zimny.stefan 21.07.05, 15:53 rzuć no refleksją albo jaką złotą myślą, bo uśniem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
imagiro Re: Imagiro pobudka 21.07.05, 19:36 ok, moj wymysl: "Zycie tylko wtedy ma sens, gdy nie ma sensu ..." podoba ci sie Stefanku ? Odpowiedz Link Zgłoś
fischmaeck Re: Imagiro pobudka 21.07.05, 19:39 imagiro napisał: > ok, moj wymysl: > "Zycie tylko wtedy ma sens, gdy nie ma sensu ..." "szukanie w zyciu sensu, jest bez sensu" Odpowiedz Link Zgłoś
zimny.stefan Re: Imagiro pobudka 21.07.05, 20:28 imagiro napisał: > ok, moj wymysl: > "Zycie tylko wtedy ma sens, gdy nie ma sensu ..." > podoba ci sie Stefanku ? umiarkowanie, ale starałeś się - doceniam mów mi stefan Odpowiedz Link Zgłoś
krtysia Re: Imagiro pobudka 21.07.05, 20:35 zimny.stefan napisał: > imagiro napisał: > > > ok, moj wymysl: > > "Zycie tylko wtedy ma sens, gdy nie ma sensu ..." > > podoba ci sie Stefanku ? > > > umiarkowanie, ale starałeś się - doceniam > mów mi stefan Stefek burczymucha;))))))))))))))))))))))))) ************************************* a gdzie Ty jestes ? moje Ty milusinskie? Odpowiedz Link Zgłoś