roberro 27.10.05, 09:09 Czy ktoś korzystał z tego typu terapii? Co o niej sądzicie? Czy jest ona efektywna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spiral_architect Re: Terapia GESTALT ? 27.10.05, 09:11 Dla kazdego skutkuje inny rodzaj terapii. Gestalt jest raczej programem rozwoju niż terapią. Niespecjalnie jest zalecany do problemów głębszych. Sprawdza sie w przypadku ludzi dobrze funkcjonujacych na co dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
psyche29 Re: Terapia GESTALT ? 27.10.05, 11:20 gestalt, ma na uwadze nauke odczuwania siebie "tu i teraz", związów jakie zachodzą pomiędzy człowiekiem a jego otoczeniem zewnętrznym i pod tym względem jest skuteczne w obecnych zabieganych czasach. natomiast odnośnie efektywności, to zależy co chcesz osiągnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
mapta Re: Terapia GESTALT ? 27.10.05, 11:28 ja przeszlam przez nia i jestem bardzo zadowolona, bardzo mi pomogla. :) Odpowiedz Link Zgłoś
jula09 Re: Terapia GESTALT ? 27.10.05, 18:16 Nigdy o niej nie słyszałam i też jestem zadowolona. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś