imagiro Re: Alaaa, gdzie jesteś? nt 14.10.05, 16:32 cichaj, jak bizony wydoi to jej zezwole na moj laptap ... Odpowiedz Link Zgłoś
sher-man Re: Alaaa, gdzie jesteś? nt 14.10.05, 16:35 a slyszales ze bizony zagraaja zubrom?? :D Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Alaaa, gdzie jesteś? nt 14.10.05, 16:38 rzubrom nie zubrom ... nie szeplen ... Odpowiedz Link Zgłoś
sher-man Re: Alaaa, gdzie jesteś? nt 14.10.05, 16:57 szeplenie poprawnie :D a ty swoje bizony amerykanske trzymoj z dala od noszych zobrow! HEJ! hihi Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Alaaa, gdzie jesteś? nt 14.10.05, 17:11 widze, ze blada twarz z Polski szykuje sie na wojenke ... hm ? odkopywac toporek ? gebe wymazac po wojennemu ? Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Alaaa, gdzie jesteś? nt 14.10.05, 17:16 Spóźniłeś się. Już Ci specjaliści od proszku zwinęli. Ale odkop - trochę ich porąbiesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
sher-man ja bede jak leon zawodowiec 14.10.05, 17:29 Zwisze sie z drzwi z kalachami pod pacha i o paprotce pamietac bede. Zywej mnie nie wezma! Odpowiedz Link Zgłoś
sher-man uwazaj no hej! chlopcze z usa! 14.10.05, 17:28 Hej! bo po mojej stroneczce ludzie z mafiji stojom, hej! a jak wolisz uwazaj no bracie.. bo z siostra zadzierasz co z padre leone przy jednym stole psagetti jadla.. eee? i uwwaaaazaj no...chlopcze.... bo pappa nie lubi jak mu sie filie straszy...eee? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix.szkrab Re: Alaaa, gdzie jesteś? nt 14.10.05, 17:51 ja sie z alaaa zegnam, w dniu dzisiejszym sprawa została przekazana tam, gdzie juz dawno powinna byla zostac przekazana bywajcie Odpowiedz Link Zgłoś