Dodaj do ulubionych

Dlaczego mężczyźni żenią się z głupimi kobietami?

16.05.05, 16:10
Miałam przyjaciela ze studiów.Prawdziwego przyjaciela i tylko
przyjaciela.Wyjeżdzalismy razem,płakał mi w mankiet o nieudanych
związkach.Poznał nową dziewczynę,nie lubiła mnie.Nie pozwoliła mu sie ze mną
spotykać więc się nie spotykał. Wyjechała do USA. Poznała kolesia i rzuciła
tego w Polsce.Kiedy tamten rzucił ją- wróciła do Polaka. On ją kochał więc
przyjął z otwartymi ramionami.I znowu zaczęła dyktować warunki.Najpierw nie
wiedziałam, że mu nie wolno mnie widywać, myślałam, że zajety bardzo,jak
wszyscy.Pewnego dnia zaprosił mnie na ich ślub.No i wtedy się zaczęło!
Wariatka pojechała oddać suknię i odwoływać ślub.On poradził sie rodziny.
Powiedzieli-ona ma rację, przecież się z nią żenisz. Zrób jak chce.Przysłał
smsa - że mu przykro, ale musi odwołać zaproszenie. Było mi przykro jak
cholera.A z drugiej strony żal mi go, bo jeśli tak się zaczyna związek, to
wiem czym się skończy. Czy to jest w porządku? Czy tak się zachowuje ukochana
osoba? Albo kochająca? Brak zaufania czy złośliwość?
Obserwuj wątek
    • psychopata.z.borderline Re: Dlaczego mężczyźni żenią się z głupimi kobiet 16.05.05, 16:13
      bo tak mają wpajane od dzieciństwa, że na żone nadaje sie brzydka i głuia a
      ładna i inteligentna na kochankę.
      Z drugiej strony- mąrdy mężczyzna nie słucha głupich rad
    • po_godzinach Re: Dlaczego mężczyźni żenią się z głupimi kobiet 16.05.05, 16:15
      Jeżeli żeni sie z głupia kobietą, to znaczy, że sam nie jest mądry.
      • bender_rodriguez Re: Dlaczego mężczyźni żenią się z głupimi kobiet 18.05.05, 21:41
        chyba, że żeni się z ładną głupią dupą z fajnym organem. znam nawet takich
        pojebów.
        • po_godzinach Re: Dlaczego mężczyźni żenią się z głupimi kobiet 18.05.05, 21:44
          Też znam.
          To głupki).
          • bender_rodriguez Re: Dlaczego mężczyźni żenią się z głupimi kobiet 18.05.05, 21:47
            ale mięso mają fajne
            • po_godzinach Re: Dlaczego mężczyźni żenią się z głupimi kobiet 18.05.05, 21:54
              fajne - nie fajne, zaleczy po czemu kilogram
              no i - z kością, czy bez

i zeby bez zył było
    • witch-witch Re: Dlaczego mężczyźni żenią się z głupimi kobiet 16.05.05, 16:17
      Rzeczywiście w takim związku jest widoczna gwarancja rozwodu za parę ładnych lat
      albo i szybciej. Widocznie twój przyjaciel ma niskie poczucie własnej wartości,
      jeżeli nie przeszkada mu takie toksyczne traktowanie ze strony jego przyszłej
      żony. Wspołczuję, a zwłaszcza jemu i tobie...a potem mówią: "wiedziały gały co
      brały"
    • molekula Re: Dlaczego mężczyźni żenią się z głupimi kobiet 16.05.05, 16:38
      Jeśli jeszcze sie ten slub nie odbyl, a ty znasz przeciez jego termin, to pójdź
      tam mimo odwolania zaproszenia - przecież moglas za późno odczytać!. Może za
      parę lat przyjaciel podziekuje ci za to, ze wybawilas go z opresji.
      • katte5 Re: Dlaczego mężczyźni żenią się z głupimi kobiet 16.05.05, 16:43
        Za późno:) Poza tym ja nie zamierzałam ich rozdzielać. To w końcu jego
        wybranka. Nie rozumiem tylko skąd u niej takie zachowanie. Argument o zazdrości
        mnie śmieszy, a jej nie usprawiedliwia. A on, no cóż, pewnie powoli staje się
        pantoflem
      • hell Re: Dlaczego mężczyźni żenią się z głupimi kobiet 16.05.05, 16:44
        zenia sie bo sa zakochani, bo im to pasuje, bo chca zyc wlasnie z takimi
        kobietami. Mysle ze nie powinnas wkladac palca miedzy drzwi, i nie rozumiem
        czemu uwazasz ze jest glupia?.
        • m.malone Re: Dlaczego mężczyźni żenią się z głupimi kobiet 17.05.05, 02:38
          A Ty nie widzisz, że jest głupia (to do Hell)

A Katt powinna sie cieszyć, że to nie z nią się ożenił.
        • czarna.mucha Re: Dlaczego mężczyźni żenią się z głupimi kobiet 18.05.05, 19:25
          to oczywiste - jest zazdrosna o przyjaciolke. I to nie ma nic wspolnego z tym,
          czy ma o co, czy nie ma. Ja tez niestety przez to przeszlam, kiedy moj
          przyjaciel nie mogl sie ze mna spotykac za czesto, a jak juz to robil, to
          jego "ukochana" dzwonila kilkanascie razy w ciagu spotkania, zeby sprawdzic, co
          robimy.

Ona jest glupia - bo nie widzi, ze facet musi JA bardzo kochac, skoro ja
          przyjal z otwartymi ramionami po takim zerwaniu (ta historia z USA). No i
          dlatego, ze zazdrosc sama w sobie jest glupia. Jesli druga strona cie nie
          zdradza, to zazdrosc jest bezpodstawna i glupia. Jesli druga strona cie
          zdradza, to juz na zazdrosc za pozno, bo trudno byc zazdrosnym o uczucie, ktore
          wygaslo.

Poza tym - ona jest zaborcza. Niestety nie wroze nic dobrego temu zwiazkowi.

Szkoda, ze nie poszlas na slub... Ja bym poszla i otwarcie powiedziala tej
          kobiecie w oczy, ze ciesze sie z ich slubu, ze mam nadzieje, ze sie
          zaprzyjaznimi itd. Wiem, to niekoniecznie szczere, ale wiem tez, ze ja na
          przyklad nie moglabym sie pozbierac po stracie mojego przyjaciela...
    • pink.freud Re: Dlaczego mężczyźni żenią się z głupimi kobiet 16.05.05, 16:42
      Dlaczego nazywasz mężczyzną kogoś, kto zamiast Cię bzyknąć wypłakiwał Ci się w mankiet? Dlaczego uważasz za głupszą kobietę, która ma faceta, na którym Ci zależy?
      • katte5 Re: Dlaczego mężczyźni żenią się z głupimi kobiet 16.05.05, 16:45
        Uważam ją za głupszą ze względu na jej zachowanie, a nie za to, że wyszła za
        mąż za mojego kumpla. A do bzykania mam kogos kogo ja kocham. I nie wściekam
        sie z powodu samego faktu istnienia innych kobiet na świecie.
        • pink.freud Re: Dlaczego mężczyźni żenią się z głupimi kobiet 16.05.05, 16:53
          Jeśli Twój przyjaciel jest coś wart, to nie jest taka głupia, a wręcz przeciwnie. Jeśli to pantoflarz i przyszły alimenciarz, to też nie najgorzej dla niej. Jesli trzyma go od Ciebie z daleka to też nie świadczy o jej głupocie.
          Wygląda na to, że wściekasz się bezpodstawnie, albo masz lub miałaś na niego chęć.
          • katte5 Pewnie, tak najłatwiej 17.05.05, 10:00
            Jak sie nie ma co powiedzieć zawsze można powiedzieć, że stara i brzydka
            feministka ze skłonnościami do staropanieństwa chciała usidlić cudzego faceta.
            Oj, żałość bierze na taką płytką i niepomysłową argumentację. Ja
            już "usidliłam" jednego faceta. Wystarczy mi. Jestem monogamistką. nawet
            trójkątów nie lubię:)
            • pink.freud Re: Pewnie, tak najłatwiej 17.05.05, 15:52
              Jak stara i brzydka feministka miałaby usidlić cudzego faceta?:)))
              Eee ja Ci wierzę i nie dziwię się, że nie miałaś ochoty na swojego przyjaciela.
          • czarna.mucha Re: Dlaczego mężczyźni żenią się z głupimi kobiet 18.05.05, 19:29
            katt sie nie wscieka. Ja sie bym tez nie wsciekala. Doskonale rozumiem
            sytuacje, jak juz napisalam tez sie w takiej znalazlam. To nie jest wscieklosc.
            To jest nieopisany zal po stracie przyjaciela. A przyjaznie miedzy kobietami i
            mezczyznami NAPRAWDE sa mozliwe... Stracic przyjaciela to tak, jak stracic
            brata.

Katt, jesli to cie pocieszy, moja Mama przeszla dokladnie przez taka sama
            sytuacje - jej kumpel ozenil sie z dziewczyna potwornie zazdrosna. Niestety,
            nic sie z tym nie dalo zrobic.
            • po_godzinach Re: Dlaczego mężczyźni żenią się z głupimi kobiet 18.05.05, 19:35
              czarna.mucha napisała:

> katt sie nie wscieka. Ja sie bym tez nie wsciekala. Doskonale rozumiem
              > sytuacje, jak juz napisalam tez sie w takiej znalazlam. To nie jest
              wscieklosc.
              >
              > To jest nieopisany zal po stracie przyjaciela. A przyjaznie miedzy kobietami
              i
              > mezczyznami NAPRAWDE sa mozliwe... Stracic przyjaciela to tak, jak stracic
              > brata.
              >
              > Katt, jesli to cie pocieszy, moja Mama przeszla dokladnie przez taka sama
              > sytuacje - jej kumpel ozenil sie z dziewczyna potwornie zazdrosna. Niestety,
              > nic sie z tym nie dalo zrobic.

Zgadza się. Nic nie da sie zrobic.
              Byłam wielokrotnie w tej sytuacji - moi przyjaciele z liceum, ze studiów zenili
              sie - i to był koniec ich przyjaźni tak z męzczyznami i kobietami - ich zony
              po prostu nie zgadzały sie na to, aby ich mężowie mieli nas. A one same jakos
              nie zaaklimatyzowały sie.
              Teraz - bywa - spotykamy sie po kryjomu - i to tez ma swój urok.
              Wieloletnie przyjaźnie tak łatwo nie wygasają)

Az boje sie mysleć, co by było, gdyby te zony dowiedziały sie o
              naszych "nielegalbych" grupowych spotkaniach).
              • katetoja Re: Dlaczego mężczyźni żenią się z głupimi kobiet 18.07.05, 15:32
                A ja znam dziewczynę, która zaakceptowała przyjaciółkę swojego męża.
                Wieloletnia i prawdziwą. Sama też się z nią zaprzyjaźniła zamiast ciosać mężowi
                kołki na głowie. Co więcej, mąż tej przyjaciółki też zaakceptował przyjaciela
                żony. Wcześniej go nieznowił, ale widać uznał, że skoro żona tamtego akceptuje
                to on tez nie będzie pajacował. I tak powstały dwie szczęśliwe pary. I NAPRAWDE
                NIE BZYKAJĄ SIĘ ZE SOBA W ZADNEJ KONFIGURACJI:)
    • alicja-ciekawska Re: Dlaczego mężczyźni żenią się z głupimi kobiet 16.05.05, 16:42
      bo kobiety dziela sie na;
      -te glupie ....i na feministki..
      przeciez nikt nie ozeni sie z feministka?!
      • katte5 Re: Dlaczego mężczyźni żenią się z głupimi kobiet 16.05.05, 16:47
        A na czym polega bycie feministką? Bo wszyscy o tym mówią, ale jak przyjdzie co
        do czego potrafia powiedziec tyle, że ona nie chce prać jego skarpet.
        • alicja-ciekawska Re: Dlaczego mężczyźni żenią się z głupimi kobiet 16.05.05, 16:50
          katte5 napisała:

> A na czym polega bycie feministką? Bo wszyscy o tym mówią, ale jak przyjdzie
          co
          >
          > do czego potrafia powiedziec tyle, że ona nie chce prać jego skarpet.

a co ja Gooogle jestem,znalez sobie tam,znaczenie tego slowa...

stare panny i brzydkie ,nieseksowne kobiety sa feministkami./moje zdanie/
          zadajace glupie napastliwe pytania....Hawk!
          • po_godzinach Re: Dlaczego mężczyźni żenią się z głupimi kobiet 16.05.05, 16:53
            "bo kobiety dziela sie na;
            -te glupie ....i na feministki.."

A Ty do której grupy się zaliczasz?)
            • alicja-ciekawska Re: Dlaczego mężczyźni żenią się z głupimi kobiet 16.05.05, 16:58
              po_godzinach napisała:

> "bo kobiety dziela sie na;
              > -te glupie ....i na feministki.."
              >
              > A Ty do której grupy się zaliczasz?)

glupich;))))jestem mezatka;))))))
              • po_godzinach Re: Dlaczego mężczyźni żenią się z głupimi kobiet 16.05.05, 16:59
                o matko))
                • pink.freud Re: Dlaczego mężczyźni żenią się z głupimi kobiet 16.05.05, 17:01
                  To ma być inteligentna odpowiedź?:)))
                  • po_godzinach Re: Dlaczego mężczyźni żenią się z głupimi kobiet 16.05.05, 17:02
                    a czy ja mówię, że jestem inteligentna?
                    • pink.freud Re: Dlaczego mężczyźni żenią się z głupimi kobiet 16.05.05, 17:03
                      Ulżyło mi, myślałem, że następna feministka;)))
                      • po_godzinach Re: Dlaczego mężczyźni żenią się z głupimi kobiet 16.05.05, 17:05
                        Hmmm ... no mam niby dwie ręce i dwie nogi i głowę i w ogóle ...

i mi sie zdaje, że jak dla mnie to wystarczy
                        • pink.freud Re: Dlaczego mężczyźni żenią się z głupimi kobiet 16.05.05, 17:07
                          To już musisz sama wiedzieć, ale jak masz fajne to w ogóle to pewnie:)))
                          • po_godzinach Re: Dlaczego mężczyźni żenią się z głupimi kobiet 16.05.05, 17:08
                            w ogóle to tak ... )
                          • katte5 Re: Dlaczego mężczyźni żenią się z głupimi kobiet 17.05.05, 09:57
                            pink.freud napisał:

> To już musisz sama wiedzieć, ale jak masz fajne to w ogóle to pewnie:)))

A konstrukcja tego zdania świadczy o tym, że z całą pewnością ty nie jesteś
                            feministką. Tak może pisać tylko niedouczony facet.
                            • pink.freud Re: Dlaczego mężczyźni żenią się z głupimi kobiet 17.05.05, 15:46
                              No wreszcie zaskoczyłaś, nie jestem feministką:) Jestem za to niedouczonym facetem..w sprawach feminizmu, jeśli chodzi o fajne w ogóle to przykładałem się do nauki, zupełnie odwrotnie niż Ty;)))
                              • po_godzinach Re: Dlaczego mężczyźni żenią się z głupimi kobiet 17.05.05, 15:49
                                Cicho.
                                To w ogóle to jest moje.
                                • pink.freud Re: Dlaczego mężczyźni żenią się z głupimi kobiet 17.05.05, 15:55
                                  Nie żałuj, nie ubędzie Ci:)))
                                  • po_godzinach Re: Dlaczego mężczyźni żenią się z głupimi kobiet 17.05.05, 15:57
                                    No wiem.
                                    Co najwyżej przybędzie.
                                    Ale muszę miec pod kontrolą, co i jak.
                                    • pink.freud Re: Dlaczego mężczyźni żenią się z głupimi kobiet 17.05.05, 16:01
                                      A jak to można kontrolować?
                                      • po_godzinach Re: Dlaczego mężczyźni żenią się z głupimi kobiet 17.05.05, 16:05
                                        Przecież juz pisałam, że nie piszę, iz jestem inteligentna.
                                        (poproszę o inne pytanie)
                                        • katte5 Czy tę wysoce inteligentną rozmowę prowadzicie 17.05.05, 16:14
                                          siedząc w miejscu pracy?
                                          • po_godzinach Re: Czy tę wysoce inteligentną rozmowę prowadzici 17.05.05, 16:17
                                            Ja jestem zawsze w miejscu pracy (chyba, że śpię lub jem).
                                            A Ty?)
                                            • katte5 Re: Czy tę wysoce inteligentną rozmowę prowadzici 18.05.05, 15:26
                                              A ja nie
              • kamea78 Re: Dlaczego mężczyźni żenią się z głupimi kobiet 17.05.05, 18:10
                gorzej niż XIX wieczna nieoświecona chłopka.
          • katte5 O feministkach 17.05.05, 09:55
            Google, to ty napewno nie jesteś. I takie masz właśnie pojęcie o feminiźmie jak
            średnia krajowa. Brzydkie stare panny. Człowieku, do tej bajki trafiłeś o
            troche ponad 100 lat za późno.
          • czarna.mucha Re: Dlaczego mężczyźni żenią się z głupimi kobiet 18.05.05, 19:34
            jestem feministka. I jestem ladna, wysoka, szczupla, maluje sie, chodze do
            fryzjera, ubieram w zarze - wygladam jak modelka. I JESTEM FEMINISTKA!!!!!
            Jedno z drugim nie ma NIC wspolnego, Alicjo-ciekawska.
    • imagiro Re: Dlaczego mężczyźni żenią się z głupimi kobiet 16.05.05, 16:59
      nie ma glupich kobiet, to twoj funfel jest troche ... tego ...
      • po_godzinach Re: Dlaczego mężczyźni żenią się z głupimi kobiet 16.05.05, 17:01
        taaa ...
        to juz nie ma ani brzydkich, ani głupich ...

pocieszjące.
      • hell Re: Dlaczego mężczyźni żenią się z głupimi kobiet 16.05.05, 17:07
        boze jaki on biedny jest, taka szara mala myszka bezradny i bezbronny wobec
        okrotnego kota czyli przyszlej zony...az strach ! nie rob ze niego ,,faceta-
        pierdoly". Gdyby mu nie pasowalo to by do kosciola nie szedl bo w ciazy on
        chyba nie jest..
        • katte5 Re: Dlaczego mężczyźni żenią się z głupimi kobiet 17.05.05, 10:03
          Biedny to on na pewno nie jest. Widziały gały co brały. Tylko, że to mój
          przyjaciel. Ich sie nie wymienia jak rękawiczek i nie znajduje na każdym
          zakręcie. Szkoda mi tej przyjaźni.
          • more-than-a-woman Dziewczyna mojego przyjaciela -głupia prostaczka 18.05.05, 13:30
            Doskonale Cię rozumiem. Ja utrzymywałam kontakty z moim byłym. Nawet mój teraźniejszy się z nim kumplował.
            Pewnego razu mieliśmy się wybrać do knajpy.
            Ja z moim chłopakiem + były i jego dziewczyna. Podchodzimy tak w trojkę pod jej klatę a Ona: "Nie mówiłeś że z NIMI jedziemy!!".
            Wróciła do domu obrażona.
            Hahaha. Ale porażka.
            Po prosu laska jest nie wystarczająco wyposażona intelektualnie, aby zrozumieć, że jak facet mam przyjaciół to nie należy go separować od nich.

Swoją drogą, myślę że ta wieśniara (z Ozimka) po prostu jest zazdrosna.
            I w Twoim przypadku jest podobnie.
    • alfika Re: Dlaczego mężczyźni żenią się z głupimi kobiet 16.05.05, 20:24
      ?
      bo kochają?
    • procesor Re: Dlaczego mężczyźni żenią się z głupimi kobiet 16.05.05, 22:10
      Ładny horror..
      Jeśli on nie przejrzał na oczy na etapie tego oddawania sukni slubnej - to
      lepiej żeby już nigdy nie prejrzał chyba.. jeśli się pobrali.
      Jak dla mnei - warci siebie.
      I ze spora doza prawdopodobieństwa szykują sobei piekło na własne życzenie..

A dlaczego mężczyźni żenią sie z głupimi kobietami?
      Po pierwsze - nie zawsze z głupimi. :)
      Po drugie - bo mogą być ładne a oni chcą sie nimi pochwalić - wyglądem
      oczywiście nie intelektem
      Po trzecie - bo przy nich zawsze czuja sie modrzy.. choć by sami nie byli zbyt
      inteligentni.. :)

Pewie jeszcze pare da się przyczyn wymyślic.
    • elle666 Re: Dlaczego mężczyźni żenią się z głupimi kobiet 16.05.05, 22:17
      brat mojej kolezanki miał bardzo ladną, inteligentną, wesołą dziewczynę.
      zostawił ją dla jakiejś mdłej, przeciętnej panny, z którą sie pozniej ozenił.
      powiedział, ze o tamtą pierwsza cały czas musiałby zabiegac i dbac, a ta druga
      jset na tyle brzydka i niewyrazna ze na pewno od niego nie odejdzie. on zas
      bedzie mial wygode i swiety spokój. oto czesc odpowiedzi na twoje pytanie
      • isabar Re: Dlaczego mężczyźni żenią się z głupimi kobiet 17.05.05, 01:44
        SERCE MA SWOJE RACJE, KTÓRYCH ROZUM NIE ZNA-B. Pascal
        • m.malone Santa Madonna! 17.05.05, 02:46
          Nie wkręcaj w coś takiego tego wielce mądrego człowieka, proszę:)
      • katte5 Niezły jest! 17.05.05, 10:06
        O matko, to mnie dopiero przeraziło. Jeśli ludzie rozumuja takimi kategoriami,
        to ja sie nie dziwię, że co piąta para się rozwodzi.
      • nom73 Re: Dlaczego mężczyźni żenią się z głupimi kobiet 31.05.05, 11:51
        elle666 napisała:

> jset na tyle brzydka i niewyrazna ze na pewno od niego nie odejdzie. on zas
        > bedzie mial wygode i swiety spokój. oto czesc odpowiedzi na twoje pytanie

Ten brat Twojej koleżanki zażartował sobie a Ty uwierzyłaś. :-)
        Ta ładna mogła mieć wady, o których Ty nie wiesz a on wie, ale po co ma komuś o
        tym mówić?:-)
        No bo kto wytrzyma z najpiękniejszą na świecie dziewczyną, która jest
        choleryczką. ;-)
    • szszsza Re: Dlaczego mężczyźni żenią się z głupimi kobiet 17.05.05, 08:50
      Może mu już na Tobie nie zależy?
      I może już nie potrzebuje twojego użalania się nad nim?
    • fleuret Re: Dlaczego mężczyźni żenią się z głupimi kobiet 17.05.05, 09:38
      popyt duży, podaż mizerna
      • m_mm Re: Dlaczego mężczyźni żenią się z głupimi kobiet 17.05.05, 14:19
        ona tak robi,bo jest zazdrosna..boi się...czuje ze jesteś lepsza...ze
        jawygryziesz...głupie zachowanie wynika z bezsilności..
    • niki.j Re: Dlaczego mężczyźni żenią się z głupimi kobiet 17.05.05, 17:04
      No wiesz, ja tez wiem dokladnie jak skonczy sie ich zwiazek, o ile oczywiscie
      Twoj przyjaciel zmadrzeje i zacznie zachowywac sie jak normalny facet......
      ROZWODEM. Ta kobieta jest chora i to moim zdaniem doslownie, ma chyba jakies
      problemy ze soba, nie znam sie na psychologii ale radzilabym sie jej udac do
      jednego z nich.... A ty sie nie przejmuj, Twoj przyjaciel cyba nie zasluzyl
      sobie na taka kolezanke.... Pozdrawiam.
    • kamea78 Re: Dlaczego mężczyźni żenią się z głupimi kobiet 17.05.05, 18:16
      Bo mądre uciekaja od skapciałych niedorobów, którzy boją się agresywnych
      kretynek.
    • katte5 I wiecie zo wam powiem? Szkoda, że zamiast 18.05.05, 15:30
      przekonywania, że laska nie ma powodów szaleć nie utwierdziłam jej w
      przekonaniu, że powienna być zazdrosna. Może odświeżę kontakty z kolegą?
      Napiszę do niego i poczekam aż ona znowu włamie się do jego skrzynki... he he
      he.Nieeee. Mama zawsze powtarzała: nie zniżaj się do poziomu, który cie nie
      satysfakcjonuje. Cieszę się, że wielu z was myśli podobnie. A tych, które
      uważają, że panna nie była głupia, bardzo żałuję:)
    • psychopata.z.borderline no bo kochanie 18.05.05, 21:38
      pozmywam;)
    • psychopata.z.borderline słuchaj tylko mamy i radia Z@;) 18.05.05, 21:47

• striga Re: słuchaj tylko mamy i radia Z@;) 18.05.05, 22:12
        tylko dwa cytaty

Jeśli mężczyzna robi coś bardzo głupiego, to zawsze z motywów najszlachetniejszych.

autor:
        Oscar Wilde

Zero nienawidzi innych liczb.
        autor:
        Zygmunt Freud

NIe marnuj nerwów na to.

• psychopata.z.borderline Re: słuchaj tylko mamy i radia Z@;) 18.05.05, 22:21
          a co Oscar Wilde na to, jak kobieta zrobi coś równie głupiego?
          • bender_rodriguez Re: słuchaj tylko mamy i radia Z@;) 18.05.05, 22:23
            myslę, że jako fagot nie interesował się kobietami zbytnio
            • psychopata.z.borderline Re: słuchaj tylko mamy i radia Z@;) 18.05.05, 22:24
              to po co wyciągac wnioski?
          • striga Re: słuchaj tylko mamy i radia Z@;) 18.05.05, 22:25
            Poszukaj
            Miłej ekslploracji :)

--
            • psychopata.z.borderline Re: słuchaj tylko mamy i radia Z@;) 18.05.05, 22:26
              franca;)
    • maxxime Re: Dlaczego mężczyźni żenią się z głupimi kobiet 18.05.05, 22:22
      katte5,
      ja troche z innej beczki.napisz prosze, jak to jest z ta przyjaznia damsko-
      meska? z moich doswiadczen z kumplami-facetami wynika niestety,ze takie relacje
      nie funkcjonuja bez podtekstow seksualnych. natomiast moj facet ma
      przyjaciolke, bliska bardzo, spotyka sie z nia,dzwonia do siebie itp. ja
      absolutnie nie ingeruje w te ich relacje i nie pokazuje mu,ze mam jakiekolwiek
      watpliwosci, ale wewnatrz zastanawiam sie jednak czy taka czysta przyjazn jest
      mozliwa. do tego wieksza czesc jego znajomych stanowia kobiety.wynika to
      glownie z zycia zawodowego, ma pod soba kilka dziewczyn i dosc silnie sie
      integruja - wspolne piwo itp. ufam mu i jestem go pewna,staram sie
      przynajmniej, ale pojawiaja sie mimo wszystko mysli, ze facet to jednak glownie
      zdobywca. czy moze sie myle i relacje czysto kolezenskie sa mozliwe...?
      pozdrawiam
      • katte55 DO MAXXIME 30.05.05, 16:47
        Dawno mnie tu nie było dlatego piszę do ciebie dopiero dziś.Powiem ci tyle, że
        taka przyjaźń istnieje.I jest fajna. Mam 30 lat, w zasadzie odkąd pamiętam
        przyjaźniłam się z facetami chociaż miałam przyjaciółki. Lubię męskie
        towarzystwo, lubię być adorowana i lubię flirtować, ale tam gdzie była przyjaźń
        wszystkie te gierki damsko-męskie zostawały za drzwiami.Tylko, że to trzeba
        umieć i chcieć. Bo jeśli laski kręcą się w koło facetów tylko po to żeby sie
        mizdrzyć - a niestety wiekszość dziewuch to takie wlasnie flądry - to tam
        przyjaźni nie będzie.Myślę sobie, że twoj facet i jego pracownice to nie są
        relacje przyjacielskie, raczej koleżeńskie. Więć to pewnie nie to samo.Ale
        jedno jest pewne, to od niego zależy czy zasługuje na twoje zaufanie. Nie wierz
        w to, że okazja czyni złodzieja i jeśli tylko przestaniesz go trzymać na smyczy
        natychmiast cię zdradzi. Mój narzeczony wyjeżdża na pół roku za granicę. I nie
        zamierzam się zastanawiać co noc z kim i gdzie jest. Bo jeśli mnie zdradzi sama
        spakuję jego walizki. Ale ja wierzę, że tak się nie stanie.Zeby miał nie wiem
        ile przyjaciółek, koleżanek, pracownic i tak dalej. Jeśli facet zdradza, to nie
        dlatego, że ma [przyjaciółki tylko dlatego, że związek mu się nie podoba, albo
        dlatego, że jest głupim fiutem. Pozwól mu na przyjaciółkę, bo to jego życie.
        Para nie polega na wiecznym trzymaniu się za rękę i udawaniu, żeśmy jedno. To
        bzdura. Przecież ta druga połowa przez 20 lat żyła bez ciebie i nadal chce mieć
        trochę prywatności. Ty też, prawda?
    • karittha Re: Dlaczego mężczyźni żenią się z głupimi kobiet 19.05.05, 00:24
      Bo podobo facei wolą te które nimi pomiatają a potem sie mizdrzą, jak gdyby
      nigdy nic.
      Takie zycie.
      Czas mu otworzy oczy.
    • hubbkulik Re: Dlaczego mężczyźni żenią się z głupimi kobiet 19.05.05, 00:25
      bo posprząta i upiecze szarlotkę 3 razy dziennie
      • pink.freud Re: Dlaczego mężczyźni żenią się z głupimi kobiet 19.05.05, 00:35
        Po każdym sprzątaniu upiecze szarlotkę?:)))
        • hubbkulik Re: Dlaczego mężczyźni żenią się z głupimi kobiet 19.05.05, 00:36
          ups, 5 razy dziennie szarlotka, naprawde zrzygam sie przez RZ

Pozdrawiam Hubert
          • pink.freud Re: Dlaczego mężczyźni żenią się z głupimi kobiet 19.05.05, 00:38
            borderlinka?:)))
            • hubbkulik Re: Dlaczego mężczyźni żenią się z głupimi kobiet 19.05.05, 00:39
              skąd, jestem Hubert i mam tylko jeden nick. Na tym forum jestem tylko sobą

Pozdrawiam Hubert
              • pink.freud Re: Dlaczego mężczyźni żenią się z głupimi kobiet 19.05.05, 00:41
                Zalazł Ci za skórę?;)))
                • hubbkulik Re: Dlaczego mężczyźni żenią się z głupimi kobiet 19.05.05, 00:42
                  przepraszam, ale nie rozumiem

Pozdrawiam Hubert
                  • pink.freud Re: Dlaczego mężczyźni żenią się z głupimi kobiet 19.05.05, 00:44
                    No czemu Cię drażni? Wkurza Cię łagodność czy faceci, którzy lubią szarlotki?:)))
                    • hubbkulik Re: Dlaczego mężczyźni żenią się z głupimi kobiet 19.05.05, 00:45
                      Kto mnie drażni?

Pozdrawiam Hubert
                      • pink.freud Re: Dlaczego mężczyźni żenią się z głupimi kobiet 19.05.05, 00:47
                        Jak mu się to udało?;)))
                        Baw sie dobrze:)
                        • hubbkulik Re: Dlaczego mężczyźni żenią się z głupimi kobiet 19.05.05, 00:50
                          Życie jest piękne, delektuj sie każdą sekundą, Bóg nad Tobą czuwa siostro

Pozdrawiam Hubert
    • ineess If you love someone... 31.05.05, 08:55
      ..., set them free
      Set them free
      Set them free
      Set them free
      ...
    • hubkulik Re: Dlaczego mężczyźni żenią się z głupimi kobiet 31.05.05, 10:58
      Sytuacja slubu jest taka realna i konfrontuje z konsekwecjami tego czynu, ze
      czlowiek naprawde moze nagle otrzezwiec.
      Moze lepiej wiec gratulowac odwagi?

Pozdrawiam Hubert
      • katetoja Re: Dlaczego mężczyźni żenią się z głupimi kobiet 29.06.05, 16:51
        a ja sobie myślę, że taka miłość zapatrzona to nie dla mnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka