dolly10 25.10.05, 16:06 Podajcie mi argument, dlaczego głosowaliście na Tuska? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eary Re: do głosujących na TUSKA!! 25.10.05, 16:21 liberał, nie zapatrzony w przeszłość tylko przyszłość, nie ma brata bliźniaka, reprezentacyjny, rozumiał potrzebę poprawyu warunków gospodarczych. nie obiecywał mieszkań z nikąd dla każdego, nie używał sformułowań typu: spie.. dziadu, ma miłą aparycję, nie wzbudza wrazenia ze rozmawia się z prokuratorem, nie poparło go radio maryja ani nie przekazał mu głosów lepper. Nie obiecywał lepperowi zadnych stanowisk i wieeeele innych Odpowiedz Link Zgłoś
drak62 Re: do głosujących na TUSKA!! 25.10.05, 16:21 Dlatego, że oddaję państwu sporo pieniedzy (podatki, ZUS i inne) a otrzymuje w zamian bardzo niewiele. Dlatego że nie chcę aby urzędasy decydowały o moim życiu w takim stopniu jak do tej pory. Odpowiedz Link Zgłoś
fati02 Re: do głosujących na TUSKA!! 25.10.05, 16:25 1) Zapowiedzi liberalizmu gospodarczego: to najlepszy sposob aby dlugofalowo osiagnac dobrobyt 2)Nie jest ksenofobem. Nie ma koligacji z Radiem Maryja. Nie boi sie gejow i wolnosci obywatelskich 3)Jest otwarty na swiat i nowe koncepcje. Mysle, ze nie podlizywalby sie Ameryce rzucajac malo dyplomatyczne hasla w kierunku a)Rosji b)Niemiec c)EU (z ktorymi powinnismy wspolpracowac tzn. isc na kompromis) P.S. am nadzieje, ze program Kaczynskiego to tylko zapowiedzi, bo takich politycznych glupot przeciez nie mozna robic :) Odpowiedz Link Zgłoś
fati02 Re: do głosujących na TUSKA!! 25.10.05, 16:28 no tez i miejmy nadzieje ze jego konkurent u wladzy na slonce z motyka nie ruszy... Odpowiedz Link Zgłoś
mxp4 Re: do głosujących na TUSKA!! 25.10.05, 20:00 Re: do głosujących na TUSKA!! Autor: fati02 Data: 25.10.05, 16:25 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- 1) Zapowiedzi liberalizmu gospodarczego: to najlepszy sposob aby dlugofalowo osiagnac dobrobyt 2)Nie jest ksenofobem. Nie ma koligacji z Radiem Maryja. Nie boi sie gejow i wolnosci obywatelskich 3)Jest otwarty na swiat i nowe koncepcje. Mysle, ze nie podlizywalby sie Ameryce rzucajac malo dyplomatyczne hasla w kierunku a)Rosji b)Niemiec c)EU (z ktorymi powinnismy wspolpracowac tzn. isc na kompromis) P.S. am nadzieje, ze program Kaczynskiego to tylko zapowiedzi, bo takich ---------------------------------------------------------- za to ma koligacje z komuchami a jego rodzina ma niejasna przeszlosc Odpowiedz Link Zgłoś
fati02 Re: do głosujących na TUSKA!! 26.10.05, 08:14 A jestes pewien ze twoj pra, pra, pra dziadek w przedszkolu nie przejawial rozowych sympatii politycznych??? Reczysz za wszystkich swoich przodkow? Odpowiedz Link Zgłoś
joasia.sadowska Re: do głosujących na TUSKA!! 27.10.05, 10:13 bylaby dla ciebie jasna gdybys lepiej znal/a historie. Odpowiedz Link Zgłoś
dolly10 Re: do głosujących na TUSKA!! 27.10.05, 15:34 Czepiacie się u Kaczyńskiego takich pierduł, że aż śmieszne to jest. Wymyślacie takie płytkie argumenty, bo chyba sami nie wiecie, czego by się tu przyczepić. Odpowiedz Link Zgłoś
b-beagle Re: do głosujących na TUSKA!! 25.10.05, 16:35 Bo nie obiecywał gruszek na wierzbie Odpowiedz Link Zgłoś
zosiulka Re: do głosujących na TUSKA!! 25.10.05, 17:11 Bo nie przemawiał do ludzi jakby stał na "partyjnej trybunie", bo jest inteligentny, bo mu ufam, bo ma zbliżone do moich poglądy itp,itd... A przede wszystkim: BO NIE JEST BRATEM KACZYŃSKIM!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dziur.tkacz prosze: 25.10.05, 17:13 glosowalismy na NORMALNOSC, a nie cudacznosc z receptami rodem z II. RP i PRL. Odpowiedz Link Zgłoś
shachar Re: do głosujących na TUSKA!! 25.10.05, 17:21 bo ma normalny, nie zaciety wyraz twarzy, bo Kaczynski wyglada na zawzietego,zyjacego w swojej glowie fanatyka,z ktorym chyba nie moglabym sie zaprzyjaznic,nie ufam mu, sprawia na mnie wrazenie malego czlowieka o rozrosnietym ego, sorry, moze to stereotyp, zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
dolly10 Re: do głosujących na TUSKA!! 25.10.05, 17:39 Nie rozumiem, co wg Was ma wspólnego wyraz twarzy do rządzenia krajem. Czy uważacie, że to, że Tusk jest przystojniejszy, to lepiej by rządził????? To ABSURD!!!! Oczywiście nie mówię do wszystkich, ale niektórzy takie właśnie odali argumrnty (żałosne). Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: do głosujących na TUSKA!! 25.10.05, 17:52 do tego co powiedzieli przedmowcy - bo nie podobala mi sie wizja panstwa nakreslona przez Kaczynskiego. Ja natomiast chcialabym wiedziec dlaczego Ty glosowalas na Kaczynskiego? ps. to moj 13 wpis w tym watku.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mxp4 Re: do głosujących na TUSKA!! 25.10.05, 20:07 dolly10 napisała: > Nie rozumiem, co wg Was ma wspólnego wyraz twarzy do rządzenia krajem. > Czy uważacie, że to, że Tusk jest przystojniejszy, to lepiej by rządził????? > To ABSURD!!!! Oczywiście nie mówię do wszystkich, ale niektórzy takie > właśnie odali argumrnty (żałosne). To jest wlasnie taki durny narod! Oceniaja kandydatow po wygladzie a nie po tym co ma w glowie i po programie. Ma byc reprezentacyjny a reszta sie nie liczy. Durny glupi polaczyna jeden z drugim maja takich prezydentow na jakich zasluguja.Wyraz twarzy im sie nie podoba, wzrost! Bosssz coza durnie. Daria z USA Odpowiedz Link Zgłoś
rootka Re: do głosujących na TUSKA!! 30.10.05, 16:10 prezydent nie rzadzi, prezydent glownie reprezentuje Odpowiedz Link Zgłoś
hellaa Re: do głosujących na TUSKA!! 25.10.05, 17:52 Bo obawiałam się rządów Kaczyńskich. Odpowiedz Link Zgłoś
dolly10 Re: do głosujących na TUSKA!! 25.10.05, 17:59 A dlaczego się obawiałaś?? Przeczytałaś chociaż program obu kandydatów?? Porównałaś?? I zastanowiłaś się co będzie lepsze dla ogółu?? Odpowiedz Link Zgłoś
moc_ca Re: do głosujących na TUSKA!! 25.10.05, 18:07 dolly10 napisała: > Podajcie mi argument, dlaczego głosowaliście na Tuska? No już, już ... wygrał Twój kandydat a nam jest przykro, OK? Ja nie głosowałam na Kaczyńskiego bo .. nie mieszczę się w tej ramce w której siedzą Ci którzy na niego głosowali, oglądałaś podsumowania wyborcze? To wiesz o czym mówię. Odpowiedz Link Zgłoś
dolly10 Re: do głosujących na TUSKA!! 25.10.05, 18:12 do moc_ca Nie napisałam tego pytania ironicznie. Napisałam je, ponieważ słyszała wiele dziwnych argumentów typu: bo nie podoba mi się twarz Kaczora. Dla mnie to nie jest argument, dlatego chciałam się dowiedzieć czegoś sensownego. Dziękuję, za wszystkie odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
shachar Re: do głosujących na TUSKA!! 25.10.05, 19:09 dolly10, powiedz, ze nie jestes 10tym klonem, ze rozumiesz subtelna roznice miedzy wyrazem twarzy Hitlera, Georga Constanzy, a np Dalajlamy czy Ireny Santor :))))nie chodzi o zaden konkurs pieknosci... Odpowiedz Link Zgłoś
dolly10 Re: do głosujących na TUSKA!! 25.10.05, 19:40 Z tego co tu czytam, to w niektórych przypadkach wyraźnie chodzi o konkurs piękności. Polecam wybory Miss!!! Odpowiedz Link Zgłoś
shachar Re: do głosujących na TUSKA!! 25.10.05, 20:05 oj dolly,ales sie uparla :)) zadajesz pytanie, a potem wiesz lepiej od wszystkich ,o co chodzi, a o co nie chodzi :) trudno ci ochlonac po emocjach wyborczych? bo jakos mnie stresuja te wykrzykniki w twoich postach..:) spoko, twoja kaczka wygrala, moja przegrala, game is over. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia69 Re: do głosujących na TUSKA!! 25.10.05, 18:22 fajnie wyglada w stringach Odpowiedz Link Zgłoś
dolly10 Re: Bo nie był Kaczyńskim n/t 25.10.05, 19:03 no tak, to rzeczywiście jest zajebisty argument. brawo!! Odpowiedz Link Zgłoś
baba_ta_sama Re: Bo nie był Kaczyńskim n/t 25.10.05, 19:08 Wcale nie glupi. Wez pod uwage to, co wyzej :) A wtedy to brawo bedzie miec inna wymowe. :) Odpowiedz Link Zgłoś
warszawa75 Re: do głosujących na TUSKA!! 26.10.05, 12:16 bo nie był tak ........ jak Kaczyński, nie obiecywal "złoych gór" nie mial NIC wspólnego z Radiem Maryja!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: do głosujących na TUSKA!! 26.10.05, 15:41 a co mial ? kilka odpowiedzi w formie zdan nie negatywnych plizzz M. PS co za szczescie ze nie musze w Pl glosowa ! Choc i tu juz krecka dostaje :-( Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: do głosujących na TUSKA!! 27.10.05, 18:25 > a co mial ? kilka odpowiedzi w formie zdan nie negatywnych plizzz Właśnie wychodzi na to, że Tusk jako taki nie budził w większości swoich wyborców wielkiego entuzjazmu, ale był jedyną alternatywą dla Kaczyńskiego. Ja sam tak rozumowałem i chyba było takich wielu. Odpowiedz Link Zgłoś
jpsi Bo gdyby... 26.10.05, 16:22 Bo gdyby powiedzial "spieprzaj dziadu" do Putina, to nie mialbym do czego wracac na swieta. Po co mi prezydent ktory nie umie nad soba panowac, ktory jest arogancki, chamski i ma kiepska dykcje? Odpowiedz Link Zgłoś
dolly10 Re: Bo gdyby... 26.10.05, 22:10 A słyszałaś jak Tusk sepleni?? I on, może ma świetną dykcję?? Odpowiedz Link Zgłoś
jmx wady wymowy 26.10.05, 23:45 www.sianow.pl/szczeglino/ewa1.htm Poczytaj sobie o wadach wymowy, bo to co robi Tusk nie ma nic wspolnego z seplenieniem (a takze z brakiem dykcji). Odpowiedz Link Zgłoś
jpsi Re: Bo gdyby... 28.10.05, 00:48 Slyszalem o agresji. Jaki pan taki kram. Nie slyszalem, zeby Tusk powiedzial 'spieprzaj dziadu', poza tym, z Putinem nie bedzie rozmawial po Polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
kardiolog Re: do głosujących na TUSKA!! 27.10.05, 15:43 Bo nigdy, dopoki zyje, zyciem nie zaglosuje na radykalna nacjonalistyczna prawice. kardiolog Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: do głosujących na TUSKA!! 27.10.05, 18:39 O i to jest bardzo rozsądny powód. Kaczyński jest faszystą. Tusk - aczkowlwiek nie zgadzam się z nim w praktycznie żadnej kwestii - faszystą nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
elissa2 Re: do głosujących na TUSKA!! 28.10.05, 00:21 Nasz nowy prezydent, naszego dość dużego kraju (prawie 10 razy większego niż np.Holandia) ma tytuł profesora, jest mężem kobiety która zna kilka języków obcych; ba, dorabiała korepetycjami ... A on nie zna żadnego języka obcego. Odpowiedz Link Zgłoś
qw5 Re: do głosujących na TUSKA!! 30.10.05, 13:29 Mam wiele, ale skoro prosisz o jeden , to podam najprostszy. Tu gdzie mieszkam od kilkunastu lat (czyli od początku) rządzi PO, a skoro tak jest i wygląda to wszystko nieźle, to o czymś to świadczy. Odpowiedz Link Zgłoś
mosze_singer Re: do głosujących na TUSKA!! 30.10.05, 13:36 elektorat negatywny jacka i placka Odpowiedz Link Zgłoś
rootka Re: do głosujących na TUSKA!! 30.10.05, 16:08 w przeciwienstwie do Kaczynskiego mowi po angielsku i lepiej wyglada. Odpowiedz Link Zgłoś
mosze_singer Re: do głosujących na TUSKA!! 30.10.05, 16:23 rootka napisała: > w przeciwienstwie do Kaczynskiego mowi po angielsku tu się niestety mylisz, Donald nie mówi po angielsku jednakowoż magister bez znajomości j. ang. to jeszcze jakoś jestem sobie w stanie wyobtazić, ale profesor?????? nie mam pojęcia jakim cudem on zostal profesorem. to jest niemozliwe! >i lepiej wyglada. :D Odpowiedz Link Zgłoś