marzennnka 17.06.05, 22:22 Powiedzcie, czy kobieta która zrobiła mi awanture o pączka moze być moją koleżanką? Ja uważam że to przesada, o gó..anego pączka płakać w kiblu i nie chcę jej znać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lisavera Re: Przyjaźń 17.06.05, 22:31 mOŻE A nawet powinna. A dlaczego zżarłaś jej pączka to tak się robi ludziom? Za ponczka kup jej jabłko, albo gruszke i polcz kaloorie. Jedz zawsze pączki koleżanki to nawet wkrótce zasiądziesz na jej krzesełku bo tyłek nie bedzie sie miescił na jednym. Paaa Odpowiedz Link Zgłoś
marzennnka Re: Przyjaźń 17.06.05, 22:32 ja go zjadłam nieświadomie, zapomniałam ze ona woli z lukrem:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lisavera Re: Przyjaźń 17.06.05, 22:37 i jeszcze płakała biedna w kiblu?!!!! Ale dlaczego? To może jest coś z jej psychiką nie tak? Ma jakąś deprechę, moze PMS, moze w ogóle źle się czuje. Dlaczego tak reaguje na takie błachostki, porozmawiaj z nią bo może za tym ukrywać się inny poważny problem. Tak ludzie się nie zachowują....sama widzisz. ****** Odpowiedz Link Zgłoś
marzennnka Re: Przyjaźń 17.06.05, 22:39 ja myśle ze ona jest niezle walnieta:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lisavera Re: Przyjaźń 17.06.05, 22:42 Nie walnięta ale bardzo wrażliwa i potrzebuje pomocy. Może kup jej dwa pączki za tego jednego niech ma odrobinę radochy ..... Postaraj się ją zrozumieć. Mi jest jej bardzo żal...:((( ****** Odpowiedz Link Zgłoś
marzennnka Re: Przyjaźń 17.06.05, 22:44 ten potwór zezre wszystko co słodkie, tylko czemu wybrzydza selektywnie? Odpowiedz Link Zgłoś
lisavera Re: Przyjaźń 17.06.05, 22:45 Drobiazg, kup jej paczka niech sie cieszy... ****** Odpowiedz Link Zgłoś
marzennnka Re: Przyjaźń 17.06.05, 22:51 a jak mozna potwora wychowywac bezstresowo:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jotrope Re: Przyjaźń 17.06.05, 22:37 Powinnas jej podziekowac. Ona tak z przyjazni... te wszystkie kalorie ... nie chce, zebys przytyla. Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline [...] 17.06.05, 22:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bialy.z.kuk.lux.klanu [...] 18.06.05, 00:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś