Dodaj do ulubionych

Co mam zrobic?

IP: 195.117.238.* 12.09.01, 10:54
Mam pytanie. Spotkalem sie kilka razy ze starsza od
Siebie kobieta,
ja mam 26 lat, ona 32 rozwiedziona z 7 letnim synem.
Umiawilem sie pozniej z Nia, ale nie przyszla. Raz
miala chore dziecko, drugi raz musiala zalatwic jakas
wazna sprawe (tak tlumaczyla). Pytanie dotyczy tego co
mam dalej zrobic.
Czy to, ze nie przyszla na spotkianie wynika z tego, ze
nie chce sie spotykac, ale nie potrafi tego powiedziec
wprost (jak sie umawialismy to mowila, ze bardzo
chetnie sie spotka), czy jest to jakas gra, czy tez boi
sie czegos (zaangazowania i ewntualnego odrzucania)?
Licze na Wasza pomoc, dzieki.
Obserwuj wątek
    • Gość: BELLIT Re: Co mam zrobic? IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.01, 16:57
      AVE
      NIe wiem czy potrafię ci pomóc. Sama jestem kobietą i Twoja sprawa na pierwszy
      rzut oka jest jasna: Ta kobieta boi sie spotykać z młodszym od siebie
      mężczyzną, czyli z Tobą. Na pewno zwróciłeś jej uwagę i podobasz się jej
      (świadczy o tym fakt , iż mówiła, że chętnie się z Tobą spotka), ale może się
      bać ponownego zaangażowania, w końcu już raz została zraniona. Teraz ma pewne
      obawy, nie wie czy może Ci zaufać.Uważam, że powinieneś ją przekonac ze tak!
      Oczywiście jeśli Ci na niej zależy! No i oczywiście na dziecku. Ona może nie
      chciec obarczać Cię odpowiedzialnośćią za nie. Może myśli, że z dzieckiem nie
      ma u Ciebie szans. Wydaje mi się , że powinieneś z nią o Tym porozmawiać,
      choćby przez telefon.
      Spróbuj umówić się z nią jeszcze raz (może dwa) jeśli to się nie uda, to nie
      ma sensu zawracać sobie tym głowy, są też inne kobiety na świecie...
    • Gość: Ewa Re: Co mam zrobic? IP: *.kurdwanowa.sdi.tpnet.pl 12.09.01, 17:41
      To proste - kobieta z dzieckiem nigdy nie ma czasu :( Sama jestem w podobnej
      sytuacji - mam 2 dzieci i zawsze mi coś wypada, jak się z kimś umówię :( Uzbrój
      się w cierpliwość :)
      Pozdrawiam
      Ewa
      • Gość: Ania Re: Co mam zrobic? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.01, 22:18
        Jeżeli komus naprawdę zalezy na spotkaniu, to jednoczesnie z odmową przyjścia
        proponuje od razu inny termin.
    • Gość: Liza Re: Co mam zrobic? IP: *.chello.pl 17.09.01, 19:52
      Myślę,że straciła zainteresowanie. Wydaje mi się, iż dla niej Wasze spotkania
      to był jedynie przelotny romans, nic poważnego. Powinieneś zapytać wprost, na
      jakiej jesteś pozycji. Trudna rozmowa ale po niej będziesz wiedział na czym
      stoisz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka