jmx 15.07.05, 02:40 :))) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=210&w=14305722 Czytajcie, analizujcie i naśladujcie ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fleuret pozostała NOSTALGIA 15.07.05, 07:56 to se ne wrati...Rycerze polegli... jeszcze tylko Roland gra na wzgórzu Owszem, odbyły się negocjacje pomiedzy aktorami, którzy chcieliby dokonczyć sequela("A vampyre story - decydujace starcie"), a właścicielami licencji, ale spaliły one na panewce z niewiadomych powodów. pozostała nostalgia... Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: pozostała NOSTALGIA 15.07.05, 19:20 dziś prawdziwych cyganów już nie ma ......... Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: pozostała NOS TALGIA 15.07.05, 23:54 Ech, a miałam nadzieję na źdźbło optymizmu... Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret źdźbło optymizmu 16.07.05, 10:13 patrz JMX gwiazdy: TY, MM,Imagine, RR, Ryb, Luty, AJ, Krish, Cossa, Malwina, Zeta Melania, Baba, Marusia, Komandos, Alfika etc pozostały, choc "odpuściły sobie" wiec może jeszcze wróca złote czasy.... Odpowiedz Link Zgłoś
krtysia Re: źdźbło optymizmu 16.07.05, 10:56 kotenku... moze oni juz nie maja pomyslow... ;?? Odpowiedz Link Zgłoś
jmx nie zauważyłam wcześniej.... 10.08.05, 03:50 fleuret napisała: > patrz JMX gwiazdy: TY, MM,Imagine, RR, Ryb, Luty, AJ, Krish, Cossa, Malwina, > Zeta Melania, Baba, Marusia, Komandos, Alfika etc pozostały, choc "odpuściły so > bie" > wiec może jeszcze wróca złote czasy.... :) hyhyhy, ja i gwiazda... może i świeci ale ramionka cuś opadły ;)))) a pani w poprzednim wcieleniu była kim? że sobie na wścibskość pozwolę... - ale jako gwieździe to mi chyba wolno ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hansii a Ty chcialabys za darmo, LAURO... 16.07.05, 00:00 bylo... ale sie skonczylo. jak i komunizm. A dzisiaj... odpowiedz pozostawie laskawie... TOBIE. Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: a Ty chcialabys za darmo, LAURO... 16.07.05, 13:02 Petrarko komunizmu pono wcale nie było Laura Odpowiedz Link Zgłoś
hansii Re: a Ty chcialabys za darmo, LAURO... 16.07.05, 13:05 jaaasne.... cenzorka Betty, tez mi napisala (wlasna krwia), ze jej tu nigdy nie bylo... poczym - skasowala swoj wlasny post. pozostaly tylko domysly. i zludzenia. ERGO: jak nic nie ma , to zawsze cos jest na rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: pozostała NOSTALGIA 16.07.05, 10:30 Nostalgia za przeszloscia to symptom starosci,przynajmniej jeden z jej objawow. Aby dopelnic calosci nalezaloby jeszcze rozlozyc album z pozolklymi zdjeciami,zapuscic patefon i koronkową chusteczka lezki ocierac.:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: pozostała NOSTALGIA 16.07.05, 13:04 sepia to ładny kolor zapomniałas cos dodac o koronkowych stringach z koniakowa Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Złote czasy FP... 16.07.05, 01:57 pacz ile przegapiłam, kurbyto a co do filmu o purpurowych przedramionach, kiedy kiedyś byłam dynamistą w jednym filmie dla zobaczenia jaką to ciężką pracę mają aktorzy, okazało się, że posiadanie przeze mnie w tylnym odcinku przewodu pokarmowego trudu pracy aktora widać. Obawiam się, że u mnie co w odcinku to na klawiaturze Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Złote czasy FP... 16.07.05, 02:05 Jak to "w tylnym"? Od kiedy to wróciłaś na 4???:P Odpowiedz Link Zgłoś
alpha01 FP,poczekalnia przed Tworkami. 16.07.05, 13:05 jmx napisała: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx O czym Ty piszesz?Ciut tylko i wiekszosc tutejszych durni pokazala ze cierpi na stale zdruzgotanie mozdzkowe.I co jakis czas pojawia sie totalnie zeswirowana lub zeswirowany ktory chce sie wydac na siłę.hahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: FP,poczekalnia przed Tworkami. 16.07.05, 13:14 Komandosie a gwiazdy? przeca nie zaświrowane... Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: FP,poczekalnia przed Tworkami. 16.07.05, 13:18 eee tam... my tu wszyscy fiksum dyrdum Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: FP,poczekalnia przed Tworkami. 16.07.05, 13:22 pono sa niektóre zdrowe... Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: FP,poczekalnia przed Tworkami. 16.07.05, 13:27 eee tam zludzenie, paralaksa i i gra sceniczna Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: FP,poczekalnia przed Tworkami. 16.07.05, 13:33 tak. gra jest czasem znakomita, ale nie nalezy rezygnowac z prawdziwego teatru choc sezon ogórkowy Odpowiedz Link Zgłoś
baba2005 Re: FP,poczekalnia przed Tworkami. 16.07.05, 13:55 Doktor komandos cos zaniedbuje pacjentow ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk o cholera to bylem ja ??? 16.07.05, 13:37 krish das Sauerkraut im Hauch ??? o cholera brrr Odpowiedz Link Zgłoś