracz_niewiescich_serc napisał: > Ale moze byc tak, ze nie jestes wystarczajaco sexy - wtedy bede musial Toba > wzgardzic. Z zalem, lecz jednak. ojoj,,,,ja sexy jestem....no , mam 164 wzrostu i 98 kg zywej wagi, na blond utlenione wlosy z odrostami. mam problemy z uzebieniem ,,ale mam zapasowa szczeke.... Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 17:39 pozeracz_niewiescich_serc napisał: > jakze wielka malościa ;), jest zdrowosc na rozumie, przy mej wiedzy i > zdolnosciach parzycielskich - o herbacie oczywiscie mowa :))). Jeszcze sie > wahasz Ciekawska Alicjo ? ja dopero teraz jestem pewna ,swego:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pozeracz_niewiescich_serc Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 17:40 Wlasnie takich bledow, jak teraz czynisz, zaluje sie potem cale zycie. Powinnas tez, jak najszybciej uzaleznic swojego meza od tego forum. Pisalibyscie razem. Ale by bylo !!! Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 17:45 pozeracz_niewiescich_serc napisał: > Wlasnie takich bledow, jak teraz czynisz, zaluje sie potem cale zycie. Powinnas > tez, jak najszybciej uzaleznic swojego meza od tego forum. Pisalibyscie razem. > Ale by bylo !!! zartujesz ,,,mam mu powiedziec o tych glupotach? Odpowiedz Link Zgłoś
pozeracz_niewiescich_serc Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 17:48 czym predzej powiedz mu co tu wypisujesz, chyba ze on jest tym z "wyzszego" watku. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 17:49 pozeracz_niewiescich_serc napisał: > czym predzej powiedz mu co tu wypisujesz, chyba ze on jest tym z "wyzszego" wat > ku. moj maz to dla ciebie "ten Pan" Odpowiedz Link Zgłoś
pozeracz_niewiescich_serc Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 17:49 Ale by bylo, gdyby tak bylo, nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
pozeracz_niewiescich_serc Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 17:50 Swoja drooga, dlaczego nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Wciąż mam "dać se siana" Alicjo ? tak Imaginku 14.05.05, 17:55 splywaj ,,,przyjde pozniej ,,,caluski...i tak Cie nie lubie... Odpowiedz Link Zgłoś
pozeracz_niewiescich_serc Re: Wciąż mam "dać se siana" Alicjo ? tak Imagink 14.05.05, 18:16 Alez Alicjo, opamietaj sie - na wszystkich znanych bogow !!! Jam nie jest zaden Imagine, przysiegam. Odpowiedz Link Zgłoś