spiral_architect 12.11.05, 23:27 Chcialbym zobaczyc taki celebrity deathmatch. Rybolog ciskałby smiercionośne ości, a cham pluł jadem ze wszystkich otworów. Działoby się, oj działo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatrix.szkrab Re: Rybolog versus Cham 13.11.05, 10:25 Powiem ci tak. Chama znam bardzo dobrze. Jest to wyjątkowo inteligentny, kulturalny i przystojny facet z dużym obyciem i jak to sam określił wysoką świadomością. A te trzy osoby piszące z nicku rybolog nawet nie mogłyby po nim śmieci wynosić. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: Rybolog versus Cham 13.11.05, 13:58 Poziom tego celebrity w wydaniu pisemnym masz juz na forum,zatem niczego ciekawego nie powinienes oczekiwac,nie wiem skad sie tak ludzie zapalają,lepiej smieci wyniesc i klapa od smietnika sobie pouderzac chwilę... Odpowiedz Link Zgłoś
gentelman.jakich.malo Re: Rybolog versus Cham 13.11.05, 14:04 Ten wątek zachęcił mnie do przejrzenia postów. rybolog napisał "Niech jeszcze zaplaca za Twoje leczenie. Tak, bo do szpitala trafisz predzej czy pozniej, nawet z rozwalonym lbem od przechlania. Co nie jest fair dla malych dzieci i innych chorych. Wypilas juz, czy jestes przed tym szczegolnie relaksujacym zabiegiem? Jak nie bedziesz miala gorzaly, to krzycz. Moze ktos Ci ja przywiezie. Nie kase, bo jeszcze cos durnego Ci do lba przyjdzie i kupisz sobie zarcie. A ja chce Cie widziec na samym dnie, z zapuchnieta geba, trzesaca sie i skomlajaca. I sama, jak palec. Im predzej tym lepiej dla wszystkich. Wtedy moze zrozumiesz co wyprawiasz, oczywiscie jak nie bedziesz miala zmian w mozgu...To wszystko co powyzej napisalem bedzie tylko mialo sens, jak w miedzy czasie Cie szlag nie trafi, spadajac ze schodow, czy nawet z krzesla. bo tez tak moze byc. Tylko nie wlaz pod autobus, oszczedz innym dodatkowego syfu. Wystarczy ze Twoja rodzina juz w nim jest - dzieki Tobie. PS. Do wszystkich co czytaja. Wbreb temu jak ten post brzmi, sa to naprawde dobre rady dla xy2 - zyczliwe." Odpowiedz Link Zgłoś
rybolog Re: Rybolog versus Cham 13.11.05, 14:17 Robisz postepy co? hehehe, tylko juz mi nie jest do smiechu, bo Ci z linku chca sie juz toba powaznie zajac... old.babinski.pl/index.php Znasz te instytucje dobrze, co? Az za dobrze...niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
gentelman.jakich.malo Re: Rybolog versus Cham 13.11.05, 14:18 Ja też umiem zrobić linka tani cwaniaczku Odpowiedz Link Zgłoś
gentelman.jakich.malo Re: Rybolog versus Cham 13.11.05, 14:24 Pytanie dlaczego próbujesz ubliżyć czy to pracownikom, czy też pacjentom szpitala im. Babińskiego. Jest to bardzo podłe i niekulturalne Odpowiedz Link Zgłoś
rybolog Re: Rybolog versus Cham 13.11.05, 14:28 pa, jak nagle znikniesz, to bede wiedzial dlaczego...ba, i bede wiedzial gdzie jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
gentelman.jakich.malo Re: Rybolog versus Cham 13.11.05, 14:31 Ale zdaj sobie sprawę w końcu, że jesteś zwykłym chamskim zerem, mówiąc przeciętnym obraziłbym przeciętność Odpowiedz Link Zgłoś
rybolog Re: Rybolog versus Cham 13.11.05, 14:39 hahaha, nie mam czasu wiecej dla ciebie. Pogadaj sama ze soba, dopoki masz na to jeszcze czas. Jeszcze raz, pa. Odpowiedz Link Zgłoś
gentelman.jakich.malo Re: Rybolog versus Cham 13.11.05, 14:40 I to jest Adminie klasyka prostactwa i kompleksów klasyka przez duże K Odpowiedz Link Zgłoś
gentelman.jakich.malo Re: Rybolog versus Cham 13.11.05, 14:39 Rybolog ma kompleks ciecia który pragnąłby zaprzyjaźnić się z panią profesor. Dodoałoby mu to pewności siebie Odpowiedz Link Zgłoś
cham.zawsze.ten.sam Re: Rybolog versus Cham 13.11.05, 14:57 that story has the end on 01 of december Odpowiedz Link Zgłoś
cham.zawsze.ten.sam Re: Rybolog versus Cham 13.11.05, 15:04 opcja 1 korekta bledu pudlo opcja 2 obelgi pudlo opcja 3 podejrzenie schizofrenii z diagnoza pudlo cisza tej opcji nie przewidzialem Odpowiedz Link Zgłoś