eary 31.08.05, 15:48 jest ok.. i niech tak zostanie. uśmiech na dobry początek pracy po urlopie. Sporo tu do nadrobienia. Witam przy okazji wszystkich! ps uziemili mnie w gipsie cholerka! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blue_as_can_be cze! 31.08.05, 15:50 milo Cie widziec. co sie stalo? (znaczy skad ten gips?) Odpowiedz Link Zgłoś
eary Re: cze! 31.08.05, 16:07 no na wakacjach szalałam: paralotnia, surfing, sky-jet i nurkowanie.. wiec wiesz.. hihi noge zlamalam wchodzac do sklepu na schodku mniej niz 10 cm! porazka.. 6 tyg i jeszcze zeby sklep byl monopolowy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
blue_as_can_be Re: cze! 31.08.05, 16:25 ach, widzisz... to potwierdza moja teorie, ze co ma wisiec nie utonie. szkoda zycia na ostroznosc i odmawianie sobie potencjalnie szkodliwych przyjemnosci, skoro i tak los znajdzie na nas sposob, jesli tylko zechce :) mam nadzieje, ze to Ci sie zdarzylo bardziej pod koniec urlopu niz na poczatku :) Odpowiedz Link Zgłoś
eary Re: cze! 31.08.05, 16:35 zgadza sie.. to tez mi przypomnialo starą prawdę: co ma wisieć nie utonie. Jak ma mnie trafić to i tak trafi. Może szczytny i godny podziwu to nie był sposób na złamanie nogi ale co tam.. chociaz ostatniego dnia urlopu :) szczeście w nieszcześciu. Ale wiesz to ma swój plus: właśnie bezwstydnie sprawdzam opiekuńczość mojego faceta :) Odpowiedz Link Zgłoś
zza_krzaka Re: no to ladny gips!! 31.08.05, 16:05 m.malone napisał: > ...jeszcze? Niedyskretne pytanie, że tak powiem:DDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: no to ladny gips!! 31.08.05, 16:08 A tej po 30 to dyskretne?:))))))))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_po_30tce co sie czepiasz? 31.08.05, 17:12 zaraz... to fpsy... Co przenosisz na mnie???? ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
eary Re: no to ladny gips!! 31.08.05, 16:09 no wiesz... na urlopie nie raz skorzystalam z Jego twardego.. ramienia.. Odpowiedz Link Zgłoś
eary Re: no to ladny gips!! 31.08.05, 16:08 oprocz jego....eeee.....RAMIENIA? noge ;) a dokladniej stope Padre Leone powiedziałby: zalozylismy ci betonowy bucik.. Odpowiedz Link Zgłoś
hefalumpek5 Re: :) dla wszystkich 31.08.05, 16:39 a ja sobie wylałam dzis wrzatek na reke:(( skora zeszla, auuu jak szczypie! Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_po_30tce to nas - Polakow łączy! :))))) 31.08.05, 17:11 A ja nie!!! :P Nic zlego sie nie stalo! ... jeszcze...? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tingel-tangel Re: :) dla wszystkich 31.08.05, 17:11 eary napisał(a): > uziemili mnie w gipsie cholerka! Zatem życzę, żeby czas spędzony w gipsie minął ci szybko jak z bicza strzelił. muzeumhumoru.onet.pl/0,1,28,paparatem.html Odpowiedz Link Zgłoś