nektarynka77 13.10.05, 11:15 strasznie sie wscieklam po tym jak do mojego M zadzwonila tak zwana dobra przyjacioleczka, a on odbierając telefon powiedział: cześć kochanie. NIe wspomne o buziakach na dzien dobry i dowidzenia. czy przesadzam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paco_lopez Re: czy mi odbiło?? 13.10.05, 12:11 Ciągle przesadzasz. Przesadziłas zostając jego zoną, przesadzasz wściekając się. Zostało ci jeszcze poprzesadzać wkurzając jego podobnie. Już dzis załóż się znim o dobrą kasę, że skoczy lub nie skoczy w bok. Zobaczymy kto wygra. Odpowiedz Link Zgłoś
hasanet Re: czy mi odbiło?? 13.10.05, 15:35 paco_lopez napisał: > Już dzis załóż > się znim o dobrą kasę, że skoczy lub nie skoczy w bok. Zobaczymy kto wygra. Ja nie muszę zobaczać. Wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
hasanet Re: czy mi odbiło?? 13.10.05, 15:36 Co ma wiek do rozumu? Wiem, że powinien, a jednak.. Odpowiedz Link Zgłoś
dj_dlugi Re: czy mi odbiło?? 13.10.05, 18:25 cóż faceci to wieczni łowcy i po prostu czasem się "zapominają". Ważne jest tylko to czy z powodu jednej małej "wpadki" miała byś kończyć coś co może ma jakąś przyszłość? Zdecydowanie przesadadzasz! Odpowiedz Link Zgłoś
amaterasu1 Re: czy mi odbiło?? 13.10.05, 18:30 A co w tym złego, że powiedział 'kochanie'? I buzi buzi??? Przesadzasz.... Ja tak zawsze z moim najlepszym kumplem....(no ale on jest gejem teraz :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jonaszkowalski Re: czy mi odbiło?? 13.10.05, 18:46 całe szczęście że nie przyłapałaś ich na materacu z gejami , ale i tak naślij na nich luke brasi . a co ? Odpowiedz Link Zgłoś
jonaszkowalski Re: czy mi odbiło?? 13.10.05, 18:53 w razie jak luka nie weźmie roboty to może amaterasu weźmie zlecenie :D ps. sorki :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
amaterasu1 Re: czy mi odbiło?? 13.10.05, 18:54 Jooonaaasz! Ty uważaj żebym na Ciebie zlecenia nie wzięła ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jonaszkowalski Re: czy mi odbiło?? 13.10.05, 18:58 ale śmieszne , było cooo? :D a don witek korleone , to muj dziadek przyszywany jest , naprawdę Odpowiedz Link Zgłoś
amaterasu1 Re: czy mi odbiło?? 13.10.05, 19:01 Noooo, nie wątpię, nie wątpię. Ten sam styl :D Odpowiedz Link Zgłoś
rozmunada Re: czy mi odbiło?? 13.10.05, 19:02 amaterasu1 napisała: > Noooo, nie wątpię, nie wątpię. Ten sam styl :D kretynki do roboty Odpowiedz Link Zgłoś
jonaszkowalski Re: czy mi odbiło?? 13.10.05, 19:06 nooooooo , :D :D dziadek witek jest super , a z drugim spotkam się w raju :) nieźle jak na 1 wnuczka , cooooooo :) a , co było na plakacie , los melancholicoss Odpowiedz Link Zgłoś
amaterasu1 Re: czy mi odbiło?? 13.10.05, 19:11 Na plakacie to nie pamiętam, ale obok były ciekawe zdjęcia. No, nieważne :D A co Mafioso taki ciekaw :P ? Odpowiedz Link Zgłoś
jonaszkowalski Re: czy mi odbiło?? 13.10.05, 19:13 biorę zlecenie , na rozamundę :) Odpowiedz Link Zgłoś
jonaszkowalski Re: czy mi odbiło?? 13.10.05, 19:19 :) kapote biore i lecę . no nareszcie w kuchni sobie posiedzę Odpowiedz Link Zgłoś
amaterasu1 Re: czy mi odbiło?? 13.10.05, 19:20 A co, będziesz z niej robić bitki w tej kuchni, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
jonaszkowalski Re: czy mi odbiło?? 13.10.05, 19:23 browar tam mam :) ty , a jak ta dziewczyna , płeć zmieni ( gdzieś o tym czytałem :) to , będzie na ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
amaterasu1 Re: czy mi odbiło?? 13.10.05, 19:28 Nie dość że mafioso, to jeszcze manipulant i dobra, ja tam nie pytam co Ty w tej kuchni chciałeś robić...Spadam stąd zatem, bo jeszcze mnie za współudział zgarną. Miłego wieczoru Jonaszku :) Odpowiedz Link Zgłoś