fleuret 16.09.05, 14:30 czy ktoś z Państwa widział kiedy swoją aurę lub inna osoba widziała ją i opisała? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nabij_faje Re: aura 16.09.05, 14:34 fleuret napisała: > czy ktoś z Państwa widział kiedy swoją aurę > lub inna osoba widziała ją i opisała? mój znajomy, po zażyciu meskaliny, doświadczył tego i od tamtej pory podobno może widzieć. poza tym,to jest kwestia ćwiczeń i, trochę, predyspozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
baabett Re: aura 16.09.05, 14:51 fleuret napisała: > czy ktoś z Państwa widział kiedy swoją aurę > lub inna osoba widziała ją i opisała? nie widziałam, ale mam ponoć rożowo-niebieską a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: aura 16.09.05, 14:53 podobno aura zmienia się wczoraj wrzosową i zieloną Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: aura 16.09.05, 14:55 www.zyjzdrowo.pl/pages/mednat/dziedziny.php?title=Aura Odpowiedz Link Zgłoś
baabett Re: aura 16.09.05, 15:11 zapomniałam dodać, że ten błękit miał świetlistą otoczkę...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: aura 16.09.05, 15:15 białe swiatło na szczycie aury? jesteś mistyczką? Odpowiedz Link Zgłoś
baabett Re: aura 16.09.05, 17:25 fleuret napisała: > białe swiatło na szczycie aury? > jesteś mistyczką? nie...:) na oba pytania Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: aura 16.09.05, 14:59 Swojej nie widzialam, nie mam pojecia wiec jaką mam... :) Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: aura 16.09.05, 15:06 Jak dotąd tylko w snach, ale to chyba nieprawda...:) Natomiast potrafie "od progu" zobaczyć aurę miejsca wypełnionego ludzmi. :) Odpowiedz Link Zgłoś
c0la Re: aura 16.09.05, 15:37 Kiedys po przeczytaniu ksiazki na ten temat przez jakis czas probowalam dojrzec swoja aure. Najpierw wydawalo mi sie, ze nie ma w niej zadnych kolorow a pozniej dopiero dostrzeglam w niej cos jakby kolor zielono-niebieski ale do dzisiaj nie wiem czy tak jest w rzeczywistosci. To byl eksperyment jednorazowy, tak normalnie nie widze niczyjej aury i sie nawet nie staram bo i po co. Odpowiedz Link Zgłoś
sher-man Re: aura 16.09.05, 15:48 dawno temu bedac u wrozki uslyszalam ze nie moze nic mi powiedziec bo aura mnie blokuje i strzeze mojej przyszlosci. uparla si i nawet pieniedzy nie chciala Odpowiedz Link Zgłoś
nabij_faje Re: aura 16.09.05, 18:32 bo jesteś silna baba a ona się bała, zmiękła. po co ma ryzykować? Odpowiedz Link Zgłoś
sher-man Re: aura 16.09.05, 18:51 tak.. oby tak.. :) pogoda jest bardzo dziwna.. chcialabym widziec aury Odpowiedz Link Zgłoś
zonk.you Re: aura 17.09.05, 00:43 tak, Twoja wczorajsza lub Twoja dzisiejsza to mnóstwo czerni z takimi żółtymi plammami, mogłabym opisac to bardziej artystycznie, ale wiesz, nie stać mnie na to. Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 Re: aura 17.09.05, 02:28 mnie widziano ale kobeita która to robiła była dziwna i nie lubiłam jej okropnie jakas taka bez uczuć ? ukrainka twierdziła że jasnowidzi to co mi powiedziała sprawdziło się i byłam jej potem wdzięczna bo jakoś łatwiej mi było czasem unieść ciężar spraw wiedzac że sie skończy dobrze Odpowiedz Link Zgłoś