j_ar 05.09.05, 13:27 info.nieslyszacy.pl/?id=732 czy ktos z szacownych forumowiczy ma jakies doswiadczenia w tym temacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mojanoga Re: język migowy - niemowlaki 05.09.05, 13:32 Doświadczenia nie mam,ale pomysl mi się spodobal i napisalam maila z prośbą o pomoc w nauce migania(mam 9 cio m-czną coreczkę). Czekam na odzew:) Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: język migowy - niemowlaki 05.09.05, 13:33 temat ciekawy, postaram sie byc na tym wykladzie na UW Odpowiedz Link Zgłoś
jonaszkowalski Re: język migowy - niemowlaki 05.09.05, 13:55 odzew jest taki , że malutką musze jakoś wykraść żeby odjum wiedzy na nio nie spadło w niemowlęctwie i świata magicznego nie zaniedbała przez to miganie a oddam ją jak już będzie gotowa do nauki , a nawet sama będzie garnela się do szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
mojanoga Re: język migowy - niemowlaki 05.09.05, 13:59 Skoro może pokazywać "kosi,kosi lapci" i "duuuża,duuuuża" to dlaczego nie-"boli mnie brzuszek" albo "chcę się bawić"?Co w tym zlego? Odpowiedz Link Zgłoś
jonaszkowalski Re: język migowy - niemowlaki 05.09.05, 14:06 jak sie robi - kosi ,kosi łapci :D zaklęcie magiczne , fest - super a chcę się bawić w sklep , uwaga wystawiam fakture ... to już wstęp do kłopotów codzienności , niech sobie pomagikuje naluzie może ...? jak będę dziadkiem , to magikować będziemy bajki , smoki , ziarenka grochu - same głupoty Odpowiedz Link Zgłoś
mojanoga Re: język migowy - niemowlaki 05.09.05, 14:35 Zgadzam się z Tobą,że dzieciństwo powinno być nieskomplikowane i jak najdluższe.Ale gdybym czasem mogla się dowiedzieć o co mojej kochanej latorośli chodzi....byloby super:) P.S.NIE WIESZ JAK SIE ROBI KOSI,KOSI???Moja córcia to uwielbia:)Klaszcze w rączki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 Re: język migowy - niemowlaki 06.09.05, 01:24 jest książka gościa Oliwier Saks ( ale nie ejstem pewna czy to sie tak pisze Sacks ?) który na ten temat napisał niesamowitą książkę nei pamiętam takze jej tytułu ale mozna znaleśc w sieci Ten gość napisał miedzy innymi "O człowieku który pomylił włąsną żone z kapeluszem " Odpowiedz Link Zgłoś