hsirk 23.09.05, 20:48 walniemy cos dzis o koprofagii ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
psychopata.z.borderline Re: no jak, rybie 23.09.05, 20:51 meżczyzni inaczej postrzegaja, przeczytaja i zaczna sie śmiać kobiety zanim zaczna sie smiać, wkurvvią się, dlaczego tak jest? Odpowiedz Link Zgłoś
rybolog Re: no jak, rybie 23.09.05, 20:54 przeciez ze wszystkim tak jest...zakodowane tak maja:) Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: no jak, rybie 23.09.05, 20:55 uwierz Rybie, znam takie, które chyba by samobójstwo popełniły <hahaha> Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: no jak, rybie 23.09.05, 20:59 ja sobie tylko wyobrażam, jak wzrasta sprzedaż kremów antycellulitowych, zesikam sie <hahaha> Odpowiedz Link Zgłoś
rybolog Re: no jak, rybie 23.09.05, 20:51 Odpuscimy chyba dzisiaj, jeszcze nikt nam nie podziekowal za przeczyszczenie zoladka...i przy okazji bielsze zeby od kwasu zoladkowego...chociaz? Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: no jak, rybie 23.09.05, 20:53 eee tam, jedziemy zyc trzeba za cos nam w koncu ta gazeta placi... Odpowiedz Link Zgłoś
rybolog Re: no jak, rybie 23.09.05, 20:59 Daj mi jeszcze troche czasu i pojedziemy:) Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 Re: no jak, rybie 23.09.05, 20:54 hsirk napisał: > walniemy cos dzis o koprofagii ? po czym? Wszystko u was w porzadku? Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 Re: no jak, rybie 23.09.05, 21:01 hsirk napisał: > ja, natuerlich to sie ciesze ,juz lekarza chcialam wzywac;)) Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: no jak, rybie 23.09.05, 21:06 a ja nie wierzę :) coś mu na watrobie lezy.. w ogóle organizm w konwulsjach chyba.. :P Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: no jak, rybie 23.09.05, 21:11 hsirk napisał: > eeeeee... o i juz rzęzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: no jak, rybie 23.09.05, 21:14 aaa, o to rzezenie chodzi... to od tej rzeżączki nie moge sie z k u r w a uporac Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: no jak, rybie 23.09.05, 21:18 sprawa powazniejsza niż myślałam.. leczyc trzeba ale wiesz, w tej sytuacji to już tej k u r w i e daj lepiej spokój.. i ona tez niech się leczy.. :P Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 Re: no jak, rybie 23.09.05, 21:10 procesor napisała: > a ja nie wierzę > :) > coś mu na watrobie lezy.. > > w ogóle organizm w konwulsjach chyba.. :P > ja tez tak mysle,ale on i tak nam nie powie o co chodzi.. a raczej oni..Ryba tez .. Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: no jak, rybie 23.09.05, 21:12 Ryb to może ma jakiego robaka.. wiesz, haczyki, te sprawy.. no i czasem zalewa te paskudy.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 Re: no jak, rybie 23.09.05, 21:16 procesor napisała: > Ryb to może ma jakiego robaka.. > wiesz, haczyki, te sprawy.. -moze polknal haczyk ze sztucznym robakiem;)))? > > no i czasem zalewa te paskudy.. > :) ze czasem on "zalewa" to wiadomo od zawsze ...ale nigdy.. az tak;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rybolog Re: no jak, rybie 23.09.05, 21:19 Cos Ci powiem, ja wiem ze slicznie malujesz na porcelanie...ale moje naturalne pawie na talerzu sa tak ciekawe, ze kilka dni sie nimi zachwycam, inni tez:) Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: no jak, rybie 23.09.05, 21:21 tez tak probowalem ale po dwoch dniach platki warzyw wysychaja, blakna i skrecaja sie i szlag trafia zamysl artystyczny Odpowiedz Link Zgłoś
rybolog Re: no jak, rybie 23.09.05, 21:24 krish, musisz kupic taki rozpylacz co uzywa sie kwiatow. Kilka razy psiuknij i zobaczycz jak paw odzywa...sam, naturalnie. I zapaszek powraca. Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: no jak, rybie 23.09.05, 21:28 jestes geniuszem. ze tez na to nie wpadlem ?!?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: no jak, rybie 23.09.05, 21:38 a do szybkiego odswiezania, np na 5 minut przed przyjsciem gosci moznaby pewnie wykorzystac to uderzenie pary z dzioba zelazka... Odpowiedz Link Zgłoś
rybolog Re: no jak, rybie 23.09.05, 21:42 o, to jest super pomysl...odzyje natychmiast...juz widze jak sie podnosi zmeczony i zycia nabiera. Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 Re: no jak, rybie 23.09.05, 21:21 rybolog napisał: > Cos Ci powiem, ja wiem ze slicznie malujesz na porcelanie... dzieki;) ale moje naturalne > pawie na talerzu sa tak ciekawe, ze kilka dni sie nimi zachwycam, inni tez:) a to Ty tez umiesz ozdabiac...? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: no jak, rybie 23.09.05, 21:29 bawcie sie dalej ja wymiekam.. smacznego! :) Odpowiedz Link Zgłoś
rybolog Re: no jak, rybie 23.09.05, 21:36 No co Ty...nie wiesz ze kazdy artysta ma swoje odchylki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: no jak, rybie 23.09.05, 21:38 mnie łatwo zrywa.. kiedys miałam psa jak nabrudził to ja po nim nie sprzątałam istniała groźba że zaraz ktos będzie sprzatał po nas obydwu.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
rybolog Re: no jak, rybie 23.09.05, 21:40 to musze Ci powiedziec ze go nie kochalas...jak kochasz to wszystko sprzatniesz. Ja po moich kotach to wszystko sprzatne... Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: no jak, rybie 23.09.05, 21:43 bardzo kochałam mojego psa.. :) ale nie byłam jedynym domownikiem.. :D natomiast nie da się ukryć że przy dziecku człowiek wiele zniesie.. bo trzeba :) Odpowiedz Link Zgłoś
rybolog Re: no jak, rybie 23.09.05, 21:57 A wiesz ze ja tego nie rozumiem. Wychowalem sie z psiakiem i kotem, teraz mam 2 koty, jeden przybleda...i jak czasami trzeba pawia sprzatnac, to nie mam odrazy. Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: no jak, rybie 23.09.05, 22:01 toc mówię taka konstrukcja.. o a jak mi przyjdzie myć buty dziecku które wdepnęło o a buty z głęboko cietym protektorem.. Rybie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to przerażające nie kupy, rzygi itp. ale spójrz jakie tematy sie rozwinęły najszerzej na forum.. i ja tez do tego ręki przykładam.. gorze, gorze! :) Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 dla Krisha i Ryba 23.09.05, 22:05 www.kartki.bej.pl/?idd=403&idkartki=102392553 Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: dla Krisha i Ryba 23.09.05, 22:06 super. dzieki w p i e r d o l i l b y m chetnie tego z lewej... Odpowiedz Link Zgłoś
rybolog Re: dla Krisha i Ryba 23.09.05, 22:09 To nie bylo w dzisiejszym smacznym tonie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
rybolog Re: no jak, rybie 23.09.05, 22:05 i to jest wlasnie piekne:) jeszcze chwila bedzie mozna z Toba konie krasc:))) Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: no jak, rybie 23.09.05, 22:07 rybolog napisał: > i to jest wlasnie piekne:) jeszcze chwila bedzie mozna z Toba konie krasc:))) wiesz że kiedys koniokradów od razu po schwytaniu wieszano..? :) ale mówią niektorzy że jak wisieć to w dobrym towarzystwie.. Odpowiedz Link Zgłoś
rybolog Re: no jak, rybie 23.09.05, 22:11 Nic sie nie martw, pokaze Ci jak. I przy okazji bedzie zabawa:))) Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: no jak, rybie 23.09.05, 22:12 rybolog napisał: > Nic sie nie martw, pokaze Ci jak. I przy okazji bedzie zabawa:))) ???? zabawa ostrożnie spytam: a kto sie będzie śmiał?? Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: no jak, rybie 23.09.05, 22:18 o nie, nie ja i tak nie umiem jeździc konno bez pokazów prosze.. Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: no jak, rybie 23.09.05, 22:18 ty będziesz w tym czasie zajęty swoją hodowlą.. Odpowiedz Link Zgłoś
leopold_stuff Re: no jak, rybie 23.09.05, 21:14 Ryb, ja to sobie posłucham tu tam siam, czytaja forum panie szanowne i są tak zmiażdżone psychicznie, że o matko i córko ktoś powiedział i "ch.. im w dupe" widocznie sobie na to zasłużyły Odpowiedz Link Zgłoś