Dodaj do ulubionych

Alicjo Ciekawska...

14.05.05, 16:20
czy Ty juz zaprawde wstydu nie masz ?

Zeby tak siedziec i siedziec na tym froum

siedziec, siedziec i siedziec

i siedziec i siedziec.

Chyba sie pomylilem co do Ciebie...

Obserwuj wątek
    • alicja-ciekawska Re: Alicjo Ciekawska... 14.05.05, 16:26
      pozeracz_niewiescich_serc napisał:

> czy Ty juz zaprawde wstydu nie masz ?

> czemu... znowu?

stac mnie na Internet ,to go mam ...a o co ci biega...imciu?)))))

>
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      > Zeby tak siedziec i siedziec na tym froum
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      > siedziec, siedziec i siedziec
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      > i siedziec i siedziec.
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      > Chyba sie pomylilem co do Ciebie...
      >
      >
      >
      >
      >
    • alicja-ciekawska Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 16:31

• pozeracz_niewiescich_serc Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 16:50
        Alicjo Ciekawska, kto Ci szepce,ze ten "ktos" to ja. Serce czy tez zly duch ?

A jesli rzekne ze to nieprawda zupelna ?

Ciekawska Alicjo, miast byc moja piszaca madrze i od swieta - na "specjalne
        okazje" faworyta, stajesz sie jedna z wielu zasmiecaczy tego szacownego forum.
        Ach jak sie rozczarowalem...
        • alicja-ciekawska Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 16:54

> Alicjo Ciekawska, kto Ci szepce,ze ten "ktos" to ja. Serce czy tez zly duch ?
          >
          > A jesli rzekne ze to nieprawda zupelna ?
          >
          > Ciekawska Alicjo, miast byc moja piszaca madrze i od swieta - na "specjalne
          > okazje" faworyta, stajesz sie jedna z wielu zasmiecaczy tego szacownego forum.
          > Ach jak sie rozczarowalem...

-zebys ty mogl widziec ....to zainteresowanie ,jakie sie maluje na moim obliczu.
          Wiesz co mnie obchodza Twoje uczucia i odczucia??????
          -zgadnij!

Ty mi pokaz interesujace watki na tym forum....to cie ozloce !
          • pozeracz_niewiescich_serc Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 16:59
            Sadze,ze niewiele. Ale nawolywac bede na puszczy: Alicjo Ciekawska, opamietaj
            sie, zejdz ze zlej drogi, masz meza i dzieci - oni pragna Twojego czasu.
            Slyszalas o tej matce co to ja skazano (w naszym kraju) za uzaleznienie od
            internetu i przesiadywanie przed nim godzinami. Ile Cie od niej rozni ?
            Zapspokajasz tu swoja ciekawosc ? Nie sadze bynajmniej.
            • pozeracz_niewiescich_serc Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 17:01
              I czy, kiedy sie kogos zezlosci, albo rozwscieczy, oznacza to, ze trafilo sie
              precyzyjnie w jego problem, najczulszy z punktow ? jesli tak, popatrz na siebie
              Ciekawska Alicjo...
              • alicja-ciekawska Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 17:04

> I czy, kiedy sie kogos zezlosci, albo rozwscieczy, oznacza to, ze trafilo sie
                > precyzyjnie w jego problem, najczulszy z punktow ? jesli tak, popatrz na
                siebie
                > Ciekawska Alicjo...

nie mam dzieci;))))
                Obawiam sie ze nigdy nie natrafilbys na najczulszy punkt ,jakiejkolwiek kobiety.
                :)
                • pozeracz_niewiescich_serc Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 17:05
                  > nie mam dzieci

czy nie najwyzszy na to czas, Alicjo ?
                  • pozeracz_niewiescich_serc Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 17:06
                    I chyba znam ten magiczny punkt :)))
                    • alicja-ciekawska Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 17:08

> I chyba znam ten magiczny punkt :)))

optymista;))))))))
                      • pozeracz_niewiescich_serc Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 17:10
                        hahaha, Alicjo Ciekawska, pamietaj, zes jest W MYM wladaniu !!! I na nic tu
                        Twego meza starania.
                        • alicja-ciekawska Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 17:11

> hahaha, Alicjo Ciekawska, pamietaj, zes jest W MYM wladaniu !!! I na nic tu
                          > Twego meza starania.

duzo wypiles dzisiaj ?
                          buahaha....
                          • pozeracz_niewiescich_serc Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 17:15
                            W kolejnosci: szkalnak wody mineralnej, herbata z miety, herbata z piolunu i
                            herbata rooibos. A o co chodzi Alicjo ?
                            • alicja-ciekawska Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 17:20

> W kolejnosci: szkalnak wody mineralnej, herbata z miety, herbata z piolunu i
                              > herbata rooibos.

A o co chodzi Alicjo ?-o ten tramwaj co nie chodzi;)))lubie te odpowiedz..
                              a pewnikiem masz uczulenie na herbate.....bo gadasz i nie wiesz co gadasz.
                              Zamiast glupot z przyglupia Alicja to wylnal bys jaki mega-watek...
                              Cos o Terapii poznawczej ....albo co innego...
                              • pozeracz_niewiescich_serc Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 17:22
                                Racjonalno Emotywno Behawioralna terapia poznawcza zostala stworzona przez Ellisa
                              • alicja-ciekawska Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 17:22
                                albo -psychologia biznesu ...
                              • pozeracz_niewiescich_serc Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 17:22
                                Rozijala sie i byla udoskonalana przez prawie 40 lat
                                • alicja-ciekawska Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 17:23

> Rozijala sie i byla udoskonalana przez prawie 40 lat

streszczaj sie ,,,nie idzie o historie ....tylko co to za terapia?
                                Opiera sie na akronimie, ktory wyrazaja slowa ABCDE
                              • pozeracz_niewiescich_serc Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 17:23
                                A - to tzw. wydarzenia aktywizujace.
                              • pozeracz_niewiescich_serc Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 17:23
                                B - przekonania, ktore moga byc iB (irracjonalne), lub rB (racjonalne)
                                • alicja-ciekawska Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 17:24

> B - przekonania, ktore moga byc iB (irracjonalne), lub rB (racjonalne)

pieknie! zaczynasz mi sie podobac.
                                C - to konsekwencje, jakie powoduja te przekonania
                              • pozeracz_niewiescich_serc Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 17:24
                                Jesli przekonania sa irracjonalne, prowadzi to do irracjonalnych konsekwencji
                                (mysli, zachowan, przezyc) - wtedy wskazana jest terapia, czyli puunkty D i E
                                • alicja-ciekawska Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 17:26

> Jesli przekonania sa irracjonalne, prowadzi to do irracjonalnych konsekwencji
                                  > (mysli, zachowan, przezyc) - wtedy wskazana jest terapia, czyli puunkty D i E

moze przybliz nam co to sa przekonania irracionalne ...moze bledne?
                              • pozeracz_niewiescich_serc Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 17:25
                                Racjonalne B, prowadza do racjonalnych C - wtedy czlowiek zazwyczaj funkcjonuje
                                adaptacyjnie i terapii mu nie trza.
                              • pozeracz_niewiescich_serc Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 17:26
                                D - to dyskusja , prowadzona roznymi sposobami i metodami (wiele technik
                                paraGestalt na przyklad) by przeksztalcic iB w rB.
                                • alicja-ciekawska Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 17:27

> D - to dyskusja , prowadzona roznymi sposobami i metodami (wiele technik
                                  > paraGestalt na przyklad) by przeksztalcic iB w rB.

pieknie!

a co to takiego ;terapia zaburzen nastroju ?
                                  moze to samo?
                              • pozeracz_niewiescich_serc Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 17:26
                                E - to efekty tej dyskusji - nowe przekonania z ktorymi pacjent moze ruszyc w swiat.
                              • pozeracz_niewiescich_serc Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 17:27
                                I jak tu mnie nie podziwiac Ciekawska Alicjo. Mysle, ze to wlasnie dla mnie
                                powinnas zostawic swego meza.
                                • pozeracz_niewiescich_serc Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 17:27
                                  na tym zakoncze Ciekawska Alicjo. reszta jest milczeniem, albo nalezy do Ciebie.
                                  Jak wolisz :))))
                                  • alicja-ciekawska Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 17:29

> na tym zakoncze Ciekawska Alicjo. reszta jest milczeniem, albo nalezy do
                                    Ciebie
                                    > .
                                    > Jak wolisz :))))

wszystko tak szybko konczysz?
                                    a bylo juz interesujaco,tylko za bardzo teoretycznie,,,
                                • alicja-ciekawska Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 17:32

> I jak tu mnie nie podziwiac Ciekawska Alicjo. Mysle, ze to wlasnie dla mnie
                                  > powinnas zostawic swego meza.

bez przesady.....
                                  moj maz jest zdrowy na rozumie;)))
                                  • pozeracz_niewiescich_serc Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 17:35
                                    jakze wielka malościa ;), jest zdrowosc na rozumie, przy mej wiedzy i
                                    zdolnosciach parzycielskich - o herbacie oczywiscie mowa :))). Jeszcze sie
                                    wahasz Ciekawska Alicjo ?
                                    • pozeracz_niewiescich_serc Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 17:37
                                      Ale moze byc tak, ze nie jestes wystarczajaco sexy - wtedy bede musial Toba
                                      wzgardzic. Z zalem, lecz jednak.
                                      • alicja-ciekawska Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 17:43

> Ale moze byc tak, ze nie jestes wystarczajaco sexy - wtedy bede musial Toba
                                        > wzgardzic. Z zalem, lecz jednak.

ojoj,,,,ja sexy jestem....no ,
                                        mam 164 wzrostu i 98 kg zywej wagi, na blond utlenione wlosy z odrostami.
                                        mam problemy z uzebieniem ,,ale mam zapasowa szczeke....
                                    • alicja-ciekawska Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 17:39

> jakze wielka malościa ;), jest zdrowosc na rozumie, przy mej wiedzy i
                                      > zdolnosciach parzycielskich - o herbacie oczywiscie mowa :))). Jeszcze sie
                                      > wahasz Ciekawska Alicjo ?

ja dopero teraz jestem pewna ,swego:))))
                                      • pozeracz_niewiescich_serc Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 17:40
                                        Wlasnie takich bledow, jak teraz czynisz, zaluje sie potem cale zycie. Powinnas
                                        tez, jak najszybciej uzaleznic swojego meza od tego forum. Pisalibyscie razem.
                                        Ale by bylo !!!
                                        • alicja-ciekawska Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 17:45

> Wlasnie takich bledow, jak teraz czynisz, zaluje sie potem cale zycie.
                                          Powinnas
                                          > tez, jak najszybciej uzaleznic swojego meza od tego forum. Pisalibyscie razem.
                                          > Ale by bylo !!!

zartujesz ,,,mam mu powiedziec o tych glupotach?
                                          • pozeracz_niewiescich_serc Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 17:48
                                            czym predzej powiedz mu co tu wypisujesz, chyba ze on jest tym z "wyzszego" watku.
                                            • alicja-ciekawska Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 17:49

> czym predzej powiedz mu co tu wypisujesz, chyba ze on jest tym z "wyzszego"
                                              wat
                                              > ku.

moj maz to dla ciebie "ten Pan"
                                              • pozeracz_niewiescich_serc Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 17:49
                                                Ale by bylo, gdyby tak bylo, nie ?
                                                • pozeracz_niewiescich_serc Re: Alicjo Ciekawska...Imagine daj se siana 14.05.05, 17:50
                                                  Swoja drooga, dlaczego nie ?
                                                  • pozeracz_niewiescich_serc Wciąż mam "dać se siana" Alicjo ? 14.05.05, 17:52
                                                  • alicja-ciekawska Re: Wciąż mam "dać se siana" Alicjo ? tak Imaginku 14.05.05, 17:55
                                                    splywaj ,,,przyjde pozniej ,,,caluski...i tak Cie nie lubie...
                                                  • pozeracz_niewiescich_serc Re: Wciąż mam "dać se siana" Alicjo ? tak Imagink 14.05.05, 18:16
                                                    Alez Alicjo, opamietaj sie - na wszystkich znanych bogow !!! Jam nie jest zaden
                                                    Imagine, przysiegam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka