fleuret 11.11.05, 15:01 taka z bardzo wczesnego dzieciństwa, którą mama(lub babcia, lub niania) najczęściej Wam śpiewała ? i jaką piosenkę śpiewali Państwo lub śpiewają swoim dzieciom? czy to ta sama piosenka z Waszego dzieciństwa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
imagiro Re: piosenka 11.11.05, 15:12 felek zdankiewicz u cioci na imieninach czarna manka goralu .... Odpowiedz Link Zgłoś
nabij_faje Re: piosenka 11.11.05, 15:25 jedzie, jedzie pan Zelman... ach śpij kochanie... umówiłem się z nią na 9... był sobie król... gdybym to ja miała skrzydełka jak gąska... karliczek... z popielnika na Wojtusia... Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: piosenka 14.11.05, 13:16 Z popielnika na Wojtusia Iskiereczka spadła Chodź opowiem ci bajeczkę Co nie będzie długa Była sobie raz królewna Pokochała grajka Król mu kazał uciąć jajka Cyt...skończona bajka Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: piosenka 14.11.05, 13:20 Była sobie Baba Jaga, miała chatkę z masła. A w tej chatce straszne dziwy!... Pst!... Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka.z.gogolinka Re: piosenka 14.11.05, 13:21 No właśnie, chyba to też jest Grzesiu. Jak miło chłopacy się ucieszą, że jesteś, wypiją flaszkę ze szczenscia Odpowiedz Link Zgłoś
cham.zawsze.ten.sam Re: piosenka 11.11.05, 17:54 a co cie to obchodzi kup sobie spiewnik Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: piosenka 11.11.05, 19:25 "ach spij kochanie" mnie spiewano i ja spiewalam.. Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: piosenka 11.11.05, 19:28 cham.zawsze.ten.sam napisał: > to moze zostan piosenkarka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cham.zawsze.ten.sam Re: piosenka 11.11.05, 19:29 ja robie wszystko zebys mnie znielubila a ty nic Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: piosenka 11.11.05, 19:29 cham.zawsze.ten.sam napisał: > ja robie wszystko zebys mnie znielubila > a ty nic ;-) nawet o tym nie mysl;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cham.zawsze.ten.sam Re: piosenka 11.11.05, 19:35 no zeby to babsko nie bylo wredne i nie krzywdzilo ludzi to jeszcze moglaby byc moja kolezanka bo glupie nie jest w porownaniu na przyklad do grzenia i dwoch przyjaciolek Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: piosenka 11.11.05, 19:39 slowa szly tak: pocaluj mnie moj kochany na dobranoc bajke powiedz mi pocaluj mnie moj kochany na dobranoc lulaj, lulaj mi... to refren:) poza tym Babcia spiewala przy roznych pracach piosenki ludowe, a Dziadek - legionowe - wlasnie o tej porze, gdy mial wiecej czasu dla nas - wnukow :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnycharakter za to pare tekstow... 12.11.05, 20:44 www.profesornet.pl/groch/piosen.htm czch Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: za to pare tekstow... 14.11.05, 12:10 dzieki jest tam jedna, która najmilej mi się kojarzy Odpowiedz Link Zgłoś