zza_krzaka 14.05.05, 22:09 co tu się dzieje to chwilowe i trzeba przeczekać, czy to norma?????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alicja-ciekawska Re: Czy to ? 14.05.05, 22:11 zza_krzaka napisała: > co tu się dzieje to chwilowe > i trzeba przeczekać, czy to norma?????? a co sie dzieje? -bardzo mile i ciekawe rozmowy. -starzy bywalcy musza przeczekac,pewne sprawy. -bedzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
zza_krzaka Re: Czy to ? 14.05.05, 22:14 > a co sie dzieje? > -bardzo mile i ciekawe rozmowy. > -starzy bywalcy musza przeczekac,pewne sprawy. Starym bywalcem nie jestem dlatego pytam. A te ciekawe rozmowy...........gdzie one??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Czy to ? 14.05.05, 22:16 zza_krzaka napisała: > > a co sie dzieje? > > -bardzo mile i ciekawe rozmowy. > > -starzy bywalcy musza przeczekac,pewne sprawy. > > Starym bywalcem nie jestem dlatego pytam. > A te ciekawe rozmowy...........gdzie one??????????? a no myslalam ze cos zaczniesz,tak na przywitanie.;)? Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Czy to ? 14.05.05, 22:18 zza_krzaka napisała: > zaczęłam hi hi hi.... to powiedz jaki wplyw ma archeologia na meteorologie? Odpowiedz Link Zgłoś
zza_krzaka Re: Czy to ? 14.05.05, 22:23 Alicjo, lubię Cię i przyjdę Ci ten trawnik skosić (nawet bez pierogów), ale dzisiaj jestem w nastroju poważnym i lekko przerażonym. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Czy to ? 14.05.05, 22:27 zza_krzaka napisała: > Alicjo, lubię Cię i przyjdę Ci ten trawnik > skosić (nawet bez pierogów), ale dzisiaj > jestem w nastroju poważnym i lekko przerażonym. ok! moze serniczek? Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Czy to ? 14.05.05, 22:38 zza_krzaka napisała: > Z miłości do koszenia to zrobię:)))) no jak chcesz,ale moglabym "cos" przygotowac,w podziece. moze wolisz "cos"konkretniejszego? Odpowiedz Link Zgłoś
zza_krzaka Re: Czy to ? 14.05.05, 22:46 Alicja napisała no jak chcesz,ale moglabym "cos" przygotowac,w podziece. > moze wolisz "cos"konkretniejszego? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
zza_krzaka Re: Czy to ? 14.05.05, 22:24 Jesteśmy pod wpływem inteligencji pewnej armii Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Czy to ? 14.05.05, 22:31 arrmia12siurow napisał: > to po co gadac o dupie marynie? > czy to forum cosmo czy kobieta, ktore tez jest do dupy A to sie nie mówi "o dupie Maryni"??? matko ... Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Czy to ? 14.05.05, 22:32 arrmia12siurow napisał: > to po co gadac o dupie marynie? > czy to forum cosmo czy kobieta, ktore tez jest do dupy moze o tym lepiej.. Frankly, there is no hope for anything, anymore. The whole world is an illusion and mystification ... it doesn't mean I am depressed. Oh, no, I am happy year 2012 is coming ... Odpowiedz Link Zgłoś
zza_krzaka Re: Czy to ? 14.05.05, 22:48 no jak chcesz,ale moglabym "cos" przygotowac,w podziece. > moze wolisz "cos"konkretniejszego? Nie bardzo w to chcę wierzyć dlatego zapytałam:) Odpowiedz Link Zgłoś
zza_krzaka Re: Czy to ? 14.05.05, 22:58 rybolog napisał: > To juz chyba poczatek konca tego forum... Nie bardzo w to chce mi się wierzyć dlatego zapytałam:) Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Czy to ? 14.05.05, 22:38 da sie zauważyc pewne zakłócenia w tym wątku (a może to osnowa?) Odpowiedz Link Zgłoś
zza_krzaka Re: Czy to ? 14.05.05, 22:40 kochana Armio, pozwolisz, że zalożę Ci 358 innych wątków, a ten jeden zostawię sobie? Odpowiedz Link Zgłoś