imagiro 14.12.05, 20:52 czy na dobra sprawe z kimkolwiek, nie maja sensu ... a maja ? Wasz Wszedojebliwy Wodz Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ala-a Re: Dyskusje z wami 14.12.05, 20:54 dyskusje z ludzmi maja zawsze sens.. kim trzeba byc ,zeby stwierdzc inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Dyskusje z wami 14.12.05, 20:58 don.experto napisał: > z toba nie maja kocham cie.. zrob sobie tescik;) www.psychologia.apl.pl./index.php?option=com_quiz&task=user_tst_shw&Itemid=56&tid=5 Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: Dyskusje z wami 14.12.05, 20:54 bo najwazniejsze sa te z samym sobą? ehhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
156cm Re: Dyskusje z wami 14.12.05, 20:55 A kto Ci powiedzial, ze dyskusja ma miec sens? Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 jakie tam dyskuje ty jetes Hamlet 14.12.05, 20:59 w istocie kręcą cię monologi Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Dyskusje z wami 14.12.05, 21:18 no prosze, jak ladnie mi dajecie dowod na moja teze ... Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Dyskusje z wami 14.12.05, 21:22 imagiro napisał: > no prosze, jak ladnie mi dajecie dowod na moja teze ... moze porozmawiamy o tym ,ze skaleczylam sobie paluszka i rozwalilam klape od barku.. ;(( Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Dyskusje z wami 14.12.05, 21:23 mniej pij, albo wiedz z kim ... corko bladej twarzy ... Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Dyskusje z wami 14.12.05, 21:25 imagiro napisał: > mniej pij, albo wiedz z kim ... corko bladej twarzy ... wlasnie ze nie pilam tylko chcialam czekoladki wyjac,i to dziadostwo podobno debowe sie rozwalilo.. czemu robia takie badziejewo..? Odpowiedz Link Zgłoś
don.experto Re: Dyskusje z wami 14.12.05, 21:26 Jak poprosze sqrwiela o zdjecia sodomistyczne z psim wzrokiem w kamerze to bedzie zle Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Dyskusje z wami 14.12.05, 21:29 don.experto napisał: > Jak poprosze sqrwiela o zdjecia sodomistyczne z psim wzrokiem w kamerze to > bedzie zle powiedz ,placa ci za to? juz wole komka.. Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Dyskusje z wami 15.12.05, 10:33 Imagiro, czy te osoby, ktore zapisaly sie ponizej w kolejce do rozmowy z Toba to Twoj narod? Pytam odnosnie tego "Wasz wodz". M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
luxi Re: Dyskusje z wami 15.12.05, 10:42 mathias_sammer napisał: > Imagiro, czy te osoby, ktore zapisaly sie ponizej w kolejce do rozmowy z Toba > to Twoj narod? Pytam odnosnie tego "Wasz wodz". > > M.S. Wuc zazwyczaj nie wybiera sobie Ludu, lecz Lud Wuca. Wiec wlaciwie odnosnie czego ta uwaga? Odpowiedz Link Zgłoś
don.experto Re: Dyskusje z wami 15.12.05, 10:46 Imagiro jest forumowym Wuce Pickerem. Odpowiedz Link Zgłoś
luxi Re: Dyskusje z wami 15.12.05, 10:49 Ktos tu jest istotnie sfrustrowany. Przez skromnosc dodam, ze w moim przekonaniu, to nie ja , nie Ty i nie Imagiro Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Dyskusje z wami 15.12.05, 10:54 Ja chcialbym wiedziec, kogo imagiro jest "wuce pickerem" (piekne!:D)Jest Twoim ? M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Dyskusje z wami 15.12.05, 10:59 mathias_sammer napisał: > Ja chcialbym wiedziec, kogo imagiro jest "wuce pickerem" (piekne!:D)Jest Twoim > ? > > M.S. jest milym nickiem ktory nie ma przerostu dobrego mniemania o samym sobie.. za to ty matijasie jestes zarozumialym ...........wiesz czym ..nie? Odpowiedz Link Zgłoś
poprawnyinaczej Re: Dyskusje z wami 15.12.05, 11:01 mathias_sammer napisał: > Ja chcialbym wiedziec, kogo imagiro jest "wuce pickerem" (piekne! :D) Jest Twoim ? < Moim nie, gdyz nie mam wodzow, lecz darze go sympatia. Satysfakcjonuje Cie ta odpowiedz? Wiecej szacunku, prosze. I bynajmniej nie do mnie. Ja obchodze sie doskonale bez tego - gdybys pytal. Odpowiedz Link Zgłoś
99lolalola106 Re: Dyskusje z wami 15.12.05, 11:03 To zaden wodz to Anka w przebraniu. Odpowiedz Link Zgłoś