Dodaj do ulubionych

Czy warto bać się II fazy ???????????????????

16.08.06, 21:56
Chyba nie jestem osamotniona w strachu przed rozpoczęciem fazy II. Strach
napewno powoduje niewiedza i dlatego bardzo proszę o porady. Napiszcie jakie
produkty wprowadzałyście na początku i potem i jak wasze organizmy to
znosiły. Liczę na Wasze doświadczenie!!!!!!!!!!!!!!! JAK ZACZĄĆ???????????
Obserwuj wątek
    • ceres9 Re: Czy warto bać się II fazy ??????????????????? 16.08.06, 23:52
      ja sie boje jak cholera
      • jowsonka Re: Czy warto bać się II fazy ??????????????????? 17.08.06, 09:33
        ja tez i zastanawiam sie, czy nie można być całe życie na I fazie? smile i
        czasami grzeszyć...
        • 1dycha Re: Czy warto bać się II fazy ??????????????????? 17.08.06, 10:05
          Nie można byc całe życie na jedynce, bo jak wam się znudzi jedynkowe jedzenie,
          to się zrobi jojosmile
          Imho na dwójce węgle trzeba wprowadzać:
          1. powoli (tj. np do jednego posiłku dziennie, a. nawet co drugi dzień),
          2. najlepiej zacząć od owoców (ale tych "niskich")
          3. a moja metoda to taka, żeby dodawać po jednym i cały czas sprawdzać wagę
          - generalnie chodzi o to żeby na sobie przetestowaćsmile
          A. I uwaga na chlebki - bo to że jest ciemny nie znaczy że jest pp.
          No to powodzenia.
          • margit.b Re: Czy warto bać się II fazy ??????????????????? 17.08.06, 10:48
            potwierdzam słowa dyszki-mysle ze trzeba obserwowac przy kazdyn wprowadzaniu
            nowych produktow swoj organizm ja wprowadziłam owoce z tej listy
            niskoweglowodanowe np jabłka wprowadziłam stopniowo 2 razy w tygod niu i
            zaczełam dalej chudnąć
            • kot9930 Re: Czy warto bać się II fazy ??????????????????? 17.08.06, 11:22
              Bardzo dziękuję !!!!!!!! Może trochę mi się rozjaśni obraz II.Margit napisz
              proszę o jakej liście mówisz? I o jakim indeksie najlepiej powinny być produkty
              ( do jakiej wartości)PA. DZIĘKI!!!!!!!!!
            • madziuus Re: Czy warto bać się II fazy ??????????????????? 17.08.06, 11:23
              i pamiętaj żebyś nie zniechęciła się jak po przejściu na II fazę przestaniesz
              chudnąć, bo zawsze tak jest wink jednak waga wkońcu ruszy i będziesz chudnąć zdrowo ;]
              • kot9930 Re: Czy warto bać się II fazy ??????????????????? 17.08.06, 11:40
                Masz rację Madziuus!!!!DZIĘKI Będę się trzymać w razie co(załamania) liczę na
                pomoc, jakąś dobrą radę, dobre słowo jak teraz.
                • margit.b Re: Czy warto bać się II fazy ??????????????????? 17.08.06, 13:20
                  mam na mysli indeks glikemiczny ktory zawiera zawartosci weglowodanow iinnych
                  ale to cie najbardziejk powinno interesowac by wprowadzic owoce o najmniejszej
                  zawartosci wegli napewno nie banany czy winogrona ktore wogole szybko
                  przetwarzaja sie na cukier -wejdz w wyszukiwarke i napewno znajdziesz w ksiazce
                  Agatsona tez chyba był ja mam glukometr i sama juz wiem ktore moge a ktore nie
                  • kot9930 Re: Czy warto bać się II fazy ??????????????????? 18.08.06, 15:30
                    Czy dobrze rozumiem, że jeśli chodzi o II fazę to powinno się jeść tak jak w I
                    tylko dodawać np. raz w tyg. owoc lub inny produkt o niskim IG obserwując
                    organizm(wagę)i potem zwiększyć częstotliwość np.co drugi dzień.????????? Co
                    jeszcze??????????
                    • margit.b Re: Czy warto bać się II fazy ??????????????????? 18.08.06, 15:34
                      tak mozna rozumieć kotku
                      • madziuus Re: Czy warto bać się II fazy ??????????????????? 18.08.06, 15:54
                        ja mysle ze raz w tygodniu to przesada suspicious częsciej mozesz...tongue_out
                        • kot9930 Re: Czy warto bać się II fazy ??????????????????? 19.08.06, 11:14
                          W takim razie będę próbować od środy. Dzieki!!!!!!!!!! Trzymzjcie kciuki!!!!!!!!

Jeśli macie jakieś jeszcze istotne wskazówki - a napewno macie - to czekam,
                          piszcie!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka