mauveflower 13.11.05, 11:04 Czy ktoś z Was zna tego terapeutę? Słyszałem, że pomoga w problemach z odchudzaniem. Co sądzicie na jego temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatrix.szkrab Re: Setman - Warszawa 13.11.05, 11:08 Co pomoże terapeuta w odchudzaniu? Po pierwsze to mniej jeść, inaczej ani terapeuta, ani diabetolog ani bioenergoterapeuta ani wróżka nie pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
evilessence Re: Setman - Warszawa 13.11.05, 16:55 po co ci sie odchudzac? zajmij sie problemami emocjonalnymi, automatycznie zaczniej mniej jesc. jedzenie zabija smutek. poz Odpowiedz Link Zgłoś
mauveflower Re: Setman - Warszawa 15.11.05, 19:12 evilessence napisała: > po co ci sie odchudzac? zajmij sie problemami emocjonalnymi, automatycznie > zaczniej mniej jesc. jedzenie zabija smutek. poz no własnie, chodzi o problemy emocjonalne. Jedzenie (w nadmiarze) jest wyrazem pewnych problemów. I dlatego pytam o tego terapeutę... Odpowiedz Link Zgłoś
mauveflower Re: Setman - Warszawa 15.11.05, 19:11 Nie prosiłam o krytyke mojej osoby tylko pytałam o konkretnego terapeutę! Radzę nastepnym razem przeczytac dokładnie jak brzmiało pytanie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
evilessence Re: Setman - Warszawa 15.11.05, 19:14 serio, nie odbieraj tego jako krytyke, nie wywalaj pieniedzy na to. zareczam ze nie pomoze :) Odpowiedz Link Zgłoś
evilessence Re: Setman - Warszawa 13.11.05, 16:58 albo wyprowadz sie z polski, wtedy kompleksy znikna, bo baby w innych krajach sa tak opasle ze myslalby niejeden ze dostaja za to dodatek inwalidzki. Odpowiedz Link Zgłoś
b-beagle Re: Setman - Warszawa 15.11.05, 19:14 W oduchadznie pomaga nie obżeranie się i tylko to Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka111 Re: Setman - Warszawa 15.11.05, 19:44 a w myśleniu pomaga mózg, no, ale trzeba go mieć... Ty masz fistaszka. Odpowiedz Link Zgłoś
aneti Re: Setman - Warszawa 19.11.05, 12:06 witam ja znam Andrzeja i bardzo Go polecam - jest świetnym terapeutą :) napisałam do Ciebie maila, Mauveflower pozdrawiam i życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś