kagarro 16.07.05, 16:08 ... nie lubię ludzi. lubię muzyke. czy dobrze trafiłam na forum, czy na dobre forum trafiłam ze swoim problemem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eary Re: problem.... 16.07.05, 16:25 nie zagramy ci.. tu sa tylko ludzie. muzyke tworza ludzie. czy nie jest przewerotne nie lubic ich za to ze tworza twoja pasje?? Odpowiedz Link Zgłoś
jokerjoke Re: problem.... 16.07.05, 16:31 Oczywiście, że ludzie to jedno, muzyka to drugie. Kagarro, co znaczy Twój nick i skąd się wziął, w skrócie- jakiego wyrażenia jest skrótem? Muzyka to wspaniała rzecz i najlepiej byłoby uszanować nie tyle gusta muzyczne danego człowieka, co również jego samego z uwagi na to, że muzyki w ogóle słucha, ponoć muzyka łagodzi obyczaje? Odpowiedz Link Zgłoś
kagarro Re: problem.... 16.07.05, 16:37 Zapomniałam. Pewnie takiego, które świadczy o zapominaniu, ale nie ma niczego wspólnego z nieumiejętnością porozumienia się. Wpadłam na forum, aby móc poczytać rzeczy, które kiedyś czytałam na innym forum, chyba pewne wątki zostały "splagiatowane", szkoda, że nie pamiętam które. Wpadnę jeszcze na FM aby poczytać co ciekawsze wątki muzyczne, tyle ciekawego i sporo życiowej wiedzy i doświadczenia zawierają, a przynajmniej w większości je posiada. Odpowiedz Link Zgłoś