rybcia44 05.07.05, 11:07 jak przetrwać długie rozstanie.....jak wytrzymać i nie myśleć o drugiej osobie:( no jaki:( :( :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropiacalala Re: jak przetrwać? 05.07.05, 11:39 rybcia44 napisała: > jak przetrwać długie rozstanie.....jak wytrzymać i nie myśleć o drugiej osobie: > ( no jaki:( :( :( pozwolic zeby czas zagoil rany.... Odpowiedz Link Zgłoś
rybcia44 Re: jak przetrwać? 05.07.05, 11:41 ale tu nie ma ran.........po prostu ............on jest taki daleko.....wróci..mam nadzieje że wróci..............nie odszedł ode mnie odszedł.oddalił sie od mego ciała nie od duszy..czekam n aniego czekam choć trudne.... Odpowiedz Link Zgłoś
tropiacalala Re: jak przetrwać? 05.07.05, 11:43 rybcia44 napisała: > ale tu nie ma ran.........po prostu ............on jest taki daleko.....wróci.. > mam nadzieje że wróci..............nie odszedł ode mnie odszedł.oddalił sie od > mego ciała nie od duszy..czekam n aniego czekam choć trudne.... oj!biedulko...to napisz mu liscik... Odpowiedz Link Zgłoś
greengrey Re: jak przetrwać? 05.07.05, 11:42 rybcia44 napisała: > jak przetrwać długie rozstanie.....jak wytrzymać i nie myśleć o drugiej osobie: > ( no jaki:( :( :( Choć to trudne, nawet bardzo- ale odwróć swoje myśli..zajmij się pracą,czymś co musisz zrobić,coś nad czym musisz się skoncentrować. Nie myśleć o rozstaniu- na ile się da.. Spirala myśli, pamiętanie potrafi wykończyć.. Przerwij to. A jak się nie uda, próbuj od nowa. Odpowiedz Link Zgłoś
rybcia44 Re: jak przetrwać? 05.07.05, 11:44 dzieki.już nawet sie przyzywczajam do tej myśli ze nie moge w kazdej chwili sie przytulić powiedziec co czuje uslyszec rady...........eh mała desperatka ze mnie:P Odpowiedz Link Zgłoś