Dodaj do ulubionych

Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary

14.02.25, 08:46

Co powoduje, że kobiety chcą związków, księciunio i jego fanka.To jakiś koszmar, facet który ma aurę jestem piękny ( nie zawsze obiektywnie jest) żona która mu kadzi i czuje się gorsza plus jest wykończona tym związkiem.To jest przykład takiej pary, ale też Roma Gąsiorowska z ostatnim mężem, piękny i jego brzydsza fanka, tak się zachowywali.

www.youtube.com/watch?v=7P31RBXcqok
Obserwuj wątek
    • kamkaklamka Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 14.02.25, 10:37
      Już lepiej wygląda odwrotna sytuacja -królewna i jej brzydszy wielbiciel, jak u Rubików.
    • gr.uu Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 14.02.25, 11:21
      Pewnie to samo co skłania mężczyzn to związku księżniczka i jej giermek
      • homohominilupus Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 15.02.25, 11:34
        Znam takie związki 🙄
        W jednym przypadku pan jakby mógł, to by czerwony dywan rozwinął przed panią a jednocześnie probuje delikatnie flirtować ze mną 😬
    • zapomnialosiehehe1 Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 14.02.25, 12:23
      Ja nie wiem co taki fajny, wysoki facet zobaczył w niej. Mógł mieć każdą.
      • angazetka Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 14.02.25, 19:21
        A chciał ją. A nie ciebie, hehe.
      • miaumia Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 15.02.25, 20:56
        Ja nie wiem, co taki fajny facet zobaczyłby w Tobie wysokiego.
        A zapomniał się pewnie nie raz, he, he.
        Że mogła mieć go każda. Tylko nie Hehe.
        XD
    • borsuczyca.klusek Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 14.02.25, 12:25
      A niech się dobierają w pary jak chcą. Co komu do tego 🙄
    • heca007 Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 14.02.25, 13:42
      Nikt tam Wrony na siłę do małżeństwa nie zmuszał tongue_out To nie był aranżowany związek. Chciał to się ożenił.
      • lauren6 Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 15.02.25, 12:26
        Ona ma nazwisko i koneksje. On zakończył karierę sportową i jakby z automatu przejdzie w kontrakty reklamowe załatwiane przez żonę. Bardzo dobry układ biznesowy.
        • riki_i Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 16.02.25, 08:59
          Romans z Agatką to trochę jak w "Match Point" ("Wszystko gra") Woodego Allena. Dwie osoby pasujące do siebie, ale jednocześnie całkowicie wiszące na swoich stałych partnerach, z powodu uwarunkowań jak to ładnie napisałaś 'biznesowych'. Agatka bez Rubika życiowo i finansowo nie istnieje, podobnie ex sportowiec Wrona , któremu nazwisko i koneksje żony ustawiają 'życie po życiu '.

Ps. Ważna uwaga dla pań! Nie jest głupie wziąć sobie za męża utalentowanego do zarabiania kasy pana, który ma solidne traumy z młodości (Rubik był zakompleksionym pulpetem). Normalny facet już sto razy kopnął by Agatkę w cztery litery. Uwierzcie mi na słowo- ona bez makijażu to blady wypławek, kompletnie bez szału, do tego bulimia i życiowe lenistwo level hard. A ten człek po ewidentnej katastrofie znudzonej żony z przystojnym sąsiadem (choć do końca nie wiadomo, czy państwo zdążyli przejść do etapu konsumpcji , bo po niegramotnej Agatce od razu było wszystko widać i maskować się nie umiała), rozwala swoje życie w imię związku i totalnie bez sensu przenosi się do USA, byle tylko odseparować żonę od (potencjalnego) kochanka. Przecież on nadal zarabia w Polsce i w kółko lata do kraju odstawiać te swoje sacro polo w pipidówach! Poświęca się dla kogoś tak niewiele wartego jak Agatka. Jak dla mnie - mąż ideał dla typowej wyzwolonej ematusi! 😉
          • kot.z.kosmosu Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 16.02.25, 09:02
            Jak ty się świetnie orientujesz nie tylko w ich pożyciu, ale też w ich motywacjach i uczuciach.
            Weź sobie poduszkę na parapet
            • riki_i Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 16.02.25, 09:09
              A Tobie chyba coś prawda w oczy kole? Podobny układzik?!
          • gr.uu Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 16.02.25, 09:25
            Typowej? Typowa ematka to ma własną pracę i raczej lenistwa level hard jej nie można zarzucić. Nie ma tu raczej większej grupy znudzonych żon romansujących z sąsiadami
            • riki_i Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 16.02.25, 10:06
              Ale pań kierujących się wyłącznie swoim "ja, ja, ja" , tylko swoimi potrzebami, jest tu aż nadto. O ten aspekt mi chodziło.
              • gr.uu Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 16.02.25, 10:12
                Bardzo mało, tu jednak dominuje podejście "wszystko dla mojej rodziny" niż "ja, ja, ja". Nawet bym powiedziała że całkiem sporo tu kobiet z pokolenia, w którym własne potrzeby kobieta stawiała na ostatnim miejscu.
                • kot.z.kosmosu Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 16.02.25, 10:18
                  gr.uu napisała:

> Bardzo mało, tu jednak dominuje podejście "wszystko dla mojej rodziny" niż "ja
                  > , ja, ja". Nawet bym powiedziała że całkiem sporo tu kobiet z pokolenia, w któr
                  > ym własne potrzeby kobieta stawiała na ostatnim miejscu.

Bo riki opisał samego siebie, a nie ematki
          • zapomnialosiehehe1 Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 16.02.25, 09:27
            Ale to jest potwierdzone info, że byl romans lub jakiś zalążek przynajmniej? Czy tylko plotki z komentarzy na pudełku.
            • riki_i Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 16.02.25, 10:19
              Zachowanie Zofii Zborowskiej jest potwierdzeniem. Wpierw słit focie i spijanie sobie z dzióbków z Agatką, a potem znienacka zimne oficjalne oświadczenie, że "nigdy nie była moją przyjaciółką i nigdy nią nie będzie" plus zerwanie jakichkolwiek kontaktów (zakaz wstępu dla niej do domu) i generalnie epoka lodowcowa. Po stronie Rubika nagła decyzja o wyprowadzce za ocean, likwidacja biznesów w PL (snobistyczne 'muzyczne przedszkola'), wynajęcie i krótko potem sprzedaż domu w Wilanowie. Wszystko na własną szkodę (mimo intensywnego pucowania pijarowego w social mediach).

Czy był ten romans? Agatka swego męża wprost nie cierpi. Budzi w niej trudno skrywane zniecierpliwienie. Daje do zrozumienia , że jest niezaspokojona w alkowie i że ma duże potrzeby (co nie dziwi, jak się głównie w życiu nic nie robi). Napaliła się na przystojnego sąsiada, a że uwielbia dogryzać mężowi, to sądzę, że dość szybko zaczęła manifestować, że tuż obok jest zdecydowanie better choice. Co do Wrony - każdy facet reaguje tak samo jak mu się baba podkłada, ta mimo wszystkich mankamentów będąca jednak byłą miss oraz sto razy atrakcyjniejsza od Zborowskiej. Czy doszło do czegoś konkretnego tego akurat nie wiadomo. Zalążek flirtu był na pewno i to w formie intensywnej.
              • kot.z.kosmosu Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 16.02.25, 10:23
                Riki, serio, byłeś tam materacem? Nawet jeśli tak, to skąd znasz myśli Agatki R., które nam tu przytaczasz?
                Uważasz że to normalne, że stary facet fantazjuje na temat celebrytek i z wypiekami na twarzy pisze na forum, co owe celebrytki myślą o swoich mężach?
                Jesteś tak żałośnie niemęski, że to aż boli...
                • riki_i Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 16.02.25, 11:06
                  Odpier*ol się. Po prostu wiem i tyle, nie Twój interes skąd. A męskości mam tyle ile potrzeba, nigdy nie narzekałem.
                  • kot.z.kosmosu Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 16.02.25, 11:18
                    Mówisz, że to typowo męska cecha?
                    Nigdy w życiu nie spotkałam kobiety, która tak zajadle przeżywałaby życie prywatne celebrytów, więc może 🤔
              • angazetka Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 16.02.25, 13:22
                Ŕysiu, ależ ty masz smutne życie.
          • kariwitch00 Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 16.02.25, 10:24
            Zgoda lepszym wyborem są zakompleksieni ze zdolnością zarabiania dużych pieniędzy, mniej stresu i wygodniej dla ich partnerek. Bo z reguły slawni z dużymi pieniędzmi to egomaniacy więc generują napięcie nawet u przepięknych kobiet, luzu nie ma w takich związkach.A Agatka kręci chłopem jak chce i nawet jej się nie chce postarać żeby wyglądać, nic jej się nie chce nie czuje presji
            • gr.uu Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 16.02.25, 10:31
              Lepszym wyborem to jest związek, w którym ludzie się kochają, lubią, mają udany seks i oboje nie mają kompleksów dzięki czemu mogą stworzyć zdrową relację
              • kariwitch00 Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 16.02.25, 10:33
                Najważniejsze to jest żeby relacja była symetryczna ale w tych ustawieniach rzeczywistości trudno o taką z milionerem
                • gr.uu Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 16.02.25, 10:37
                  W ogóle trudno i relacje z milionerem bo wielu ich nie ma
                  • kariwitch00 Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 16.02.25, 10:42
                    piszemy w tym wątku o sławnych i bogatych.
            • riki_i Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 16.02.25, 10:59
              kariwitch00 napisała:

> A Agatka kręci chłopem jak chce i nawet jej się nie
              > chce postarać żeby wyglądać, nic jej się nie chce nie czuje presji

Dokładnie tak. Dominuje nad tym chłopem i kręci nim jak chce.
          • jolie Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 16.02.25, 11:28
            riki_i napisał:

> Romans z Agatką to trochę jak w "Match Point" ("Wszystko gra") Woodego Allena.
            > Dwie osoby pasujące do siebie, ale jednocześnie całkowicie wiszące na swoich st
            > ałych partnerach, z powodu uwarunkowań jak to ładnie napisałaś 'biznesowych'. A
            > gatka bez Rubika życiowo i finansowo nie istnieje, podobnie ex sportowiec Wrona
            > , któremu nazwisko i koneksje żony ustawiają 'życie po życiu '.
            >
            Ja myślę, że obecnie jako eks Rubika spokojnie zarabiałby na IG. Wciągnęłaby do tego córki (bardzo ładne mimo niezbyt atrakcyjnego ojca) a ludzie z ciekawości by ją obserwowali. Podejrzewam, że zarabiałby o wiele więcej niż ja i to niewielkim wysiłkiem. Chętnych do związków różnego rodzaju też by znalazła Zatem albo przesadzasz, albo zbytnio upraszczasz.
            • gr.uu Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 16.02.25, 11:31
              Zarabiałaby więcej niż Ty ale może za mało.jak na jej wymagania. Tak samo jak autorka książek o Konstancinie mogła odejść z przemocowego związku i z samej sprzedaży rzeczy żyć lepiej niż większość ludzi ale wolała mieć m ga luksus z siniakami w pakiecie
              • jolie Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 16.02.25, 12:07
                Odniosłam się do wizji życiowej katastrofy Agaty Rubik po tym, gdy zostawia Rubika, który to Rubik, jak twierdzi Riki, jej nie kręci. Moim zdaniem żyłaby całkiem spoko i zakładam, że z dużym bonusem w postaci braku Rubika w łóżku.
                • gr.uu Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 16.02.25, 13:27
                  Z tego co pisze nasze dobrze poinformowane źródło forumowej wiedzy o celebrytach, problemem jest brak męża w łóżku a nie jego obecność wink
                  Myślę, że dla wielu osób życia całkiem spoko to za mało.
                  • jolie Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 16.02.25, 16:10
                    Ja odniosłam wrażenie, że problemem jest sam Rubik, który przede wszystkim zdaniem Rikiego irytuje i nie spełnia się w alkowie. Imo facet, który drażni pożądany w łóżku nie jest.
            • riki_i Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 17.02.25, 01:18
              jolie napisała:

> Ja myślę, że obecnie jako eks Rubika spokojnie zarabiałby na IG. Wciągnęłaby do
              > tego córki (bardzo ładne mimo niezbyt atrakcyjnego ojca) a ludzie z ciekawości
              > by ją obserwowali. Podejrzewam, że zarabiałby o wiele więcej niż ja i to niewi
              > elkim wysiłkiem. Chętnych do związków różnego rodzaju też by znalazła Zatem alb
              > o przesadzasz, albo zbytnio upraszczasz.

Zlituj się, ona nigdy w swoim życiu nie była samodzielna. Wisiała na tatusiu inwestorze giełdowym, a potem chapnęła jurora Rubika na konkursie piękności (metodą dość mało odkrywczą, mianowicie proponując mu prawie od razu seks - co sama ujawniła w wywiadach). I Ty przypuszczasz, że takie rozkoszne stworzenie podjęłoby ryzyko utrzymywania się z instagrama i potencjalnej wojny z eks-mężem? (w jego branży można łatwo ukrywać zarobki, nie będę zdradzał know-how). Żeby zarabiać sensowne pieniądze na insta, to trzeba być obecną nie tylko na insta. Popatrz na panią Opozdę (którą wedle mędrczyń tego forum się niezdrowo fascynuję). Ona niedużo wrzuca akcji partnerskich na instagram, ale za to kasuje za nie konkretnie , do tego wylewa mi się z reklam bielizny wrzucanych przez google'a na główne polskie portale, gra jeszcze jakieś ogony po prywatnych teatrach, coś tam wywija od czasu do czasu w telewizjach, promuje swoją osobą biura podróży organizujące wyprawy typu "wakacje na Bali" gdzie jest dla wycieczkowiczów główną atrakcją (ofc za słoną dopłatą w porównaniu ze "zwykłą" wycieczką), i tak dalej, i tak dalej. W ten sposób zarabia konkretne pieniądze, ale wiąże się to z dużym nakładem czasu i pracy. A Ty uważasz, że Agatka Rubik umieszczająca głupawy krindż na IG, będący pożywką dla beki rozmaitych pudelków i plejad, ma też możliwość długoterminowego utrzymywania się z celebryctwa. No nie, to nie tak. A nowy partner? Ty naprawdę masz facetów za idiotów? Do seksu owszem, chętnych byłoby dużo, ale do brania sobie na głowę jej utrzymania, dokładnie ZERO. No i że tak delikatnie powiem, pani intelektem nie powala. Wbrew pozorom, to też jest ważne, zwłaszcza, gdy niedługo stanie się nie-młódką. Dla mężczyzn nie ma nic bardziej wkurzającego (wiem to z autopsji, ale nie, nie, nie - bynajmniej nie chodzi o moją żonę smile ), gdy "słodkie piękne głupiątko" przemienia się w panią w latach, równie głupią co dawniej, ale już zupełnie przezroczystą dla facetów. To jest dramat.
          • elinborg Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 16.02.25, 12:14
            Toż się zachwycałeś Agatką jak zwykle piszesz o kobietach z "wyższej ligi"!
    • ewa_2009 Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 14.02.25, 13:53
      Gdzieś czytałam, że niektórzy faceci czują się pewniej w związku ze znacznie mniej atrakcyjną partnerką (niby że nikt jej nie zechce)
      • heca007 Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 15.02.25, 20:50
        To ma nawet swoje powiedzenie. Podobno niejeden chłopak usłyszał, że "z ładnej miski się nie najesz".
        • bcde Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 16.02.25, 03:18
          I "brzydkie pozwalają na więcej".
          • riki_i Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 16.02.25, 08:38
            Zdecydowanie bardziej się starają niż wiele posągowych piękności, to fakt.
    • pepsi.only Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 14.02.25, 13:54
      Nie słuchałam ich wywiadu, więc nie wiem co tam jest, o czym gadają, zerknęłam jedynie o kogo chodzi- Otóż
      uwielbiam ich oboje, nie uważam, żeby ona była gorsza, a on tym pięknym. A Roma Gąsiorowska i jej ex- no proszę cię, że on niby piękniś?
      No jaja jakieś.
      I w ogóle co to za pomysł że ludzie mają łączyć się w pary tak, by osobom postronnym pasowali wizualnie.

A tymczasem większość ludzi jest... po prostu urodowo przeciętna. big_grin
      • kamkaklamka Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 14.02.25, 14:08
        Obiektywne fakty nie są istotne, też uważam że nie ma powodu żeby czuli się atrakcyjniejsi od partnerek , cóż chodzi o aurę jaką roztaczają widać że mają się za och ach ale też wiele kobiet im kadzi i utwierdza w tym przekonaniu.
        www.youtube.com/watch?v=aXqTrLMR29I
    • jolie Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 14.02.25, 14:08
      Mało mnie obchodzi, co oni w sobie widzą. Tak plotkarsko to zawsze mnie zastanawiały wybory J.Lo, a zwłaszcza jeden - Marca Anthony'ego.
      • hermenegilda_zenia_is_back Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 14.02.25, 15:24
        Bo wtedy on był po prostu znacznie większą gwiazdą od niej, szczególnie wśród latynoskiej społeczności, ten związek się jej opłacał i wizerunkowo i fame’owo
        • jolie Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 14.02.25, 15:36
          Gwiazdą w branży muzycznej? Możliwe, zwłaszcza w krajach latynoamerykańskich. Ona wychodząc za niego była juz na szczycie. No i to z nim ma dzieci.
          • simply_z Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 14.02.25, 15:56
            Byl i jest, muzycznie znacznie ciekawszy od niej.
            • obrus_w_paski Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 15.02.25, 12:05
              Tak, on podobno (nie mam aż tak dobrego słuchu) ma wyjątkowy timbr głosu, szeroką skalę i obiektywnie jest uznawany za piosenkarza posiadającego wybitną technikę śpiewu. Gatunek który śpiewa może się jednak nie podobać
          • obrus_w_paski Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 15.02.25, 12:02
            Mark anthony to eminencja w krajach hiszpańskojęzycznych, bóstwo nawet jeśli a koncerty przychodźi nawałlony. Znam kilkanaście osób które co roku choćby nie wiem co, chodzą na jego koncerty
      • chicarica Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 15.02.25, 14:56
        Muzyczny świat hiszpańskojęzyczny jest całkowicie różny od tego co my tu w europejsko-amerykańskiej kulturze dostajemy jako produkt muzyczny. Kto na przykład tu słyszał o Selenie Gomez? Chyba wyłącznie osoby w szczególny sposób zainteresowane kulturą latino. Jakieś skrawki tego tylko się tu przedostają.
        Marc Anthony jest megagwiazdą wśród amerykańskich Latynosów. J Lo to dla nich taki produkt dla białasów.
        • obrus_w_paski Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 15.02.25, 16:22
          I efekt tego wątku jest taki że pierwszy raz od 10 lat wróciłam do Mark Anhonnego i mi se przypomniało jak mój przyszły mąż mi śpiewał do ucha Valió la pena podczas tańczenia salsy . Co za czasy😂

Brzydal to fakt, ale głos ma fantastyczny youtu.be/Ns9YYSqLxyI
          • jolie Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 16.02.25, 11:44
            obrus_w_paski napisała:

> Brzydal to fakt, ale głos ma fantastyczny youtu.be/Ns9YYSqLxyI

Tu nawet nie chodzi o wygląd a la meksykański diler, choć może trochę tak - na kilometr pachnie facetem ze skłonnością do uzależnień.
        • angazetka Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 15.02.25, 21:08
          > Kto na przykład tu słyszał o Selenie Gomez?

O tej bardzo popularnej byłej gwiazdce Disneya, która obecnie dostaje nagrody i nominacje za "Zbrodnie po sąsiedzku" i "Emilię Perez"?
        • simply_z Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 15.02.25, 21:20
          Tak, to prawda.
        • heca007 Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 16.02.25, 07:51
          O Selenie Gomez to chyba wszyscy słyszeli tongue_out Przecież jest bardzo popularna.
        • kot.z.kosmosu Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 16.02.25, 08:37
          chicarica napisała:

> Muzyczny świat hiszpańskojęzyczny jest całkowicie różny od tego co my tu w euro
          > pejsko-amerykańskiej kulturze dostajemy jako produkt muzyczny. Kto na przykład
          > tu słyszał o Selenie Gomez? Chyba wyłącznie osoby w szczególny sposób zainteres
          > owane

LOL. Każdy? Odleciałaś
        • jolie Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 16.02.25, 11:37
          Selena Gomez? Oczywiście, że jest znana chyba całemu światu.
          • ponis1990 Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 17.02.25, 04:51
            Dokładnie. Selena jest popularna, mainstreamowa.
      • miaumia Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 15.02.25, 20:58
        To jeszcze nic w porównaniu z wyborami Ariany Grande wink
    • nenia1 Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 14.02.25, 15:39
      wygląd wyglądam, ale ileż ona gada i jaka głośna...strasznie mnie takie głośne gaduły męczą.
      • pepsi.only Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 14.02.25, 15:52
        Jako głośna gaduła mogę zapewnić cię o jednym- to zużywa masę energii, i my nie gadamy stale.
        Bo nie da się być stale na takim poziomie gadania.
        A też z wiekiem proporcje u takich głośnych gaduł zmieniają się- większość swojego czasu jesteśmy milczące, ha, bardzo cenimy ciszę, i spokój, bo równowaga musi być. A tez nie musimy non stop słuchać/słyszeć swojego głosu, a nawet muzyka nam przeszkadza, bo generuje hałas.
        Ale ten pozostały czas... to wtedy faktycznie lubimy sobie podyskutować. Głośno. Emocjonalnie.

(wiesz, to jak z wesołkami i tzw. duszą towarzystwa, ludźmi, którzy każdą imprę rozkręcą- na co dzień nie sypią żartami non stop, w codzienności mogą być posępni i mrukliwi)
        • kariwitch00 Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 15.02.25, 11:20
          To nie jest brzydka laska gdyby nie to że funkcjonuje w środowisku gdzie są zawyżone standardy wyglądowe to schodząc na ziemię poza świat celebrytów i modeli można ją ocenić że jest ładna, ma spoko twarz za to koleś jest klasycznym cipe.szem tych czasów, zadbany miękki wygląd ale ma wszystkie atrybuty które określają atrakcyjnego faceta wzrost,zarost itd czyli wpisuje się w obecny kanon więc dla większości przystojny, odcina od tego kupony
          • kariwitch00 Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 15.02.25, 11:30
            Inna sprawa że wysokie standardy wygladowe z banki celebrytów i modeli infekują dziś wszystkich za pomocą mediów, nie mniej gdyby nie ta drobna rzecz która miesza w głowach o czym pisałam w innym wątku takie Zosie nie byłyby krytykowane za wygląd
      • ritual2019 Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 14.02.25, 16:55
        nenia1 napisała:

> wygląd wyglądam, ale ileż ona gada i jaka głośna...strasznie mnie takie głośne
        > gaduły męczą.

Przeciez ty z nia nie jestes w zwiazku.
        Ale fakt mnie mecza glosni ludzie generalnie.
    • m_incubo Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 15.02.25, 11:33
      Zupełnie mnie to nie zajmuje, ale jeśli już, to jednak częściej obserwuję odwrotne zjawisko.
    • kropkacom Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 15.02.25, 11:37
      On jest piękny? Czy czegoś nie zrozumiałam?
      • kariwitch00 Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 15.02.25, 11:41
        No właśnie jest czy nie jest, dostaje informacje zwrotne od świata że tak bo wpisuje się w to co podoba się aktualnie większości
        • kropkacom Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 15.02.25, 11:43
          Dobra, wszystko jedno. Nie do końca po prostu rozumiem ocenianie czyiś związków. Chyba, że jest się dywanem w sypialni.
        • gymbeam Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 15.02.25, 11:47
          Serio?
          Koleś, który ma 2,06 wzrostu... To się naprawdę podoba większości? Jakoś wątpię.
          • kariwitch00 Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 15.02.25, 11:57
            Fakty sa takie że większość większość na go za atrakcyjnego a ją ocenia słabiej. W te celebryckie standardy bardziej wpisuje się Rubikowa taka prawda. Może być rzeczywiście tak że on patrzy na tą Zośkę patrzy na te celebrytki wokół a na je w realnym życiu i dochodzi do wniosku że faktycznie słabo, więc jak to mówił pewien pan któremu wyszło w badaniach jak jest słabo według faceta to on ma mniejszą satysfakcję że związku i mniej się angażuje a tu widać kryzys no i w tle zdaje się była miss Agatka
            • gr.uu Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 15.02.25, 12:11
              Wybrał ją a nie modelkę, nikt go nie zmuszał. Celebrytki widywane na co dzień nie wyglądają jak na Instagramie
              • kariwitch00 Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 15.02.25, 12:17
                Tam są kobiety które w większości miały lepsze warunki czyli dokładnie to co ktoś pisał w błocie na skórze widać ponadprzeciętny potencjał i teraz nałożyć na to makijaże obrobić taką kobietę odpowiednio na końcu jeszcze zrobić sesję z filtrami światłami to dołącza do kilku procentów najpiękniejszych
                • kariwitch00 Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 15.02.25, 12:20
                  Rubinowa to nie specjalnie pokazuje się wysztafiriana a jednak wpisuje się w standardy shiwbiznediwe
                  • kariwitch00 Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 15.02.25, 12:20
                    *Rubikowa
                  • gr.uu Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 15.02.25, 14:59
                    No i co z tego?
                    • kariwitch00 Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 15.02.25, 15:26
                      To że mimo że nie prezentują się tak skrajnie idealnie jak na instagramie to sa bardzo atrakcyjne, bo żyją z wyglądania.
                      • gr.uu Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 15.02.25, 16:25
                        Żyją z tego, że są znane, Zaborowska też. I co z tego w sumie? Jako Rubik nie wygląda na emanującą szczęściem i zadowoleniem z siebie i życia
                        • kariwitch00 Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 15.02.25, 16:41
                          Żyją z tego że są znane aha a z czego znana byłaby Rubik gdyby urodziła się z fizjonomią Beaty Kempy, ona ma jakieś specjalne umiejętności ?gdyby nie uroda to nikt by o niej nie usłyszał a tym bardziej nie zapewniłby wygodnego życia gwiazdor milioner. Tam u większości tych lasek zawsze na początku był wygląd a później monetyzacja wyglądu. Żeby dostać angaż reklamę zaczęły być znane jako partnerki wpływowych panów musiały bapjpiers wyglądać
                          • gr.uu Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 15.02.25, 21:07
                            Można zrobić loda raperom, jak Linkiewicz. Albo iść do Warsaw Shore i chlać
                            • riki_i Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 16.02.25, 08:42
                              Jednak po tym zrobieniu loda i zarobieniu kasy na freak fightach pani forsownie się przerobiła w klinikach medycyny estetycznej. Zbytnio urodziwa dalej nie jest, ale pozbyła się takiej oczywistej facjaty meliniary z Brzeskiej.
                              • gr.uu Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 16.02.25, 09:28
                                Nie wybiła się na urodzie jednak i nadal mimo przeróbek nie jest szczególnie atrakcyjna bo to jest kwestia proporcji twarzy. Po prostu jest niezbyt ładną doinwestowana kobietą
          • zapomnialosiehehe1 Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 16.02.25, 08:42
            No błagam, wysoki, wysportowany facet, zarost, fajnie ubrany. Jest w topce 10procent męskiej populacji w tym kraju.
            • gr.uu Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 16.02.25, 09:28
              Ten wzrost to niby zaleta? Może jak kobieta sama ma 180 cm.
            • jolie Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 16.02.25, 16:13
              Obiektywnie pewnie jest postrzegany jako przystojny. Dla mnie za mało dirty.
    • lauren6 Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 15.02.25, 12:27
      $$$
    • chicarica Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 15.02.25, 12:31
      Kompletnie abstrahując od tego czy ta pani jest ładna czy nie jest, to jest to doskonały przykład skrzywdzenia przez tę okropną modę na przedziałek pośrodku. Nie mam pojęcia co ludźmi kieruje że się czeszą w ten sposób. Ona ma piękne włosy i z przedziałkiem z boku wyglądałaby o wiele fajniej.
    • miaumia Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 15.02.25, 21:08
      To, że wygląda lepiej od emploi Sławomira z cyklu ' 'W weekend lał go dzbanem', nie oznacza od razu tego, że jest nieskromnie przystojny.
      Powiedziałabym raczej - przeciętny, przyzwoity.
      Ale bez iskry. Niuniuś.
    • mari614 Re: Z cyklu jak ludzie dobierają sięw pary 16.02.25, 09:17
      Partner narcyz ma seksapil zapewne. Hormony buzują u kobiety.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka