zdybex 31.05.13, 21:20 Radwańska- kazdy wie i kojarzy, Michalik- pare babc co już niczego więcej nie kojarza Franciszek archaiczne imię. Ciekawe ile setów Franciszek wygrał? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
veglie Re: Nazwisko Radwańska a Michalik 31.05.13, 21:24 Masz na myśli "sety" biskupa z klerykami? Odpowiedz Link Zgłoś
zdybex Re: Nazwisko Radwańska a Michalik 31.05.13, 21:34 Myślę -nikt. Co on tam z chłopcami wyrabia nie jest transmitowane w kilku , nawet w zadnej telewizji. Popularność lokalna, Rodzina jest dumna, Nic nie umie, nic nie robi a ma kasę. To jest obecny boog.Money. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Nazwisko Radwańska a Michalik 31.05.13, 21:42 zdybex napisała: > Ciekawe ile setów Franciszek wygrał? to jeszcze nic. Taki Stalin, gdy mu Papież zaczął fikać, zapytał lekcewaząco: a ileż to dywizji ma ten papież? I jak to się skończyło? :) A własnie, co tam u Isi? Nie dzis przypadkiem miała grać? Już wiem. Dziś :) Rozniosła w puch Niemkę. Dawaj, Isia, niech na Czerskiej płaczą :) pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
nickbezznaczenia Re: Nazwisko Radwańska a Michalik 31.05.13, 21:45 Pojęcia o tenisie nie masz. losiu4 napisał: Rozniosła w puch Niemkę Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Nazwisko Radwańska a Michalik 31.05.13, 21:49 nickbezznaczenia napisał(a): > Pojęcia o tenisie nie masz. > Kibol z przypadku.;) Odpowiedz Link Zgłoś
nickbezznaczenia Re: Nazwisko Radwańska a Michalik 31.05.13, 21:52 I tylko po co się popisuje? Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Nazwisko Radwańska a Michalik 31.05.13, 21:58 nickbezznaczenia napisał(a): > I tylko po co się popisuje? POPiSior? Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Nazwisko Radwańska a Michalik 31.05.13, 21:55 nie oglądałem meczu. Widziałem jeno wynik. 2 sety, 6:3, 6:4. Może faktycznie mylne wrażenie odniosłem że było bardzo łatwo, podczas gdy w rzeczywistości było ciut trudniej. Resztę podtrzymuję :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
nickbezznaczenia Re: Nazwisko Radwańska a Michalik 31.05.13, 21:57 Nna przyszłość nie pleć . losiu4 napisał: nie oglądałem meczu. Odpowiedz Link Zgłoś