imagiro 08.11.05, 16:36 nigdy nie bylem w USA ani nawet w Slowacji ... to moj kompleks nizszosci podpowiadal mi te fanaberie o Wodzu Indian ... chcialem cos znaczyc, choby na tym forum ... nie gniewajcie sie ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatrix.szkrab Re: Oszukiwalem Was, jestem z Wieliczki ... 08.11.05, 16:36 jeszcze płeć żeńska i OK Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Oszukiwalem Was, jestem z Wieliczki ... 08.11.05, 16:40 z tym to gorzej ... uwielbiam plec zenska, sam pozbawionym jej slodkosci ... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix.szkrab Re: Oszukiwalem Was, jestem z Wieliczki ... 08.11.05, 16:43 nie to nie tak ty masz ciało kobiety, dusze nawet nie mezczyzny tylko "mezczyzny jakim chcialabys byc" "konflikt płci" Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Oszukiwalem Was, jestem z Wieliczki ... 08.11.05, 16:46 troszke jasniej beatriksiu, mam problemy z wykumaniem o co ci chodzi. z tego co mi zierkalo co rano podpowiada, to cialo mam meskie ... a i dusza pewnie tez meska, skoro kazda laske od stop do glow mierzy wzrokiem niebezpiecznym ... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix.szkrab Re: Oszukiwalem Was, jestem z Wieliczki ... 08.11.05, 16:47 Przystojny blondyn, typ Szweda o tym często wspominałaś. Wyimaginowany blondyn, którym chciałabyś być: łagodny wyglad z duszą i sercem brutala Odpowiedz Link Zgłoś
moc_ca Re: Oszukiwalem Was, jestem z Wieliczki ... 08.11.05, 16:40 imagiro napisał: > nigdy nie bylem w USA ani nawet w Slowacji ... to moj kompleks nizszosci > podpowiadal mi te fanaberie o Wodzu Indian ... chcialem cos znaczyc, choby na > tym forum ... nie gniewajcie sie ... Mój Boże .... he he he Cóż bez Ciebie byłoby warte to forum, imagine...? ad rem Ja się nie gniewam. I tak Cię lubię, kochany Indiański Wodzu!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-))) A co tam w Żupach Solnych? Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Oszukiwalem Was, jestem z Wieliczki ... 08.11.05, 16:43 nie wiem co w Zupach Solnych, ja tam nie sole .... buahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix.szkrab Re: Oszukiwalem Was, jestem z Wieliczki ... 08.11.05, 16:44 anna nie widzisz, że już dość Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Oszukiwalem Was, jestem z Wieliczki ... 08.11.05, 16:47 czy ktos uwierzyl i czuje się zawiedziony ? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix.szkrab Re: Oszukiwalem Was, jestem z Wieliczki ... 08.11.05, 16:49 kompromitacja forum, które i tak nie miało zbyt wysokich not a szkoda, gazeta kojarzy sie z najbardziej poczytnym pismem Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Oszukiwalem Was, jestem z Wieliczki ... 08.11.05, 16:49 maureen2 napisała: > czy ktos uwierzyl i czuje się zawiedziony ? ja...strasznie..;( Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix.szkrab Re: Oszukiwalem Was, jestem z Wieliczki ... 08.11.05, 16:51 ala-a to ty tu podobno dowodzilas, co widac po ryjku przy loginie. wiec nie probuj ze znaczkiem moderatorki sciemniac bo ta buzka przy loginie to twoja szkarłatna litera Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Oszukiwalem Was, jestem z Wieliczki ... 08.11.05, 16:52 beatrix.szkrab napisała: > ala-a to ty tu podobno dowodzilas, co widac po ryjku przy loginie. wiec nie > probuj ze znaczkiem moderatorki sciemniac bo ta buzka przy loginie to twoja > szkarłatna litera przyznaje sie ...do wszystkiego...oki? Odpowiedz Link Zgłoś
moc_ca Re: Oszukiwalem Was, jestem z Wieliczki ... 08.11.05, 16:57 Ty, ala-a, masz bardziej przesrane niż ja. Ja jestem tylko "anią" a Ty masz dodatkowo ryjek przy loginie i buźkę ze szkarłatną literą! :-))) hehehehehehehehehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix.szkrab Re: Oszukiwalem Was, jestem z Wieliczki ... 08.11.05, 16:58 jako moderator masz wybór czy z ryjkiem czy bez Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Oszukiwalem Was, jestem z Wieliczki ... 08.11.05, 17:00 moc_ca napisała: > Ty, ala-a, masz bardziej przesrane niż ja. Ja jestem tylko "anią" a Ty masz > dodatkowo ryjek przy loginie i buźkę ze szkarłatną literą! :-))) > hehehehehehehehehehehehehe ;)))trzeba bedzie jakos sie z tym pogodzic;)) najwazniejsze ze ,wybaczyc chca;)) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix.szkrab Re: Oszukiwalem Was, jestem z Wieliczki ... 08.11.05, 16:57 nie powiem, że to moje słowa, bo skłamie, ale zachwycona byłaś filmem "leon zawodowiec" i postacią, jaką odegrał tam Gary Oldman a obejrzyj "szkarłatną literę" tam też zobaczysz G.Oldmana Odpowiedz Link Zgłoś
cham.zawsze.ten.sam Re: Oszukiwalem Was, jestem z Wieliczki ... 08.11.05, 17:03 nigdy nie bylas obiektem moich zainteresowan, wiec tez nie stawiam vabanque ale chyba ty nie jestes z wieliczki tylko z jakiejs wiochy i zaczelas zarabiac w miejscach bardziej zaludnionych Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Oszukiwalem Was, jestem z Wieliczki ... 08.11.05, 17:04 byles ... nie bylas ... Odpowiedz Link Zgłoś
cham.zawsze.ten.sam Re: Oszukiwalem Was, jestem z Wieliczki ... 08.11.05, 17:06 widzisz tak sie sklada, ze moja kolezanka i kolega biegli sie twoja osoba zainteresowali i wspolnie orzeklismy konflikt plci Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Oszukiwalem Was, jestem z Wieliczki ... 08.11.05, 17:08 niby co sie tak sklada ? Odpowiedz Link Zgłoś
cham.zawsze.ten.sam Re: Oszukiwalem Was, jestem z Wieliczki ... 08.11.05, 17:10 a no to ze dwoje moich zaprzyjaznionych psychiatrow w koncu zacznie porzadnie zarabiac Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Oszukiwalem Was, jestem z Wieliczki ... 08.11.05, 17:11 masz racje, wypruja z ciebie ostatniego guldena ... a jak byles glupi tak i pozostaniesz ... Odpowiedz Link Zgłoś
cham.zawsze.ten.sam Re: Oszukiwalem Was, jestem z Wieliczki ... 08.11.05, 17:15 niewiele jest wiarygodnych osob specjalizujacych sie w borderline w polsce sama kiedys cos o tym wspominalas, dawno temu i spod innego nickname Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Oszukiwalem Was, jestem z Wieliczki ... 08.11.05, 17:16 sorry, ale jestes pie..iety(a) ... amen Odpowiedz Link Zgłoś
cham.zawsze.ten.sam Re: Oszukiwalem Was, jestem z Wieliczki ... 08.11.05, 17:18 no jestem pie..iety ale mysle ze pozytywnie Odpowiedz Link Zgłoś
moc_ca Re: Oszukiwalem Was, jestem z Wieliczki ... 08.11.05, 17:15 oj, imagiro .. czy Ty nie rozumiesz że teraz mówi do Ciebie Dr Jekyll? hehehe Mr Hyde się przeobraził akurat w Twoim wątku! Odpowiedz Link Zgłoś
cham.zawsze.ten.sam Re: Oszukiwalem Was, jestem z Wieliczki ... 08.11.05, 17:17 to moje slowa "zabaw sie w dr jekyll mr hyde" jakbys nie wiedziala Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Oszukiwalem Was, jestem z Wieliczki ... 08.11.05, 17:18 widzisz moc_ca, ja wielokrotnie przyznawalem sie do tego, ze nie szpieguje nikogo, zadnych przefarbowan nie jestem w stanie wychwycic ... nie interesuje mnie to ... ciebie kocham za to, ze bylas, jestes i bedziesz moc_ca na zawsze ... Odpowiedz Link Zgłoś
cham.zawsze.ten.sam Re: Oszukiwalem Was, jestem z Wieliczki ... 08.11.05, 17:19 a ja cie kojarze jako m.manson w damskim wcieleniu. szanowny Krzywopysk chyba tez Odpowiedz Link Zgłoś
moc_ca Re: Oszukiwalem Was, jestem z Wieliczki ... 08.11.05, 17:29 To w Tobie lubię, 'robisz swoje' i nie zwracasz uwagi na takie drobne szczegóły jak np. ten o którym w tej chwili mówimy. Przyznam że dopuszczam takie metamorfozy jak np. z buddy w imagiro, też mam takie za sobą lecz niestety mniej spektakularne niż Twoje! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
cham.zawsze.ten.sam Re: Oszukiwalem Was, jestem z Wieliczki ... 08.11.05, 17:31 ja bym powiedzial ze bardziej spektakularne Krzywopysk dowiódł ale tylko czesciowo Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Oszukiwalem Was, jestem z Wieliczki ... 08.11.05, 17:36 jedna z niewielu chorob jakie mnie nie zaatakowaly to knowanie za plecami. jestem za glupi i za tchorzliwy na takie podchody ... tez zmienialem nicki, ale jak dziecko nie moglem sie doczekac, by to wszystkim oznajmic ... taki stary, glupi, infantylny ......... WODZ, bauahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
cham.zawsze.ten.sam Re: Oszukiwalem Was, jestem z Wieliczki ... 08.11.05, 17:38 anno każdy wie, ze Komandos jest bez skazy Odpowiedz Link Zgłoś
scylla Re: Oszukiwalem Was, jestem z Wieliczki ... 08.11.05, 17:53 nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! to nie możliwe, powiedz proszę że to nie prawda, nie rób mi tego, buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. TY... aniu z Wieliczki:) Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Oszukiwalem Was, jestem z Wieliczki ... 08.11.05, 17:54 Wodzu, nie aniu ... Odpowiedz Link Zgłoś
scylla Re: Oszukiwalem Was, jestem z Wieliczki ... 08.11.05, 18:01 dobra, Wodzunieaniu - też piknie. Nieeeeeeeeeeeee rób mi tego, to nie możliwe, powiedz mi że to nie możliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Oszukiwalem Was, jestem z Wieliczki ... 08.11.05, 18:02 no dobra, dojezdzam z Bochni .... bauahahahahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
vvitch Re: Nie martw sie wodzu z Nebraski 08.11.05, 18:05 Wieliczka jest jeszcze bardziej słynna...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
scylla Re: Oszukiwalem Was, jestem z Wieliczki ... 08.11.05, 18:06 Ty zmieniaj państwa, a nie miejscowości. SZybko mi do Nebraski. Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Oszukiwalem Was, jestem z Wieliczki ... 08.11.05, 18:13 nie wiem o czym Wasci piandro ... jaka nebraska, co to wogole jest ? Odpowiedz Link Zgłoś
cham.zawsze.ten.sam Re: Oszukiwalem Was, jestem z Wieliczki ... 08.11.05, 18:14 tyle mialas do niedawna do powiedzenia o nebrasce i dojeniu bizonow Odpowiedz Link Zgłoś
scylla Re: Oszukiwalem Was, jestem z Wieliczki ... 08.11.05, 18:21 nebraska-Nebraska - stan w środkowo-zachodniej części Stanów Zjednoczonych. Nazwa pochodzi z języka indian Oto i znaczy płaska woda, odnosząc się do rzeki Platte która przepływa przez stan. JAk z dzieckiem, jak z dzieckiem.... Z tą różnicą że dziecko bym zagonił, żeby samo poszukało. Ale u was mi szkoda tego drugiego indianca, co na rowerze siedzi i dynamem prąd nakręca... Odpowiedz Link Zgłoś
cham.zawsze.ten.sam Re: Oszukiwalem Was, jestem z Wieliczki ... 08.11.05, 18:25 przeczytak wiecej w encyklopedii ale kogo to chooj obchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
scylla Re: Oszukiwalem Was, jestem z Wieliczki ... 08.11.05, 18:27 a chooj, dzięki za pozdrowienie. Odpowiedz Link Zgłoś
nekki Re: komnaty solne 08.11.05, 22:06 co cie nagle sklonilo do przyznania sie ? a moze i to jest nieprawdą? w necie wszystko mozliwe jakie nicki sa jeszcze twoje? z wielka niesmiałoscia zapytuje ,gdyz nieraz mnie obrazałes ale to pewno wynika z twojej prawdziwej twarzy Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: komnaty solne 08.11.05, 22:18 nikt nie jest w stanie cie obrazic bez twojego przyzwolenia ... zapytaj sie lutego ... Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: komnaty solne 08.11.05, 22:25 imagiro napisał: > nikt nie jest w stanie cie obrazic bez twojego przyzwolenia ... zapytaj sie > lutego ... xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx zes z solanki.....? Odpowiedz Link Zgłoś
nekki Re: komnaty solne 08.11.05, 22:28 nie dawałam sie obrażać,dlatego wycofywalam sie z "dyskusji" lutego pytac nie zamierzam wszak mamy juz listopad Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: komnaty solne 08.11.05, 22:36 a ja sobie nie przypominam ciebie, kotku ... ogorow gumowych i klapow w siedzisko nie rozdaje, ale ... przeprosic jeszcze umiem ... sorry wiec ... Odpowiedz Link Zgłoś
nekki Re: komnaty solne 08.11.05, 22:50 nie wdawalam sie w dlugie dyskusje nie mam czasu na długie siedzenie przy kompie miło ze przepraszasz co sie stało? skad ta zmiana?na chwile?na moment? Odpowiedz Link Zgłoś
nekki Re: komnaty solne 08.11.05, 22:51 teraz kotku... kiedys głupia babą mnie nazwałes Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: komnaty solne 08.11.05, 23:03 juz taki jestem, tak jak zawieje ... niezly chlop, ale troszeczke narwany ... Odpowiedz Link Zgłoś
nekki Re: komnaty solne 08.11.05, 23:09 zły czy niezły? ktoz to wie sprawdzic tego nie sposob Odpowiedz Link Zgłoś
melania.k Imagiro! 08.11.05, 23:33 imagiro, ja od dawna imaginuję sobie, że cieżką masz pracę... Widzę, że dopada Cię wyrazistość jej jałowości, cóż - jesień... cham.zawsze.ten.sam napisał: " niewiele jest wiarygodnych osob specjalizujacych sie w borderline w polsce sama kiedys cos o tym wspominalas, dawno temu i spod innego nickname" Tym zdaniem dowodzisz absolutnej nieznajomości tematu. W zaburzeniach osobowości typu borderline nie sposób się specjalizować... Odpowiedz Link Zgłoś
blue_a Imagine zza wielkiej wody 09.11.05, 00:16 do sprawdzenia, gdy się nie logował :P nekki, jego pustym gadaniem nie nalezy się w ogóle przejmować :) jutro napisze, że jest chińską królewną Odpowiedz Link Zgłoś
cham.zawsze.ten.sam Re: Imagine zza wielkiej wody 09.11.05, 02:35 co za problem zapozyczyc IP na zewnątrz. Admin i tak ma wlasciwe Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: Oszukiwalem Was, jestem z Wieliczki ... 08.11.05, 23:40 masz u mnie bana wieczystego :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jula09 Re: Oszukiwalem Was, jestem z Wieliczki ... 09.11.05, 00:07 Mnie nie przeszkadza, że jesteś z Wieliczki i tak Cię lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
jula09 Re: Oszukiwalem Was, jestem z Wieliczki ... 09.11.05, 00:40 Ma rozbudzoną fantazje, lekko z dystransem podchodzi do forum. Na pewno nie ma problemów psychicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: ? 09.11.05, 00:58 posluchaj durna babo. nigdzie nie powiedzialem ze ich nienawidze ... po drugie, nigdy ich nie nazwalem "pedalami" ... a jesli juz, to nie czesciej niz inni ... przestan tu siac swoje glupkowate wypowiedzi na moj temat ... Odpowiedz Link Zgłoś
blue_a :)) 09.11.05, 01:05 ...i ma dystans do siebie, już słynny ...i jest wytworny wobec kobiet :)) prawda się obroni, więc nie powinieneś się mną przejmować :)) Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Oszukiwalem Was, jestem z Wieliczki ... 09.11.05, 01:17 no tak, można było się tego spodziewać, za dobrze się na Śląsku znasz ;) a za chwilę będzie wątek : oszukałem was, jestem z Nebraski, chciałem tylko sprawdzić wasze reakcje na taki szok, dziatki wy moje kochane Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Oszukiwalem Was, jestem z Wieliczki ... 09.11.05, 01:44 kardynalowo, moja milosci, gdzies ty byla, jak cie nie bylo ... Odpowiedz Link Zgłoś
cham.zawsze.ten.sam Re: Oszukiwalem Was, jestem z Wieliczki ... 09.11.05, 02:36 nie ma kardynalowej sa tylko twory twojej chorej wyobrazni Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Oszukiwalem Was, jestem z Wieliczki ... 09.11.05, 11:38 Ja już jestem zawsze, Malone wie gdzie mnie szukać, a Ty nie wiesz? Byś się wstydził;) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Oszukiwalem Was, jestem z Wieliczki ... 09.11.05, 18:39 Wiem, wiem, dzioucha. Ale mgła okrutna i ciemno:) Odpowiedz Link Zgłoś
cham.zawsze.ten.sam Re: Oszukiwalem Was, jestem z Wieliczki ... 09.11.05, 18:42 spod malona pisal kiedys taki podwarszawski wybzdzioch a teraz bzdziara Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix.szkrab Re: a jakie to ma znaczenie..? nt 09.11.05, 15:13 O ryjek przy zmienionym loginie. Skompromitowałaś siebie, ale to pół biedy. Skompromitowałaś portal Odpowiedz Link Zgłoś
baabett Re: a jakie to ma znaczenie..? nt 09.11.05, 15:17 przeceniasz mnie czy siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix.szkrab Re: a jakie to ma znaczenie..? nt 09.11.05, 15:18 chyba jestem obiektywna, przynajmniej staram się być Odpowiedz Link Zgłoś
madzia69 Re: Oszukiwalem Was, jestem z Wieliczki ... 09.11.05, 18:35 ja wiedzialm :) bo tez jestem z wieliczki Odpowiedz Link Zgłoś
cham.zawsze.ten.sam Re: Oszukiwalem Was, jestem z Wieliczki ... 09.11.05, 18:36 ja tez bo tam dom wynajmowalem Odpowiedz Link Zgłoś