Gość: proo IP: 204.99.158.* 16.07.02, 09:01 Dziękuję za przesłane mi wirusy. Czysto! Proo także się już nie wpisze. Możesz spokojnie spać i pisać. proo /ze smutkiem/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vicca Re: Wirusy. - proo! 16.07.02, 16:20 Oj tak! Mnie też "zawirusowali" skrzynkę :( Ale logować się będę! Pzdr ciepło Vicca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Wirusy. - proo! IP: *.tpnet.pl / *.cracow.eu.org 16.07.02, 16:56 do mnie takze trafily wirusy za przyczyna mojej naiwnosci i zwierzenia sie jakiemus tu czlowiekowi w mailu. Trojany, cholery. Zainfekowani naiwni, trzymajcie się! Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: Wirusy. - proo! 16.07.02, 18:32 Oj, nie przesadzajcie z tymi wirusami, zdarza sie, nie musi to byc specjalnie. Teraz jest jakis nawal, dostalem ostatnio z dziesiec maili zawirusowanych w ten sam sposob. Bywa Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: Wirusy. - dopisek 16.07.02, 18:35 Acha, pamietajcie, ze ow czlowiek na ktorym wieszacie psy za wirusowanie, najprawdopodobniej nie ma nawet pojecia, ze mu sie te wirusy wysylaja. Wirus przeciez na tym polega, by sie rozsylal bez wiedzy "wlasciciela". P.S. Czyzbym wyslal komus wirusa? :( Odpowiedz Link Zgłoś