imagiro 17.11.05, 23:17 sluchajcie, jak to jest ... czlowiek zyje i potem nagle nie zyje ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blue_a jestem okropna... 17.11.05, 23:21 on kompletnie nie dbał o kondycję...zawał I - żal {*} Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: jestem okropna... 17.11.05, 23:23 no wlasnie, nie widzialem go od czasow Janosika ... a teraz ? Odpowiedz Link Zgłoś
scylla Re: Marek Perepeczko ... 17.11.05, 23:23 biologia, przeszedł do następnego etapu. Odpowiedz Link Zgłoś
scylla Re: Marek Perepeczko ... 17.11.05, 23:30 jak umrę to cię odwiedzę i opowiem:) W taki czy inny sposób, ale się dowiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
blue_a widziałeś "Podwójne życie Weroniki"? 17.11.05, 23:39 ładnie tam to pokazano, to tak ze zdejmowaniem rękawiczek (ciało) z dłoni (dusza) Odpowiedz Link Zgłoś
gentelman.jakich.malo Re: widziałeś "Podwójne życie Weroniki"? 17.11.05, 23:40 twins? Odpowiedz Link Zgłoś
moc_ca Re: Marek Perepeczko ... 18.11.05, 09:34 Mówią że był dobrym człowiekiem i lubił desery. :) Ale to nie stanowi tarczy obronnej przed nieuchronnością śmierci. Przeszedł w inny wymiar, wie więcej niż my. Odpowiedz Link Zgłoś
sad_anna Re: Marek Perepeczko ... 18.11.05, 12:08 Może kiedyś go jeszcze spotkamy... who knows... Odpowiedz Link Zgłoś
vvitch Re: To był taki przystojny facet!!! 18.11.05, 14:14 Kobiety za nim szalały, romansów miał masę.......a tak strasznie się zestarzał. Nie dbał o zdrowie, bo co to jest 62 lata. Szkoda, mój ukochany Janosik:((((( zapewne wolny od trosk ziemskich nabiera 'sił' przed następnym wcieleniem, czy go jeszcze spotkamy? Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: To był taki przystojny facet!!! 18.11.05, 14:16 vvitch napisała: > > zapewne wolny od trosk ziemskich nabiera 'sił' przed następnym wcieleniem, czy > go jeszcze spotkamy? to gdzie On teraz jest? Odpowiedz Link Zgłoś
kuka9 Re: Marek Perepeczko ... 18.11.05, 23:04 hmm... mnie osobiście smierć przeraża choć wiem, ze jest nieuchronna. nie moge sobie wyobrazić siebie martwej, co będzie ze mną - ja się boję zimna, ciemności a mam sama leżeć gdzieś na cmentarzu. co z moimi wspomnieniami, tym co teraz jest, co było? co człowiek czuje kiedy umiera, wie że to już? ach.. a Perepeczki szkoda...:( Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Marek Perepeczko ... 18.11.05, 23:06 kuka, ci co mowia, ze ich nie przeraza to sa na bani ... nie po to tu jestesmy by umierac ... Odpowiedz Link Zgłoś