blue_a 30.09.05, 23:37 "Musisz nauczyć się wyć, aby odnaleźć własne stado" CO (JAK?) mówić, aby (nareszcie) usłyszano? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rybolog Re: --Własne stado-- 30.09.05, 23:39 najlepiej to z sensem...i nie to samo co wszyscy inni. Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 na wesoło 01.10.05, 01:02 ale co chcesz by usłyszano ?:) ? i kto powinien usłyszeć ? jakiś duch stada? przywódca? wszyscy ? jacys wybrani ? 50 % stada wystarczy? a może elita stada jak usłyszy ? a poza tym stado słyszy tylko śpi i uwaza to za bodzieć pod-progowy naprawde chcesz ich obudzić żeby opowiedziec o .. CZYM ? opowadanie o sobie innym nie ma sensu -czego sie dowiesz? co do stada to sama jestes stadem komórek niech to stado gada do siebie dopóki się nie dogada spójną osobowością Odpowiedz Link Zgłoś
blue_as_can_be Re: --Własne stado-- 01.10.05, 15:54 blue_a napisała: > > "Musisz nauczyć się wyć, aby odnaleźć własne stado" madrzy ludzie mowia: trzeba przestac szukac, aby znalezc. to powiedzenie wydaje mi sie bardziej przekonujace, niz zacytowana przez Ciebie mysl o stadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
jonaszkowalski Re: aaAAUUUUUUUUuuuuuuuu....!!!!! 01.10.05, 16:55 UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁLLL IIIIIIIIIIIIIIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU AAAAAAAAAAAAAAuuuuuuuuuuuuuuuuuuuŁuuuuuuuuuuuuuUUUUUUUUUuuuuuuuuuuuuuuuuuuu wyjem na całego :)aż ohrypniem Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: --Własne stado-- 03.10.05, 02:03 blue_a napisała: > > "Musisz nauczyć się wyć, aby odnaleźć własne stado" > > CO (JAK?) mówić, aby (nareszcie) usłyszano? truzim - trzeba być s o b ą. Wyrażać siebie, nie wyć "na obcą nutę". I wtedy reszta sama się znajdzie :). ps. i nie czytać głupawych książek ;) choć to w sumie rzecz gustu i podejścia.... więc może inaczej: czytać ale nie sugerować się :) Odpowiedz Link Zgłoś
blue_a Re: --Własne stado-- 03.10.05, 12:40 Poczekaj, która książka jest głupawa? Ta, z której cytowałam? :P ja mam złe zdanie, o ludziach, którzy jej nie chcą :P Książki nie są dla mnie wyrocznią, raczej inspiracją :P Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: --Własne stado-- 03.10.05, 16:40 blue_a napisała: > :P ja mam złe zdanie, o ludziach, którzy jej nie chcą :P > > Książki nie są dla mnie wyrocznią, raczej inspiracją :P naprawdę? ;) Odpowiedz Link Zgłoś