Dodaj do ulubionych

Jak podniecic faceta?

IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.01, 20:07
... ktory nie lubi seksownych ciuszkow, jest niespecjalnie romantyczny, nie
lubi nic o tematyce erotycznej, nie za bardzo jest pruderyjny, a twierdzi, ze
mu w łóżku "w sumie dobrze"?
Tylko ze mnie raz na miesiac zbyt dobrze nie jest...
Obserwuj wątek
    • malwinamalwina Re: Jak podniecic faceta? 30.07.01, 14:46
      rozpaczliwie to brzmi - mam ochote ci doradzic abys mu czytala przedtem deklaracje podatkowa
      ...wyglada na to ze ma odmienne stimulis (albo pismo swiete, czekaj , czekaj o ile dobrze pamietam to
      stary testament jest niezwykle hot ! sprobuj !)
    • Gość: mysz Re: Jak podniecic faceta? IP: *.punkt.pl 30.07.01, 16:44
      kochacie się tylko raz na miesiąc? a ile razy próbowałaś z tą bielizną? może
      zbyt mało...
      a może, kurde, może on kogoś ma
      • Gość: Janek Re: Jak podniecic faceta? IP: *.ipartners.pl 30.07.01, 16:56
        Typowe dla kobiet: zaraz kogoś ma. Facet po prostu wpadł w rutynę, jedna z win
        mężczyzn.
        Pozdrowienia
        • Gość: a Re: Jak podniecic faceta? IP: 192.168.31.* / *.nasze.pl 30.07.01, 20:54
          Ha, ha, ha, jak można wpaść w rutynę robiąc to raz na miesiąc??????
    • Gość: gadula Re: Jak podniecic faceta? IP: *.ym1.on.wave.home.com 30.07.01, 21:19
      Zaproś koleżanki.
      • Gość: Janek Do A IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.01, 21:37
        Właśnie dlatego, że ma bez problemu dostęp do seksu non stop, wpadł w rutynę.
        Nie chce mu się, bo ma na wyciągnięcie ręki. Jest to jakiś rodzaj rutyny - nie
        musi się już (w swoim mniemaniu) starać. A powinien.
        Pozdrowienia
      • Gość: U Re: Jak podniecic faceta? IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 11.08.01, 07:36
        Nie mam ochoty na kolezanki, w ogole nie jest tak, ze mnie sie chce non stop.
        Sa czasem wyjatki, ze nie mam ochoty...
    • Gość: Matylda Re: Jak podniecic faceta? IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.01, 13:58
      Pogadaj z nim o tym. Zapytaj dlaczego "tylko raz na miesiąc" i co go podnieca
      (może coś się zmieniło w tym względzie). Dobrze, gdybyś umówiła się z jakimś
      kolegą, o którego jest zazdrosny. To przeważnie daje mężczyznom do myślenia i
      wyostrza im apetyty.
      Powodzenia
      • Gość: Janek Re: Jak podniecic faceta? IP: *.ipartners.pl 31.07.01, 14:20
        Raczej się wkurzy, radzę po prostu niewinny flirt z tym kolegą. To powinno
        wystarczyć. Chociaż między Wami i tak z tego powodu może być trochę głośno.
        Pozdrawiam
    • Gość: kuba Re: Jak podniecic faceta? IP: 192.168.0.* / *.pradnik-czerwony.sdi.tpnet.pl 31.07.01, 14:29
      wsadż mu nos do swojej pochwy i każ mocno pociągać
      • Gość: papuś Re: Jak podniecic faceta? IP: 192.168.0.* / *.pradnik-czerwony.sdi.tpnet.pl 31.07.01, 14:33
        i jeszcze wyliż go /całego/
    • nel Re: Jak podniecic faceta? 31.07.01, 20:57
      Chryste!!!
      Po prostu powiedz, że raz na miesiąc to dla Ciebie za mało!
      • Gość: Janek Do Nel IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 00:08
        Czy temat jest dla Ciebie zbyt wstrętny? Niektóre kobiety lubią to trochę
        częściej niż raz w miesiącu. Co w tym dziwnego? I po co tu wzywać Boga?
    • Gość: Wenus Re: Jak podniecic faceta? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 00:10
      Poczytaj mu 2 część "Mężczyźni są z Marsa kobiety z Wenus"
    • Gość: zz Re: Jak podniecic faceta? IP: *.ciop.waw.pl 01.08.01, 16:03
      powiedz ze teraz miesiac ma 7 dni
      • Gość: Zabusia Re: Jak podniecic faceta? IP: *.CMB2.splitrock.net 02.08.01, 00:38
        Kochana,
        kopnij go w dupe i to szybko.
        Zycie Ci ucieka. Nie trac czasu na impotenta, tylko poszukaj sobie
        zdrowego, normalnego chlopa.
        Wierz mi, to bardzo dobra rada.
        :-)
        • Gość: Janek Do Zabusi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.01, 01:07
          Krótko, zwięźle, radykalnie. Ale może tem męski przypadek da się jeszcze
          uzdrowić?
          Pozdrowienia
          • malwinamalwina Re: Do 02.08.01, 09:41
            uzdrawia lekarz !
            odczepcie sie od kobiet - i czym to jeszcze trzeba byc by was zniesc !
            niech zyja zdrowi mezczyzni !
            • Gość: janek Do Malwiny IP: *.ipartners.pl 02.08.01, 11:36
              Czyżbyś lubiła zabawę w doktora? Aby być zdrowym, trzeba być uleczonym.
              Pozdrowienia nad Sekwanę
      • Gość: U Re: Jak podniecic faceta? IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 11.08.01, 07:37
        7 dni?! Zebym sie kochala raz na rok??? Ratunku!!!
    • Gość: 69 Re: Jak podniecic faceta? IP: *.3miasto.net 02.08.01, 11:47
      a może przez cyferki
    • Gość: adox Re: Jak podniecic faceta? IP: *.ppp.eranet.pl 03.08.01, 15:36
      no to masz problem, ja ze swoim facetem jestem już 6 rok i jakoś nie znudziły
      się nam łóżkowe zabawy ( często zreszta wcale nie łóżkowe ) Jesteśmy wciąż dla
      siebie atrakcyjni a po jakimś czasie wystarczyło spojrzenie i już wiedzieliśmy
      co jest grane. A podnieca mnie poprostu jego widok. Czasmi dla jaj próbujemy
      męską bieliznę erotyczną ale w ogóle nie jest nam potrzebna taka stymulacja.
      Jesteście chyba raczej napewno :) niedopasowni.
      Wspólczuję
      • Gość: Aaa Re: Jak podniecic faceta? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.01, 00:23
        A czy ciąża partnerki jakoś szkodzi facetom na potencję? Ja nie umiem namówić
        swojego na seks odkąd zaszłam w ciążę - przestało mu to nagle sprawiać
        przyjemność i już. Czy to normalne? I czy minie?
        • Gość: Janek Do Aaa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.01, 00:36
          Może boi się, że zrobi Ci jakąś krzywdę. Poza tym trudno psychicznie robić
          to "przy dzieciach".

Pozdrowienia
          • Gość: Aaa Re: Do Janka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.01, 01:03
            Hmmmm, On jakoś podobnie to argumentuje (ale dopiero teraz, gdy ciąża jest już
            widoczna, wcześniej na pytanie dlaczego tak mu się nagle odechciało,
            odpowiadał "nie wiem"). Dziękuję za podpowiedź, Janku - skoro poza moim
            mężczyzną, jeszcze jakiemuś przyszło do głowy, że seks z kobietą w ciąży to
            kochanie się "przy dzieciach", to może to nie jest czcza wymówka (aczkolwiek
            nadal nie rozumiem tego stanowiska, ale to już zupełnie inna sprawa). Pozdrawiam
      • Gość: U Re: Jak podniecic faceta? IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 11.08.01, 07:33
        A, fakt, nie napisalam. Ja jestem juz ponad 8 lat z tym facetem. Na poczatku,
        jeszcze nawet w szostym roku zwiazku chyba tez, wszystko bylo dokladnie tak,
        jak opisujesz...
        • Gość: Janek Do Aaa IP: *.ipartners.pl 11.08.01, 12:17
          Przyszło mi do głowy, że chodzi o to, że on nie chce zrobić Ci jakiejś krzywdy.
          No wiesz okazały członek i kobieta w ciąży. Facet jest ostrożny. Poza tym
          milość z kobietą w ciąży: chyba trzeba być bardziej ostrożnym. Szalony seks już
          trochę odpada. A może się mylę, nie wiem.
          Ale jest też mniej wesołe wytłumaczenie. Może po prostu jako kobieta w ciąży
          stajesz się dla niego mniej atrakcyjna. Ale nie przywiązuj zbyt wielkiej wagi
          do tego ostatniego zdania.

Pozdrawiam i życzę najlepszego za te kilka miesięcy
    • Gość: Kocianna Re: Jak podniecic faceta? IP: 157.25.92.* 14.08.01, 16:27
      Ja mam podobny problem. Moj facet ciągle jest zestresowany, zmeczony, a na dodatek ciagle boi się
      ewentualnych dzieci, za kazdym razem pyta, czy na pewno w tym miesiącu nie zapomniałam pigułki.Jedyna
      metoda to wywieźć go na weekend gdzies, gdzie nie ma szefa, komputera i komorki. A przez cały tydzień spać w
      piżamie w króliczki, i dopiero w sobotę zmienic ją na czarne koronki....
      • Gość: U Oj! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.01, 16:47
        A ja myslalam, ze to tylko moja przypadlosc... wszystko byloby OK, ale nawet na
        takim wyjezdzie moj facet sie stresuje, czy nas ktos aby wlasnie nie okrada,
        czy bezpicznie, czy nie ma komarow, czy... sama juz nie wiem. A koronki w
        sobote pewnie by przespal, zmeczony tym stresem...
        Moze ironizuje, ale serio tak to juz widze...
    • yellow Re: Jak podniecic faceta? 16.08.01, 07:53
      A moze sprobuj przekory? Teraz Ty nie miej ochoty prawie nigdy. Na mojego
      faceta to dziala, napalony jest w koncu, jak malo kiedy. Powodzenia!
      • Gość: mutka Re: Jak podniecic faceta? IP: 156.17.187.* 17.08.01, 12:52
        Tak to dobry sposób.Przetrzymaj ten dzień jego ochoty.Może faktycznie mu
        sie "nazbiera" i wtedy ....Powodzenia!
        • Gość: cyniczny Re: Jak podniecic faceta? IP: *.polkomtel.com.pl 17.08.01, 13:03
          Gość portalu: mutka napisał(a):

> Tak to dobry sposób.Przetrzymaj ten dzień jego ochoty.Może faktycznie mu
          > sie "nazbiera" i wtedy ....Powodzenia!

no coz powiem szczerzez jako mezczyzna
          ze to jest naprawde dobry pomysl. Niestety nasz gatunek tak ma ze
          ciagle chce zdobywac:-)) moja narzeczona (wkrotce zona) tez to odczula,
          przez pierwsze miesiace kochalismy sie jak wariaci, gdzies po poltora roku
          przetsalem odczuwac potrzebe seksu co dwa dni, pytala czy znudzila mi sie, a ja
          kochalem ja tak samo mocno. W koncu zrozumielismy ze lepiej rzadziej ale wtedy
          gdy naprawde obydwoje mamy ochote( rzadko ale z klasa:-))) Teraz czasem jakis
          malenki drobiazg potrafi mnie bardzo szybko podniecic( ostatnio zalozyla
          ponczochy achhhhhh!!!) Tak wiec mysle ze wszystko nalezy stosowac z umiarem i
          wybic sobie z glowy stereotyp ze "facet moze zawsze".
          Pozdrawiam

• Gość: muniek Re: Jak podniecic faceta? IP: *.*.*.* 17.08.01, 15:50
            moze moze , chyba ze nie chce...
            a tak na marginesie nie potrzeba zadnych fatałaszkow
            na moze za 20 lat...
            PS
            z kims w tym duacie jest cos nietak
            • Gość: Aguś Re: Jak podniecic faceta? IP: 10.2.5.* / *.Elektron.pl 30.08.01, 13:01
              przeżłam to samo, rozstaliśmy się i teraz wiem że to był najlepszy pomysł. Tyle
              że nie jest to najłatwiejszy sposób. Popieram również to, że możesz spróbować i
              tym razem Ty nie mniej ochoty. To faktycznie działa, tylko co dalej?
    • Gość: asia Re: Jak podniecic faceta? IP: *.*.*.* 30.08.01, 10:14
      Osobiscie tez uwazam, ze z tym facetem cos nie w porzadku.
      Choc nikt sie nie zastanowil... uczucia sa wazniejsze niz ciuszki. Jak nie ma
      uczuc to zadne koronki nie pomoga.
    • Gość: Dayla Re: Jak podniecic faceta? IP: *.chello.pl 14.09.01, 22:50
      A może powinnaś postarać się o kochanka..? Jeżeli dasz swojemu mężczyźnie do
      zrozumienia, że masz jakieś, tylko i wyłącznie, sobie znane sprawy, będziesz
      tajemnicza, radosna i oziębła wobec niego - zacznie walczyć. Gwarantowane. W
      facetach siedzi duch wojownika. Poza tym, kochanek świetnie działa na poprawę
      nastroju, powoduje, że dostajesz kopa do życia, w którym wszystko obrzydło.
      Jest jednak niebezpieczeństwo, że to Ty stracisz ochotę na sex ze swoim
      mężczyzną.
      • Gość: nikita22 Re: Jak podniecic faceta? IP: *.mega.net.pl 15.09.01, 02:16
        Ja to nie mam z tym problemu, nie mam faceta, jak mialam to nikt sie za mna nie
        ogladal, a teraz jak go nie ma to moge wybierac. Ale po co zeby za miesiac
        znowu uslyszec ze mu sei niechce. KObieto kopnij go w dupe i zyj wolno, jak
        masz ochote na sex idziesz do baru i sobie wyrywasz, nagle bedzies zmiec
        facetow na peczki, zwlaszcza jak bedziesz niedostepna. Twoja dupa- twoj wybor-
        nie trzymaj sie jednego. twoj facet Nie daje ci zadowolenia. znajdz se nowego.
        • Gość: renka Re: Jak podniecic faceta? IP: *.sympatico.ca 15.09.01, 08:18
          Nie wszyscy musza od razu jak kroliki , szybko i bez przerwy. Poped seksualny
          jest tak samo indywidualny jak kolor oczu.Ale sproboj moze starego tricku: zrob
          pyszna kolacje z jego przysmakami i sprobuj potem. Pilnuj tylko, aby sie nie
          objadl za duzo.Chleb podaj w malenkich kawaleczkach.Proponuje ci ten jadlospis:
          golabki, bigosik(malo), troszke kiszki kaszanki i pare pierozkow z miesem,
          chrupiacych, z podsmazanym boczkiem. Do tego piwko (zimne i dobre), jedno!Bez
          deseru, za to z muzyka , raczej spokojna, jego ulubiona.Dla siebie wybierz to,
          co TY lubisz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka